قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

دستیابی ایران به بمب اتم یعنی پایان اسرائیل | این کار را انجام ندهیم، دیگر اینجا نخواهیم بود...!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای خود درباره برنامه هسته‌ای ایران، دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای را تهدیدی برای موجودیت اسرائیل دانست و همزمان درباره حضور و نفوذ ترکیه در جنوب سوریه هشدار داد.
 دستیابی ایران به بمب اتم یعنی پایان اسرائیل |  این کار را انجام ندهیم، دیگر اینجا نخواهیم بود...!

به گزارش همشهری آنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در اظهاراتی درباره تحولات منطقه و برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: بمب‌های هسته‌ای در دست ایران، یعنی پایان دولت اسرائیل؛ پایان ملت یهود.

نتانیاهو مدعی شد: واقعیت به‌سرعت در حال تغییر است. یک قدرت افول می‌کند و قدرت دیگری ظهور می‌کند؛ مهم‌ترین قدرتی که باید ظهور کند، قدرت ماست.

نخست‌وزیر اسرائیل در ادامه گفت: …



 شکارچی پهپادها | درباره سامانه پدافندی «آذرخش» که توانایی مقابله با هدف‌های ارتفاع کم را دارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شکارچی پهپادها | درباره سامانه پدافندی «آذرخش» که توانایی مقابله با هدف‌های ارتفاع کم را دارد

سامانه پدافندی «آذرخش» با برد کشف ۵۰ کیلومتر و ۴ موشک آماده شلیک، برای شکار پهپادها و اهداف کم‌ارتفاع طراحی شده است. اطلاعات تصویر درباره این سامانه جدید است.

 بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا در بحران | چرا مدل آلمان دیگر کار نمی‌کند؟ | کسری تجاری اروپا با چین از یک میلیارد یورو فراتر رفت | غول تولیدی اروپا چگونه به این نقطه رسید
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا در بحران | چرا مدل آلمان دیگر کار نمی‌کند؟ | کسری تجاری اروپا با چین از یک میلیارد یورو فراتر رفت | غول تولیدی اروپا چگونه به این نقطه رسید

اقتصادنیوز: رقابت شدید از سوی چین و هزینه‌های بالای انرژی تنها دو مورد از دلایلی هستند که باعث شده‌اند ماشین صنعتی مشهور آلمان با مشکل مواجه شود.

 رویترز: شش ماه جنگ؛ شش پیامد ماندگار برای ایران، آمریکا و خاورمیانه
۱ ساعت قبل / سایت جماران

رویترز: شش ماه جنگ؛ شش پیامد ماندگار برای ایران، آمریکا و خاورمیانه

رویترز در گزارشی شش‌ماهه از جنگ ایران نوشته است درگیری‌ای که قرار بود کوتاه و محدود باشد، حالا به بن‌بستی فرسایشی با پیامدهای گسترده برای آمریکا، ایران، خاورمیانه و اقتصاد جهانی تبدیل شده است؛ از افت محبوبیت ترامپ و فشار بر توان نظامی آمریکا تا ادامه قدرت موشکی ایران و بی‌ثباتی بیشتر منطقه.

 من نمی‌خواهم با ایرانی‌ها دیدار کنم؛ آنها می‌خواهند دیدار کنند!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

من نمی‌خواهم با ایرانی‌ها دیدار کنم؛ آنها می‌خواهند دیدار کنند!

دونالد ترامپ با حمله به شبکه فاکس‌نیوز، گزارشی درباره تمایل او به مذاکره با ایران را نادرست خواند و بار دیگر مدعی شد این تهران است که برای رسیدن به توافق با واشنگتن تمایل دارد.

 لاوروف: وضعیت تنگه هرمز نتیجه ماجراجویی آمریکا است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

لاوروف: وضعیت تنگه هرمز نتیجه ماجراجویی آمریکا است

وزیر خارجه روسیه گفت وضعیت کنونی تنگه هرمز نتیجه ماجراجویی آمریکا و اسرائیل است.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / رایزنی‌های سیاسی سرعت رشد دلار و طلا را کم می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / رایزنی‌های سیاسی سرعت رشد دلار و طلا را کم می‌کند

قیمت دلار، طلا و سکه در نخستین هفته شهریور تحت تاثیر افزایش ریسک‌های سیاسی و رشد اونس جهانی طلا، سقف‌های جدیدی را تجربه کردند. با این حال، عقب‌نشینی قیمت‌ها در پایان هفته و افزایش تحرکات دیپلماتیک در منطقه، بازارها را در آستانه معاملات شنبه در انتظار یک سیگنال سیاسی تازه قرار داده است.



ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟
سایت اقتصادنیوز

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف …

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
سایت رکنا

ببینید/ هجوم مردم به رب های ریخته شده در خیابان / در سبزوار رخ داد

سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.