قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران، دیده‌بانان امین شهر

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در یادداشتی به مناسبت روز خبرنگار، بر ضرورت تداومِ تعاملِ بی‌واسطه میان پارلمان شهری و اصحاب رسانه تاکید کرد و جلسات علنی را «اتاق شیشه‌ای» برای نظارت مردم بر عملکرد مدیریت شهری دانست.
 خبرنگاران، دیده‌بانان امین شهر

همشهری- علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در یادداشتی برای همشهری نوشت: روز خبرنگار، فراتر از یک نامگذاری تقویمی، فرصتی است برای بازخوانی پیمان میان خادمان مردم و دیده‌بانان امین جامعه. در دنیای امروز که روایت‌گری دقیق، سدی در برابر اخبار جهت‌دار است، خبرنگاران متعهد با سلاح قلم و پرسشگری، نقش بی‌بدیلی در سالم‌سازی فضای مدیریت شهری ایفا می‌کنند.

به عنوان عضوی از بدنه شورای ششم همواره بر این باور بوده و هستم که «شورای شهر» نه یک دژ مستحکم برای پنهان‌کاری، که «اتاق شیشه‌ای» برای رصد عملکرد خادمان مردم است. اصرار بنده و همکارانم در شورای ششم بر برگزاری علنی تمامی جلسات و تأکید بر حضور پررنگ اصحاب رسانه، نه یک شعار سیاسی، که یک باور عمیق مدیریتی است. ما معتقدیم حضور خبرنگاران در صحن علنی، نه تنها مخل روند کار نیست، بلکه همچون یک کاتالیزور، سرعت پاسخگویی و کیفیت تصمیم‌گیری‌ها را ارتقا می‌دهد.

رسانه، پل ارتباطی میان سیاست‌گذاران شهری و مطالبات به‌حق شهروندان است. وقتی یک خبرنگار هوشمند در صحن شورا حضور دارد و مباحث را بی‌پرده انعکاس می‌دهد، در واقع این مردم هستند که بر صندلی‌های پارلمان نشسته‌اند. این شفافیت، ضامن سلامت اداری و موجب افزایش اعتماد عمومی است؛ کالایی که امروز بیش از هر زمان دیگری در تهران عزیز به آن نیازمندیم.

خبرنگاری، کار ساده‌ای نیست؛ هم‌نشینی با رنج‌ها و پیگیری دغدغه‌های مردم، روحیه و جسارتی در خور ستایش می‌طلبد. خبرنگاران، صدای خستگی کارگران خدمات شهری، دغدغه‌ شهروندان در فراز و فرود کوچه ها و خیابان‌های شهر و آرزوی جوانان برای دسترسی به امکانات عادلانه در محلات را بازتاب می دهد.

به‌عنوان سخنگوی شورای شهر، ضمن تبریک این روز خجسته، اعلام می‌کنم که درب شورای شهر همچنان به روی اهالی قلم باز است. ما نه تنها از نقد منصفانه و پرسشگری صریح رسانه‌ها نمی‌هراسیم، بلکه آن را «فرصتی برای اصلاح» و «چراغی برای مسیر پیش رو» می‌دانیم. امیدوارم در سایه‌ی این تعامل سازنده، بتوانیم شهری زیست‌پذیرتر و مدیریتی شفاف‌تر برای شهروندان تهرانی رقم بزنیم.

در این مجال، یاد و خاطره شهیدان والامقام عرصه خبر را گرامی می‌داریم؛ آنان که چراغ حقیقت را با خون خویش روشن نگاه داشتند. ادای احترام می‌کنیم به ساحت مقدس شهید محمود صارمی، شهیده فرشته باقری، شهید نیما رجب‌پور و تمامی خبرنگاران شهیدی که در مسیر آگاهی‌بخشی، جان خود را فدای امنیت و اقتدار ایران اسلامی کردند. این عزیزان، دیده‌بانان ابدی حقیقت هستند و مسیر امروز ما، مرهون مجاهدت‌های دیروز آنان است. امید است با تداوم تعامل سازنده میان مدیریت شهری و جامعه رسانه‌ای، شاهد فردایی روشن‌تر برای تهرانِ عزیز و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان باشیم. روزتان گرامی و قلمتان پاینده.

کد خبر 1059067



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آتش نشانی مخالف احداث مجدد مخازن نفتی در شهران است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ شهر قدرت‌الله محمدی، درباره وضعیت انبار نفت و مخازن موجود در منطقه شهران که در جریان دو جنگ مورد اصابت قرار گرفته و مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار کرد: قطعاً در این منطقه، سازمان آتش‌نشانی صددرصد مخالف احداث مجدد مخازن است.

وی افزود: هر چقدر هم این مخازن استانداردسازی شوند، به دلیل نقاط ارتفاعی که در آنجا وجود دارد، این محدوده جای مناسبی برای نصب مخازن نیست و باید حتماً به بخش دیگری منتقل شوند. ما قطعاً مکاتبات خود را نیز در این زمینه انجام داده‌ایم و در شهران دیگر نباید چنین اتفاقی بیفتد و مخازن باید به مکان دیگری منتقل شوند.

پیشرفت ۳۰ درصدی ایمن‌سازی بازار تهران اصلا خوب نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران در ادامه درباره طرح احداث پنج مخزن آتش‌نشانی در بازار بزرگ تهران نیز گفت: یکی دو مورد از این مخازن انجام شده و بقیه نیز در حال انجام است، اما با توجه به بافت تاریخی بازار و مسائل مربوط به میراث فرهنگی، موضوعات؛ درگیر دستگاه‌های اداری شده و کار به خوبی پیش نمی‌رود.

محمدی با تأکید بر اینکه نیاز به این مخازن وجود دارد، ادامه داد: ما کار را متوقف نمی‌کنیم و از راه‌های مختلف، از جمله افزایش شیر‌های هیدرانت، استفاده از تانکر و خرید تجهیزات، اقدامات خود را انجام می‌دهیم. اگر این مخازن نصب شوند، برای مواقع بحران بسیار خوب و مؤثر خواهند بود.

وی درباره میزان پیشرفت ایمن‌سازی بازار تهران نیز گفت: پیشرفت ایمن‌سازی بازار در حال حاضر ۳۰ درصد است و این میزان پیشرفت در طول سه تا چهار سال اصلاً خوب نیست.

محمدی با بیان اینکه ایمن‌سازی بازار نیازمند همکاری اصناف و دستگاه‌های متولی است، تصریح کرد: همکاری اصناف، دستگاه‌های متولی آب، برق و گاز، میراث فرهنگی، اوقاف و مجموعه شهرداری ضروری است و همه این دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند تا بتوانند ایمن‌سازی بازار را پیش ببرند. حرکت ایمن‌سازی بازار بسیار کند است.

تولیدی‌ها و کارگاه‌های تولیدی نباید در بازار تهران باشند

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران درباره جابه‌جایی واحد‌های تولیدی در بازار تهران نیز اظهار کرد: آن چیزی که کارخانه و محل تولید همراه با مواد است، قطعاً جای آن در بازار نیست. ما چند بار تذکر داده‌ایم که این واحد‌ها باید به حاشیه تهران منتقل شوند و اصلاً دلیلی ندارد که در وسط شهر تهران این کارگاه‌ها فعالیت کنند.

وی افزود: در گذشته شاید این محدوده از نظر جغرافیایی خلوت بوده و چنین اتفاقی افتاده است، اما اکنون واقعاً جای کارگاه تولید مواد شیمیایی، مواد پارچه‌ای، کفش و موارد مشابه در بازار نیست و همه این واحد‌ها باید به شهرک‌های صنعتی منتقل شوند؛ چراکه جای آنها همان‌جاست.

افزایش ضریب ایمنی تهران با ورود تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید

محمدی همچنین با اشاره به برنامه سازمان آتش نشانی برای افزایش تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید گفت: ان‌شاءالله تا یک ماه آینده تجهیزات جدیدی که به آتش‌نشانی اضافه می‌شود، باعث خواهد شد ضریب ایمنی شهر تهران افزایش پیدا کند. هر وسیله‌ای که وارد این حوزه می‌کنیم، باعث ارتقای ایمنی می‌شود.

وی ادامه داد: ایستگاه‌های جدیدی نیز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند و راه‌اندازی این ایستگاه‌ها باعث می‌شود فاصله رسیدن نیرو‌های آتش‌نشانی به محل حادثه کمتر شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران همچنین درباره حضور بانوان در این سازمان گفت: آزمون بانوان را برگزار کرده‌ایم و ایستگاه جدید بانوان نیز پس از طی مراحل آموزش و موارد سازمانی، وارد چرخه آتش‌نشانی خواهد شد.




 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.