
به گزارش برنا، مسعود پزشکیان در گفتوگویی به مناسبت هفته دولت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و شهدای جنگ اخیر، اظهار کرد: هفته دولت امسال با هفته وحدت همزمان شده است و این همزمانی از این جهت اهمیت دارد که اگر امروز توانستهایم در برابر مشکلات بایستیم، به دلیل وحدت و انسجامی است که در کشور وجود داشته است.
وی افزود: اگر وحدت و انسجام وجود نداشت، دشمنان به اهدافی که دنبال میکردند، دست پیدا میکردند و باید این وحدت را گرامی بداریم و با تمام وجود برای حفظ انسجام داخلی و وحدت با کشورهای اسلامی تلاش کنیم.
رئیسجمهور درباره تفاهم صورتگرفته در روند شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: تفاهمی که در این شورا به آن رسیدیم، دستاوردی بزرگ و حتی استثنایی بود. فرماندهان، رئیس قوه قضائیه، رئیس قوه مقننه و مسئولان دولت با نگاهی کارشناسی و عقلانی به یک جمعبندی رسیدند و از ۱۳ عضو شورا، ۱۲ نفر به این دیدگاه رأی دادند.
بیشتر بخوانید قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت معاون رئیس جمهور: اعتبارات محرومیتزدایی بر اساس شاخصهای محرومیت توزیع میشود انتقاد کنید، اما انصاف را فراموش نکنید
پزشکیان ادامه داد: بر اساس این تفاهم، در بیش از ۹ بند طرف مقابل باید اقداماتی انجام میداد و در دو یا سه بند نیز ایران متعهد به انجام اقداماتی شده بود. یک بند نیز به مسائل هستهای مربوط میشد که باید در روند گفتوگوها دنبال میشد. به اعتقاد کسانی که این تفاهم را در داخل و خارج بررسی کردند، ایران در این تفاهم برنده بود.
وی گفت: در جریان اجرای تفاهم، طرف مقابل اقداماتی را آغاز کرد؛ …












