قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۲ ساعت قبل

اخراج ۶ دانشجوی شریف | از حمل سلاح سرد تا اهانت به پرچم+ ویدئو

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف درباره جایگاه شوراهای انضباطی، چارچوب قانونی رسیدگی به پرونده‌ها، جزئیات پرونده‌های مرتبط با ناآرامی‌های اخیر دانشگاه، نحوه بررسی مستندات و دفاعیات دانشجویان و همچنین ادعاهای مطرح‌شده پیرامون عملکرد شوراهای انضباطی توضیح داد.
 اخراج ۶ دانشجوی شریف | از حمل سلاح سرد تا اهانت به پرچم+ ویدئو

به گزارش همشهری آنلاین، در روزهای اخیر انتشار نامه‌ای از سوی ۲۵ استاد دانشگاه شریف درباره نحوه مواجهه دانشگاه با پرونده‌های انضباطی و عدم برخورد با افرادی که در ناآرامی‌های دانشگاه نقش داشته‌اند، انتقاداتی را از سوی بسیاری از اساتید و دانشگاهیان به دنبال داشت.

برخی مواضع مطرح‌شده در این نامه درباره پرونده‌های انضباطی، این پرسش را نیز به وجود آورد که مرز میان دفاع از حقوق دانشجویان و ایجاد فشار برای توقف یا تغییر روند قانونی رسیدگی به تخلفات کجاست؟

از سوی دیگر، مسئولان دانشگاه تأکید دارند که شوراهای انضباطی بر اساس آیین‌نامه و شیوه‌نامه مصوب وزارت علوم فعالیت می‌کنند و رسیدگی به پرونده‌ها نیز مستلزم طی فرآیندی مشخص، بررسی مستندات و فراهم‌کردن امکان دفاع برای دانشجوست.

با این حال درباره نحوه تشکیل پرونده‌ها، میزان دسترسی دانشجویان به مستندات، تناسب احکام با تخلفات و همچنین ادعاهای مطرح‌شده با محمود بهمن‌آبادی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف درباره جایگاه شوراهای انضباطی، چارچوب قانونی رسیدگی به پرونده‌ها، جزئیات پرونده‌های مرتبط با ناآرامی‌های اخیر دانشگاه، نحوه بررسی مستندات و دفاعیات دانشجویان و همچنین ادعاهای مطرح‌شده پیرامون عملکرد شوراهای انضباطی گفت‌وگو کردیم. شوراهای انضباطی دانشگاه‌ها چگونه به پرونده دانشجویان رسیدگی می‌کنند؟

محمود بهمن‌آبادی معاون دانشجویی دانشگاه شریف درباره جایگاه شوراهای انضباطی، آیین‌نامه‌های مربوطه و روند رسیدگی به پرونده‌های انظباطی اظهار کرد: آیین‌نامه انضباطی دانشجویان جمهوری اسلامی ایران، در سال ۱۳۷۴ در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است.

وی افزود: ماده ۲ این آیین‌نامه عنوان می‌کند «با توجه به قداست علم و اخلاق و محیط‌های آموزشی و پژوهشی در شرع مبین و حکومت اسلامی و ضرورت دفاع و حراست از حقوق عمومی دانشجویان، دانشجو مکلف و موظف است در طول زمان تحصیل و در هر محیط اعم از دانشگاه و خارج از دانشگاه از ارتکاب هر عمل که خلاف شئون و حیثیات دانشجو اعم از دانشجوی داخل یا وابسته یا خارجی باشد، خودداری کند. در غیر این صورت براساس مفاد این آیین‌نامه با وی برخورد می‌شود.»

این مسئول گفت: بر مبنای آیین‌نامه انضباطی، شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی، توسط وزارتین علوم و بهداشت تصویب …



 شیوع آنفلوآنزای تابستانی در کشور | ۲ استان بالاتر از وضعیت هشدار ابتلا
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شیوع آنفلوآنزای تابستانی در کشور | ۲ استان بالاتر از وضعیت هشدار ابتلا

مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت آخرین آمار مرتبط با وضعیت عفونت‌های تنفسی را در هفته بیست‌ و دوم امسال اعلام کرد.

 هواشناسی: پایان تابستان در ایران با الگویی دوگانه همراه است/ شمال غرب و ارتفاعات البرز با رگبار پراکنده و رعد و برق و شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز با وزش باد شدید و گرد و خاک روبه‌رو هستند
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هواشناسی: پایان تابستان در ایران با الگویی دوگانه همراه است/ شمال غرب و ارتفاعات البرز با رگبار پراکنده و رعد و برق و شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز با وزش باد شدید و گرد و خاک روبه‌رو هستند

در حالی که موج گرمای تابستانی هنوز بخش‌هایی از ایران را تحت فشار دارد، تحلیل نقشه‌های جهانی هواشناسی نشان می‌دهد که شمال‌غرب و ارتفاعات کشور در آستانه رگبارهای پراکنده قرار گرفته‌اند؛ الگویی که در کنار تداوم باد و گردوخاک در شرق و جنوب‌شرق، چهره‌ای متفاوت از پایان تابستان ۱۴۰۵ را رقم زده است.

 تحول تامین اجتماعی از مسیر گفتگو با بازنشستگان می گذرد
۴ ساعت قبل / سایت عصر خبر

تحول تامین اجتماعی از مسیر گفتگو با بازنشستگان می گذرد

اکنون و با آغاز دوره جدید مدیریت سازمان تامین اجتماعی و تاکید دکتر غلامحسین محمدی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی بر رویکردهایی همچون تحول، تعالی، تعامل و توجه به ذی‌نفعان، انتظار می‌رود این رویکرد در عرصه ارتباط مستقیم با تشکل‌های صنفی نیز نمود عملی پیدا کند.

 عکس روز ناسا؛ سایه زمین در طول ماه گرفتگی
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس روز ناسا؛ سایه زمین در طول ماه گرفتگی

عکس روز ناسا سایه زمین را در طول ماه‌گرفتگی به نمایش می‌گذارد.

 تفاوت، تهدید نیست
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تفاوت، تهدید نیست

تجربه بحران‌های مختلف نشان داده هر جا سرمایه اجتماعی تقویت شده، جامعه با هزینه کمتر و سرعت بیشتری از بحران عبور کرده است. این حقیقت، امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته و می‌تواند چراغ راه سیاست‌گذاران باشد.

 اندومتریوز با خطر بالاتر دیابت نوع ۲ مرتبط است
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

اندومتریوز با خطر بالاتر دیابت نوع ۲ مرتبط است

تحقیقات جدید ارتباط شگفت انگیزی بین دو بیماری که میلیون‌ها زن را تحت تأثیر قرار می‌دهند، نشان می دهد.



فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان
سایت روزنامه سازندگی

فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان

فرزانه ترکان، متخصص پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی در گفت‌وگو با «سازندگی» مطرح کرد:
سایت فرارو

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ «این است درد ما و فرق ما»

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!
سایت فرارو

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!

افتتاح کافه VIP بابک زنجانی، فراتر از یک رویداد تجاری، یک دهن‌کجی آشکار به مردم خسته‌ای است که تاوان تحریم و تورم را می‌دهند.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.