قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بریدن گلوی پسر ۱۵ ساله در شام خانوادگی+ عکس | قتل هولناک تک‌فرزند

مرد جوانی که یک نوجوان را هنگام بازی با دوستانش در پیک‌نیک خانوادگی به قتل رسانده و گریخته بود، سرانجام دستگیر شد.
 بریدن گلوی پسر ۱۵ ساله در شام خانوادگی+ عکس | قتل هولناک تک‌فرزند

به گزارش همشهری آنلاین، برای بسیاری از اهالی قروه که ابوالفضل عزتی را می‌شناختند، باورکردنی نیست که او به قتل رسیده باشد؛ پسر نوجوان ۱۵ ساله‌ای که هم در کابینت‌سازی پدرش کار می‌کرد و هم به تحصیلش در مدرسه ادامه می‌داد. او تنها فرزند خانواده بود و پدر و مادرش حالا داغدار پسری هستند که تمام امید زندگی‌شان بود.

آن‌طور که عموی ابوالفضل می‌گوید، شب جنایت ۴ خانواده از اقوام‌شان که خانواده ابوالفضل هم بین آنها بود، با هم قرار گذاشتند تا برای صرف شام به پارک رضوان در قروه بروند. آن شب همگی جمع شدند و بچه‌ها از جمله ابوالفضل هم کمی دورتر از آنها با یکدیگر مشغول بازی شدند، اما جنایتی هولناک در انتظار پسر نوجوان بود. ۲ قتل و یک قصاص به خاطر سرقت ۳ گوسفند | انتقام برادران قاتل از خانواده مقتول سیلی خوردن و عذرخواهی مقتول

عموی ابوالفضل درباره جنایتی که در آن شب رخ داد توضیح می‌دهد: «تا جایی که اطلاع دارم، بچه‌ها در فاصله ۵۰ تا ۷۰متری خانواده‌ها مشغول بازی بودند که ساعت ۱۱ شب برادرم با ابوالفضل تماس گرفت و گفت کجایی بابا. وسایل را جمع کرده‌ایم و می‌خواهیم به خانه برگردیم. ابوالفضل هم گفت نزدیک هستم. آن زمان پسر خواهرم (حسین) نیز کنارش بود.

اینکه در آن لحظه بین ابوالفضل و متهم به قتل چه اتفاقی افتاده مشخص نیست، اما هرچه بود قتل در زمان بازی بچه‌ها رخ داده. متهم به قتل که روی بدنش تتو هم داشته، ابتدا یک سیلی به ابوالفضل می‌زند و پس از آن به ابوالفضل می‌گوید برو به همه بگو فلانی مرا زد.

ابوالفضل همان لحظه دور شد، اما پس از مدتی دچار ترس و وحشت شد. به پسر خواهرم گفت حسین جان این پسر اگر در شهر مرا ببیند، بلایی سرم می‌آورد و باید از او عذرخواهی کنم. ابوالفضل دوباره برگشت و به متهم به قتل گفت درست است که به من سیلی زدی و هیچ کاری نکردم‌، اما از تو عذرخواهی می‌کنم.

به محض اینکه ابوالفضل این جمله را گفت، متهم به قتل با استفاده از چاقو به‌ طور عمقی‌ شاهرگ برادرزاده‌ام را برید، طوری که پزشکان می‌گفتند تیغه چاقو تمام رگ‌های شریانی را قطع کرده بود.

مقتول پای پیاده به بیمارستان رفت

پس از جنایت، ابوالفضل دستش را روی گردنش گذاشت و چون بیمارستان نزدیک پارک بود، حسین …





 کشف محموله سری و گرانقیمت در فرودگاه تبریز+ عکس متهم
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

کشف محموله سری و گرانقیمت در فرودگاه تبریز+ عکس متهم

فرمانده پلیس فرودگاه های آذربایجان‌شرقی از کشف ۱۰۰۰ گرم شمش نقره قاچاق و دستگیری یک نفر متهم خبر داد.

 سربازی در لیگ برتر؛ حقیقت یا شایعه؟
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

سربازی در لیگ برتر؛ حقیقت یا شایعه؟

طبق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی، کلیه مشمولان ورزشکار همانند سایر مشمولان می‌بایست با ورود به سن مشمولیت وضعیت خدمت سربازی خود را مشخص کنند و با توجه به...

 از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد. گاردین در گزارشی می‌نویسد این مقررات، همراه با تعطیلی پناهگاه‌های زنان و محدودیت دسترسی آنان به درمان، نظامی ساخته که زندگی میلیون‌ها زن و دختر افغان را به‌شدت تحت کنترل قرار داده است.

 پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر مداح، مادر پرستاری نوین ایران، بر ضرورت توسعه پرستاری تخصصی، تقویت آموزش‌های حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان این حوزه تأکید کرد.

 جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد

حوادث رکنا: مأموران پلیس با استفاده از اطلاعات مردمی، ۲ سارق حرفه‌ای را در اتوبان مدرس دستگیر و از آنان تجهیزات سرقت کشف کردند.

 فیلم جزییات نجات کودک 2 ماهه تهرانی از چنگال زن آدم ربا /  8 ماه پدر و مادر اشک ریختند و چشم انتظار ماندند
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم جزییات نجات کودک 2 ماهه تهرانی از چنگال زن آدم ربا / 8 ماه پدر و مادر اشک ریختند و چشم انتظار ماندند

حوادث رکنا: کودک شیرخواره‌ای که تنها چند روز پس از تولد توسط زنی آشنا از خانه ربوده و به خانواده دیگری سپرده شده بود، پس از گذشت ۸ ماه با تلاش کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی شناسایی و به آغوش خانواده‌اش بازگشت.



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر