قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۶ ساعت قبل

حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد

پوریا پورسرخ بعد از چند وقت دوری از بازیگری، در «اعتراف می‌کنم» سراغ انتخابی رفته که بیش از آنکه ادامه مسیر آشنای او باشد بازتعریف است.
 حضور متفاوت پوریا پورسرخ در سریال «اعتراف می‌کنم» | بازیگری که از خودگذشتگی کرد

همشهری آنلاین: پوریا پورسرخ در نقش همایون شایگان، مأمور پلیس آگاهی، نه با چهره‌ای آشنا و نه با شمایل قهرمان‌های معمولش ظاهر می‌شود؛ بلکه عمداً بخشی از جذابیت همیشگی تصویرش را کنار گذاشته است. این انتخاب، در ظاهر ساده، ریسکی جدی دارد: بازیگری که سال‌ها با حضور فیزیکی و چهره‌اش شناخته شده، این بار باید اجازه دهد نقش، پیش از خودش دیده شود. همین فاصله‌گیری، بازگشت او را به اتفاقی قابل بحث و متفاوت تبدیل کرده است.

۱) تغییر ظاهری چهره مرکز ثقل اجراست. بخشی از انرژی بازی از ظاهر، حضور بدنی و کاریزمای بازیگر می‌آمد؛ اما همایون شایگان به این امتیازها متکی نیست. او باید شخصیت را از جزئیات کوچک‌تر بسازد: مکث‌ها، نگاه‌های حساب‌شده، نحوه نشستن، لحن پرسش‌ها و واکنش‌هایی که قرار نیست پررنگ باشند. همین محدودیت، بازی را سخت‌تر می‌کند. پورسرخ وقتی کمتر تلاش می‌کند دیده شود، بیشتر به چشم می‌آید؛ چون مخاطب متوجه می‌شود پشت آن ظاهر متفاوت، بازیگری ایستاده که دارد قواعد حضورش را تغییر می‌دهد و پیش می‌رود. این تغییر، انتخابی حساب‌شده و جسورانه است.

۲) گریم شایگان یک تغییر ظاهری نیست؛ کارکرد این است که حافظه تصویری مخاطب را مختل می‌کند. موهای کم‌پشت، ریش، چهره خسته، اضافه‌وزن و عینک، تصویری می‌سازند که فاصله با پرسونای شناخته‌شده پورسرخ دارد. گریم به بخشی از طراحی شخصیت و روایت تبدیل شده است، نه پوششی برای متفاوت نشان دادن بازیگر. تغییر وقتی ارزشمندتر می‌شود که بازیگر پشت آن پنهان نشود. پورسرخ باید بعد از کنار رفتن جذابیت اولیه گریم، شخصیت را نگه دارد و اجازه ندهد ظاهری به ترفند تبدیل شود. اینجا موفقیت او وابسته به ادامه بازی است.

۳) پذیرش چنین نقشی برای پورسرخ ریسک‌پذیر است و …



 «بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
۲۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت

فیلم سینمایی «بُت» به کارگردانی حمید نعمت‌الله پس از دریافت پروانه نمایش بدون حذف یا اصلاحیه، قرار است مهرماه 1405 روی پرده سینماها برود؛ اثری اجتماعی که با حضور لیلا حاتمی و جمعی از بازیگران شناخته‌شده ساخته شده است.

 تاریخ اکران فیلم سینمایی «ناپلئون در باغ زردآلو» مشخص شد + پوستر
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تاریخ اکران فیلم سینمایی «ناپلئون در باغ زردآلو» مشخص شد + پوستر

پوستر فیلم سینمایی کمدی «ناپلئون در باغ زردآلو» به کارگردانی حامد محمدی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور، با بازی جمعی از چهره‌های مطرح سینمای ایران منتشر شد.

 اعلام نارضایتی انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران از طرح جدید مجلس
۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اعلام نارضایتی انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران از طرح جدید مجلس

انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران در انتقاد از مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی بیانیه‌ای منتشر کرد.

 وقتی جنگ به گیشه راه پیدا می‌کند؛ فاصله سینمای ایران و چین با حال‌وهوای جامعه
۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

وقتی جنگ به گیشه راه پیدا می‌کند؛ فاصله سینمای ایران و چین با حال‌وهوای جامعه

گیشه سینمای ایران در هفته بیست‌ودوم سال جاری با رشد ۳۰ درصدی مخاطبان، نشانه‌هایی از رونق را ثبت کرده است؛ اما ترکیب فیلم‌های پرفروش همچنان پرسش مهمی را پیش ر...

 پیشنهاد ایجاد «مدرسه کیارستمی» بین سینمای ایران و ترکیه - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیشنهاد ایجاد «مدرسه کیارستمی» بین سینمای ایران و ترکیه - تسنیم

رئیس اداره توسعه راهبردی شورای عالی رادیو و تلویزیون جمهوری ترکیه با مدیرعامل موزه سینما دیدار و گفتگو کرد.