قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۱ ساعت قبل

اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

برنا - گروه بین الملل: فرودگاه «بن‌گوریون» در فلسطین اشغالی در پی اعتراض کارکنان و کمبود جدی نیروی انسانی تعطیل شد؛ بحرانی که پس از هفته‌ها اختلال و صف‌های ط...
 اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

به گزارش برنا و به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، فرودگاه بن‌گوریون در پی تشدید اعتراضات کارگری و توقف فعالیت کارکنان تعطیل شد و موج تازه‌ای از آشفتگی در فضای داخلی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «اختلالات کاری تحت نظارت کمیته کارگران» رخ داده و به شرکت‌های هواپیمایی اطلاع داده شده است که فرود هواپیما‌ها از ساعت ۱۴ به وقت محلی متوقف خواهد شد.

شبکه کان نوشت، متصدیان بار که مسئول تخلیه و بارگیری چمدان‌های هواپیما‌ها هستند، به دلیل کمبود نیروی انسانی و افزایش شدید حجم کار، اقدامی اعتراضی را شروع کرده‌اند. در پی این وضعیت، میز‌های پذیرش نیز بسته شده‌اند، زیرا نیروی کافی برای دریافت و انتقال چمدان‌ها وجود ندارد.

یکی از مسافران در گفت‌و‌گو با کان از شدت آشفتگی در فرودگاه خبر داد و گفت که پس از ورود از لس‌آنجلس، به مسافران اعلام شده است در هواپیما باقی بمانند، زیرا نیرویی برای اتصال هواپیما به پل مسافری وجود نداشته است.

اداره فرودگاه‌ها در واکنش به این وضعیت، کارکنان را به توقف فوری اقدامات اعتراضی فراخواند و تهدید کرد در صورت ادامه اختلالات، برای مداخله قضایی به دادگاه کار مراجعه خواهد کرد.

در همین حال، «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که در حال حاضر برای استراحت در کشور مغرب به سر می‌برد، کارکنان معترض را تهدید به برخورد قضایی کرد و دستور داد علیه کمیته کارگران به دادگاه کار شکایت شود.

رگو در اظهاراتی تند، معترضان را متهم کرد که ده‌ها هزار مسافر را «گروگان» گرفته‌اند و تهدید کرد کسانی که در ایجاد این اختلال نقش داشته‌اند، «بهای سنگینی» خواهند پرداخت.

اما فدراسیون عمومی کارگران رژیم صهیونیستی (هیستادروت) هرگونه صدور دستور برای توقف کار را رد کرد و ریشه بحران را نه در تصمیم اتحادیه برای اعتصاب، بلکه در کمبود جدی نیروی انسانی و بی‌توجهی مدیریت و وزارت حمل‌ونقل به هشدار‌های قبلی دانست.

این اتحادیه اعلام کرد ماه‌ها به مدیریت اداره فرودگاه‌ها و وزیر حمل‌ونقل هشدار داده شده بود که شمار کارکنان موجود پاسخگوی حجم پیش‌بینی‌شده فعالیت در فرودگاه بن‌گوریون نیست.

هیستادروت همچنین تأکید کرد کارکنان فرودگاه برای حفظ فعالیت سیستم، فراتر از وظایف معمول خود کار می‌کنند، اما نمی‌توان اداره یک فرودگاه را بر پایه فرسودگی مداوم نیروی انسانی بنا کرد.

این بحران در حالی رخ می‌دهد که در هفته‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره تأخیر پروازها، صف‌های طولانی و انتظار قابل توجه مسافران برای دریافت چمدان‌ها در فرودگاه بن‌گوریون منتشر شده است.

رئیس سازمان فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به انتقادها، بخشی از مشکلات را به افزایش فشار بر فضای فرودگاه و حضور هواپیما‌های سوخت‌رسان آمریکایی در بخش غیرنظامی نسبت داد و گفت این هواپیما‌ها ظرفیت پارکینگ را اشغال کرده و بر روند فعالیت تأثیر گذاشته‌اند.

وی همچنین هشدار داده است که در صورت افتتاح نشدن یک فرودگاه مکمل، بن‌گوریون در آینده با محدودیت جدی ظرفیت مواجه خواهد شد و حل این مساله نیازمند تصمیم‌گیری دولت است.

انتهای پیام/



۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

انتهای پیام/




 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 کشت خشخاش ممنوع است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.