قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۲ ساعت قبل

معاون رئیس جمهور: دولت برای تأمین مسکن و آرامش مردم پای کار است

برنا- گروه استانها: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بهره‌برداری از ۸۸۸ واحد نهضت ملی مسکن و واگذاری سه‌هزار و ۵۶ قطعه زمین در زنجان نشان می‌دهد...
 معاون رئیس جمهور: دولت برای تأمین مسکن و آرامش مردم پای کار است

زهرا بهروزآذر روز دوشنبه در آیین افتتاح و بهره‌برداری از ۸۸۸ واحد نهضت ملی مسکن زنجان و واگذاری سه‌هزار و ۵۶ قطعه زمین به متقاضیان جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن در استان، اظهار داشت: تحویل کلید خانه‌ها به ۸۸۸ خانواده برای ما لحظه‌ای بسیار خوشحال‌کننده و انرژی‌بخش است.

وی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ اخیر به‌ویژه رهبر شهید، تمامی فرماندهان میهن‌دوست، کودکان مدرسه شجره طیبه میناب، دلاوران ناب دنا، دختران ورزشکار مدرسه لامرد و شهدای زنجان، افزود: در جریان جنگ اخیر همه مردم برای عبور کشور از شرایط سخت تلاش کردند و نیروهای مسلح کشور واقعا خوش درخشیدند.

بهروزآذر افزود: همه مردم دنیا تصور می‌کردند ایران نمی تواند در مقابل ارتشی که ادعا می‌کند بزرگترین، قوی‌ترین و فناورانه‌ترین ارتش جهان را دارد، بیش از چند روز دوام بیاورد، اما همه دیدند که نیروهای مسلح و غیور ایران در جنگ ۴۰ روزه و پس از آن جان بر کف ایستادند و از خاک و عزت کشور دفاع کردند.

وی با بیان اینکه خدمتگزاران دولت نیز در تمامی روزها مانند سربازان پای لانچرها ماه‌ها به خانه‌های خود نرفتند و ایستادگی کردند، گفت: آنها مجاهدان خاموشی بودند که شاید کمتر کسی متوجه فعالیتشان می‌شد.

بهروزآذر اظهار داشت: اگر امروز با افتخار این مجموعه بزرگ را افتتاح می‌کنیم، نتیجه زحمات شبانه‌روزی عزیزان در دولت و بخش خصوصی است که همه با هم و دوشادوش یکدیگر فعالیت کردند تا امروز بتوانند آرامش را در خانه‌های مردم به ارمغان بیاورند.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده افزود: ما ممنون این همه مجاهدت و فداکاری هستیم و در این میان به طور ویژه از زنانی که مشغول فعالیت بودند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

بهروزآذر ادامه داد: باور ما در دولت چهاردهم این است که زنان و مردان دو بال پرواز پیشرفت هستند و اگر امروز به این قله‌های پیشرفت رسیده‌ایم، نتیجه حضور پررنگ هر دو گروه است.

وی با اشاره به حضور زنان در مدیریت استان، گفت: افتخار می‌کنیم که در این استان معاون استاندار خانم حضور دارند که در تمامی روزهای جنگ …



 «کیف پول ایران» انتقال پول را فقط با شماره موبایل ممکن می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

«کیف پول ایران» انتقال پول را فقط با شماره موبایل ممکن می‌کند

کیف پول ایران با هدف تسهیل انتقال وجه در تراکنش‌های خرد راه‌اندازی شده است و کاربران برای ارسال پول به یکدیگر، به جای شماره کارت، شبا و رمز پویا، شماره تلفن...

 آیین تجلیل سرپرست شرکت گاز البرز از اسطوره‌های صبر و ایثار
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آیین تجلیل سرپرست شرکت گاز البرز از اسطوره‌های صبر و ایثار

البرز_ فراهانی _ خبرنگار آرمان امروز: سرپرست شرکت گاز استان البرز، هم‌زمان با سالروز بازگشت پرافتخار آزادگان به میهن اسلامی، از دیدار با دو تن از همکاران آزاده این شرکت و تجلیل از سال‌ها صبر و ایثارگری آنان خبر داد. ناصر حسینی با گرامیداشت بیست‌وششم مردادماه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای دوران دفاع [ ]

 یمن: آمریکا بعد از شکست گزینه نظامی علیه ایران به تحریم روی آورد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

یمن: آمریکا بعد از شکست گزینه نظامی علیه ایران به تحریم روی آورد - تسنیم

معاون وزیر خارجه یمن تاکید کرد: آمریکا بعد از شکست گزینه نظامی علیه ایران به تحریم روی آورد.

 پاکسازی سد شهرچایی ارومیه
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

پاکسازی سد شهرچایی ارومیه

حاشیه سد شهرچایی ارومیه با مشارکت اداره محیط‌زیست و شهرداری سیلوانا پاکسازی شد. از گردشگران دعوت می‌شود با رعایت نظافت، در حفظ این منطقه طبیعی همکاری کنند.

 امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران را آغاز کرده است/ در دوره ترامپ، آمریکا دیگر صرفاً تهدید ایران را مدیریت نمی‌کند؛ ما در حال پایان دادن به آن هستیم/ همه شعبات بانک ملی ایران باید تعطیل شوند
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا عملیات «طرد اقتصادی» علیه ایران را آغاز کرده است/ در دوره ترامپ، آمریکا دیگر صرفاً تهدید ایران را مدیریت نمی‌کند؛ ما در حال پایان دادن به آن هستیم/ همه شعبات بانک ملی ایران باید تعطیل شوند

وزیر خزانه داری آمریکا در ادعایی گفت: امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا عملیات «طرد اقتصادی» را آغاز کرده است؛ کارزاری بی‌سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران.

 آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

دنیای‌اقتصاد: ثبت‌نام مسکن استیجاری برای زوج‌های جوانی تهرانی و مشهدی از امروز سه‌شنبه سوم شهریور ماه آغاز می‌شود. در این راستا زوج‌های جوانی متقاضی در استان‌های تهران و خراسان رضوی می‌توانند می‌توانند با مراجعه به سامانه طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند. در این مرحله بیش از ۳هزار واحد مسکن استیجاری جهت اجاره به زوج‌های جوان فاقد مسکن با اجاره‌بهای حمایتی، عرضه خواهد شد.



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.