قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

خدمت‌رسانی با مشارکت مردمی

همزمان با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، شهرداری تهران با اجرای مجموعه‌ای از پویش‌های فرهنگی و اجتماعی، تلاش کرده است تا در کنار خدمت‌رسانی به زائران، زمینه مشارکت مردمی، حمایت از اقشار مختلف و ترویج فرهنگ حسینی را در مسیر اربعین و راهپیمایی جاماندگان فراهم کند.
 خدمت‌رسانی با مشارکت مردمی

همشهری-سعیده مرادی: پویش شهرداری تهران برای اربعین۱۴۰۵ کدامند؟

زیارت سبز زیارت نیابتی مادر و نوزاد زیر یک بیرق

پویش زیارت سبز

مجری: اداره کل محیط زیست وتوسعه شهرداری تهران

شعار: طریق‌الحسین(ع) امانت ماست

محل اجرا: مسیر اربعین و راهپیمایی جاماندگان تهران

شیوه مشارکت شهروندان: جمع‌آوری ۱۰زباله از مسیر، استفاده از لیوان شخصی، همراه‌داشتن کیسه پارچه‌ای و مدیریت صحیح پسماند

پویش زیارت نیابتی

مجری: سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران

شعار: ثواب زیارت را هدیه کنیم؛ دل‌ها را به کربلا پیوند بزنیم.

شیوه اجرا:‌ زیارت توسط شهروندان انجام و سپس گواهی زیارت نیابتی و تبرکی از کربلای معلی به مددجوی انتخاب‌شده اهدا می‌شود.

شیوه مشارکت شهروندان: ورود به سامانه «زیارت نیابتی»، انتخاب یک مددجو، ثبت زیارت به نیابت از مددجو

پویش ویژه مادر و نوزاد

مجری: منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد

شعار: در مسیر عشق، مادران و کوچک‌ترین زائران تنها نیستند.

محل اجرا: موکب «علی ابن موسی‌الرضا(ع)» در عمود۷۰۷ مسیر نجف-کربلا

شیوه مشارکت شهروندان: در این موکب خدمات پزشکی و پرستاری، حمایت از نوزادان و برنامه های فرهنگی با همکاری شهروندان ارائه می شود.

پویش زیر یک بیرق

مجری: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

شعار: هم‌قدم با مقاومت، هم‌نوا با حسین(ع)

شیوه اجرا: ابرپرچم ساخته‌شده در راهپیمایی «جاماندگان اربعین حسینی» به اهتزاز درمی‌آید و پس از آن در نقطه‌ای نمادین از شهر تهران نصب خواهد شد.

شیوه مشارکت شهروندان: تحویل پرچم ها توسط شهروندان به مسئول مربوطه در میدان ولیعصر(ع) و دوختن آن توسط یک گروه برای نمایش کد خبر 1057393



۷ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

خبر مهم هواشناسی برای تهرانی ها / دمای تهران امروز و فردا کاهش می یابد / بارش های رگباری در راه ارتفاعات پایتخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود. طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آتش نشانی مخالف احداث مجدد مخازن نفتی در شهران است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ شهر قدرت‌الله محمدی، درباره وضعیت انبار نفت و مخازن موجود در منطقه شهران که در جریان دو جنگ مورد اصابت قرار گرفته و مشکلاتی را به وجود آورده است، اظهار کرد: قطعاً در این منطقه، سازمان آتش‌نشانی صددرصد مخالف احداث مجدد مخازن است.

وی افزود: هر چقدر هم این مخازن استانداردسازی شوند، به دلیل نقاط ارتفاعی که در آنجا وجود دارد، این محدوده جای مناسبی برای نصب مخازن نیست و باید حتماً به بخش دیگری منتقل شوند. ما قطعاً مکاتبات خود را نیز در این زمینه انجام داده‌ایم و در شهران دیگر نباید چنین اتفاقی بیفتد و مخازن باید به مکان دیگری منتقل شوند.

پیشرفت ۳۰ درصدی ایمن‌سازی بازار تهران اصلا خوب نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران در ادامه درباره طرح احداث پنج مخزن آتش‌نشانی در بازار بزرگ تهران نیز گفت: یکی دو مورد از این مخازن انجام شده و بقیه نیز در حال انجام است، اما با توجه به بافت تاریخی بازار و مسائل مربوط به میراث فرهنگی، موضوعات؛ درگیر دستگاه‌های اداری شده و کار به خوبی پیش نمی‌رود.

محمدی با تأکید بر اینکه نیاز به این مخازن وجود دارد، ادامه داد: ما کار را متوقف نمی‌کنیم و از راه‌های مختلف، از جمله افزایش شیر‌های هیدرانت، استفاده از تانکر و خرید تجهیزات، اقدامات خود را انجام می‌دهیم. اگر این مخازن نصب شوند، برای مواقع بحران بسیار خوب و مؤثر خواهند بود.

وی درباره میزان پیشرفت ایمن‌سازی بازار تهران نیز گفت: پیشرفت ایمن‌سازی بازار در حال حاضر ۳۰ درصد است و این میزان پیشرفت در طول سه تا چهار سال اصلاً خوب نیست.

محمدی با بیان اینکه ایمن‌سازی بازار نیازمند همکاری اصناف و دستگاه‌های متولی است، تصریح کرد: همکاری اصناف، دستگاه‌های متولی آب، برق و گاز، میراث فرهنگی، اوقاف و مجموعه شهرداری ضروری است و همه این دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند تا بتوانند ایمن‌سازی بازار را پیش ببرند. حرکت ایمن‌سازی بازار بسیار کند است.

تولیدی‌ها و کارگاه‌های تولیدی نباید در بازار تهران باشند

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران درباره جابه‌جایی واحد‌های تولیدی در بازار تهران نیز اظهار کرد: آن چیزی که کارخانه و محل تولید همراه با مواد است، قطعاً جای آن در بازار نیست. ما چند بار تذکر داده‌ایم که این واحد‌ها باید به حاشیه تهران منتقل شوند و اصلاً دلیلی ندارد که در وسط شهر تهران این کارگاه‌ها فعالیت کنند.

وی افزود: در گذشته شاید این محدوده از نظر جغرافیایی خلوت بوده و چنین اتفاقی افتاده است، اما اکنون واقعاً جای کارگاه تولید مواد شیمیایی، مواد پارچه‌ای، کفش و موارد مشابه در بازار نیست و همه این واحد‌ها باید به شهرک‌های صنعتی منتقل شوند؛ چراکه جای آنها همان‌جاست.

افزایش ضریب ایمنی تهران با ورود تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید

محمدی همچنین با اشاره به برنامه سازمان آتش نشانی برای افزایش تجهیزات و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید گفت: ان‌شاءالله تا یک ماه آینده تجهیزات جدیدی که به آتش‌نشانی اضافه می‌شود، باعث خواهد شد ضریب ایمنی شهر تهران افزایش پیدا کند. هر وسیله‌ای که وارد این حوزه می‌کنیم، باعث ارتقای ایمنی می‌شود.

وی ادامه داد: ایستگاه‌های جدیدی نیز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند و راه‌اندازی این ایستگاه‌ها باعث می‌شود فاصله رسیدن نیرو‌های آتش‌نشانی به محل حادثه کمتر شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران همچنین درباره حضور بانوان در این سازمان گفت: آزمون بانوان را برگزار کرده‌ایم و ایستگاه جدید بانوان نیز پس از طی مراحل آموزش و موارد سازمانی، وارد چرخه آتش‌نشانی خواهد شد.


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پورجمشیدیان: بیش از 3.5 میلیون ایرانی در اربعین امسال شرکت کردند

نورنیوز- گروه اجتماعی:   علی‌اکبر پورجمشیدیان قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، امروز جمعه ۳۰ مرداد در سومین آیین ملی «شکراً للحسین و بیعة للمهدی» که در پاسداشت احیاگر اربعین در عصر حاضر، حضرت آیت الله شهید امام خامنه‌ای و تکریم خادمان اربعین در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با بیان اینکه اربعین امسال از باشکوه‌ترین و ایمن‌ترین مراسم سال‌های اخیر بود، اظهار کرد: با وجود گرمای شدید هوا و افزایش حجم تردد زائران، با همکاری دستگاه‌های اجرایی، امدادی و دولت‌های ایران و عراق، مراسم با کمترین حادثه برگزار شد.

وی افزود: میزان فوتی‌های ناشی از حوادث جاده‌ای و همچنین فوتی‌های عادی در اربعین امسال نسبت به سال‌های گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشت. رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به بهبود روند تردد مرزی گفت: در سال‌های گذشته زائران گاهی بیش از ۱۰ ساعت و حتی یک روز در مرزها معطل می‌شدند، اما امسال با رفع نواقص و هماهنگی دستگاه‌ها، فرآیند ورود و خروج زائران با سرعت بسیار بیشتری انجام شد.

پورجمشیدیان با تأکید بر مردمی بودن اربعین تصریح کرد: تلاش کردیم میزبانی را از مردم عراق نگیریم و دولت تنها در بخش‌هایی که از توان مردم خارج است، مانند تأمین زیرساخت‌های آب و برق، امداد و نجات و نیازهای اساسی ورود کند.

وی با اشاره به فعالیت مواکب گفت: بیش از ۳ هزار موکب شناسنامه‌دار در ایام اربعین در ایران، مرزها و عراق فعالیت داشتند و در کنار آنها هزاران موکب مردمی نیز به صورت خودجوش به زائران خدمت‌رسانی کردند.

قائم‌مقام وزیر کشور، اربعین را حرکتی فرهنگی دانست و گفت: هرچه مشکلات زیرساختی و اجرایی کاهش یابد، فرصت بیشتری برای تقویت ابعاد فرهنگی این اجتماع عظیم فراهم می‌شود و باید ظرفیت فرهنگی اربعین بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار حضور زائران در عراق اظهار کرد: امسال بیش از ۲۰ میلیون نفر در مراسم اربعین در کربلای معلی و نجف اشرف حضور یافتند که سهم ایران حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بود.

پورجمشیدیان گفت: با احتساب زائرانی که در دهه نخست محرم به عراق مشرف شدند، تعداد زائران ایرانی در این بازه از ۴ میلیون نفر فراتر رفت.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان از همه دستگاه‌های اجرایی، امدادی، فرهنگی، حمل‌ونقل، مواکب و مردم که در برگزاری این اجتماع عظیم نقش داشتند، قدردانی کرد.




 کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.