قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

مقاومت فلسطین: سخنان محسن رضایی بیانگر موضع ثابت ایران در حمایت از ملت‌های تحت ظلم است

برنا - گروه بین الملل: کمیته‌های مقاومت فلسطین با استقبال از اظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، درباره ضرورت پایان دادن به جنگ‌ها در سراسر منطقه، تأکید...
 مقاومت فلسطین: سخنان محسن رضایی بیانگر موضع ثابت ایران در حمایت از ملت‌های تحت ظلم است

به گزارش برنا و به نقل از شبکه المیادین، کمیته‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای، از اظهارات محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره ضرورت پایان دادن به جنگ‌ها در منطقه از جمله جنگ در لبنان و نوار غزه، استقبال کردند و آن را نشانه‌ای از رویکرد ثابت رهبری ایران در حمایت از ملت‌های تحت ستم و مظلوم دانستند.

این کمیته‌ها تأکید کردند که مواضع رضایی در حمایت از پایان جنگ در منطقه، به‌ویژه جنگ علیه مردم فلسطین و لبنان با منافع ملت‌های منطقه و آینده، امنیت و ثبات آنها همسو است.

در این بیانیه آمده است که پایان دادن به جنگ و تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، یک ضرورت برای ملت‌های منطقه است؛ چراکه ادامه جنگ تنها به طرح‌های رژیم صهیونیستی برای برهم زدن ثبات منطقه، فرسایش توان ملت‌ها و گرفتار کردن کشور‌های منطقه در چرخه درگیری و جنگ کمک می‌کند.

کمیته‌های مقاومت فلسطین همچنین از همه ملت‌ها، نیرو‌های آزادی‌خواه و اتحادیه‌های دانشجویی و صنفی در سراسر جهان خواستند در راستای توقف جنگ ویرانگر، تجاوز، پاکسازی قومی، محاصره و گرسنگی تحمیل‌شده بر ملت فلسطین در نوار غزه اقدام کنند.

این گروه با تأکید بر ضرورت رفع محاصره، توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان و تأمین نیاز‌های اساسی مردم غزه، اعلام کرد که ادامه سکوت جامعه جهانی و ناتوانی در توقف این جنایت‌ها، عملاً پوششی سیاسی برای تداوم تجاوزات فراهم می‌کند.

کمیته‌های مقاومت فلسطین در پایان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنایت‌ها علیه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه شدند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که پیش‌تر، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با سفیر چین در تهران تاکید کرد: تا زمانی که آمریکا رفتار خود را تغییر ندهد و شروط ایران را نپذیرد تنگه هرمز باز نخواهد شد؛ آمریکا باید جنگ را پایان دهد، پول‌های مسدود شده ایران را بپردازد، جنگ در کل منطقه از جمله لبنان و غزه باید پایان یابد و همچنین شروطی دیگر که از طریق واسطه‌ها به آنها منتقل شده است.

انتهای پیام/



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

بر اساس این گزارش روزنامه جروزالم پست، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلاش می‌کند دولت آمریکا را به لغو ممنوعیت سفرش متقاعد کند و در همین راستا، از ترکیه نیز خواسته است برای تغییر تصمیم واشنگتن میانجی‌گری کند.

اردوغان، که ترامپ بارها او را «دوست نزدیک» توصیف کرده است، این هفته با او صحبت کرد، اما دولت قصد تغییر موضع خود را ندارد.

در صورت اجرا، انتظار می‌رود این تصمیم مقامات ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین و سازمان آزادیبخش فلسطین را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

واشنگتن این اقدامات سختگیرانه را با این ادعا توجیه می‌کند که تلاش‌های تشکیلات خودگردان فلسطین در مجامع بین‌المللی برای به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین و مواضع سیاسی آن در مورد جنگ غزه و مذاکرات آتش‌بس، چشم‌انداز صلح و سیاست خارجی ایالات متحده را تضعیف می‌کند.

آمریکا سال گذشته نیز ویزای عباس و حدود ۸۰ مقام فلسطینی را پیش از نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل لغو کرد؛ اقدامی که با واکنش‌ها و محکومیت‌های بین‌المللی روبه‌رو شد. تشکیلات خودگردان فلسطین آن تصمیم را مغایر حقوق بین‌الملل و توافق‌نامه مقر میان آمریکا و سازمان ملل دانست.

در ادامه این گزارش به سیاست‌های خصمانه دولت نخست ترامپ در قبال فلسطینیان اشاره شده است؛ از جمله انتقال سفارت آمریکا به قدس در سال ۲۰۱۷، تعطیلی دفتر سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واشنگتن، قطع کمک‌های مالی به تشکیلات فلسطینی و تغییر رویکرد متعارف آمریکا درباره محکومیت شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری.

انتهای پیام


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

گفت وگوی رهبران حماس و جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین

به گزارش برنا و به نقل از صفحه حماس در شبکه اجتماعی تلگرام، در این نشست که در قاهره برگزار شد، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر روابط ملی حماس ریاست هیات این جنبش را بر عهده داشت و ریاست هیات جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین بر عهده «فهد سلیمان» دبیرکل این جبهه بود.

بر اساس این گزارش، طرفین بر اهمیت ادامه هماهنگی و همکاری مشترک، تقویت وحدت ملی و رسیدگی به انتخابات مجلس قانونگذاری و بازسازی شورای ملی بر اساس توافق و مبانی دموکراتیک تاکید کردند.

آنها این اقدامات را گامی مهم در جهت بازسازی نظام سیاسی بر اساس مشارکت ملی و دموکراسی، پایان دادن به طرد و یکجانبه‌گرایی و مقابله با چالش‌های پیش روی مردم فلسطین دانستند.

دو طرف بر اهمیت تلاش برای گسترده‌ترین چارچوب انتخاباتی ملی ممکن، شامل همه نیروها، گروه‌ها، شخصیت‌ها و افراد مستقل، بر اساس یک برنامه ملی توافقی و به دور از سهم بندی و تقسیم قدرت، تاکید کردند.

هدف این چارچوب، تقویت پایداری مردم فلسطین، حفاظت از حقوق ملی آنها و مقابله با خطرات آوارگی و کشتار است.

هر دو طرف بر ادامه مطالعه گزینه‌های مشارکت در چارچوب ملی مذکور و مشورت مداوم با نیرو‌های ملی مختلف، به منظور تدوین فرمول مناسبی که به ایجاد وحدت ملی و موفقیت فرآیند‌های انتخاباتی و تقویت مشارکت ملی کمک کند، تاکید کردند.

پیشتر، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دوشنبه شب با رهبران و نمایندگان گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی دیدار و آنان را در جریان آخرین تحولات سیاسی و میدانی و همچنین نتایج دیدار‌های ۲ روز گذشته با مسئولان مصری، میانجی‌ها و طرف‌های ضامن توافق آتش بس در غزه، قرار داده بود.

شرکت‌کنندگان بر ضرورت به کارگیری همه تلاش‌ها برای کمک به ملت فلسطین، تقویت پایداری آنان، فراهم کردن شرایط زندگی شایسته و تسریع روند بهبود و بازسازی نوار غزه تاکید کردند و تحقق کامل اهداف ملت فلسطین در سرزمین و وطن خود را هدف نهایی این تلاش‌ها دانستند.

رهبران و نمایندگان گروه‌های فلسطینی همچنین بر ضرورت برداشتن گام‌های جدی برای ساماندهی وضعیت داخلی فلسطین بر پایه مشارکت ملی و دموکراسی و تدوین یک راهبرد ملی فراگیر برای مقابله با چالش‌های کنونی تاکید کرده بودند.

آنان همچنین خواستار تدوین سازوکار‌هایی برای تحقق اهداف و خواسته‌های مشروع ملت فلسطین، تضمین حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شده بودند.

انتهای پیام/




 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...