قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱ ساعت قبل

آمریکا استفاده از سلاح‌ هسته‌ای را روی میز گذاشت !

فرستاده ویژه وزارت امور خارجه روسیه گفت که مشاوران نظامی آمریکا به طور جدی استقرار سلاح‌های هسته‌ای در اروپا و احتمال استفاده از این سلاح ها را در صحنه عملیات نظامی اروپا بررسی کرده اند.
 آمریکا استفاده از سلاح‌ هسته‌ای را روی میز گذاشت !

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، آندری بلوسوف در مصاحبه با راشا تودی گفت که تلاش‌های واشنگتن برای آغاز گفت وگو در مورد سلاح‌های هسته‌ای غیراستراتژیک روسیه، در راستای منحرف کردن توجه بین‌المللی از تهدید ناشی از استقرار سلاح‌های هسته‌ای در اروپا توسط آمریکا و همچنین برنامه‌ها و طرح‌های موشک‌های هسته‌ای واشنگتن است.

وی افزود: باید به این نکته اشاره کرد که اصرار واشنگتن بر آغاز بحث در مجامع چندجانبه مختلف خلع سلاح در مورد سلاح‌های هسته‌ای غیراستراتژیک روسیه که قلمرو آمریکا را تهدید نمی‌کنند، نشان می‌دهد که تحلیلگران نظامی آمریکا به طور جدی احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در صحنه عملیات نظامی اروپا را بررسی کرده اند.

بلوسوف ادامه داد: کشورهای اروپایی باید نسبت به خطر کامل رویکرد صرفاً عملی واشنگتن در قبال قلمرو متحدانش آگاه باشند.

پیش از این یک رسانه آمریکایی نوشت وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در حال تدوین راهبرد هسته‌ای جدید برای آمادگی در برابر سناریوهای احتمالی جنگ با روسیه و چین است.

ان‌بی‌سی … …



ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز | انصاف نیوز

ترجمه از سید سراج میردامادی
به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر
سایت اسپوتنیک

به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر

اخیرا خزانه داری آمریکا پنج شعبه بانک مصر در دبی را به بهانه شکستن تحریم های ایران تهدید به تحریم کردن و قطع ارتباط اش با سیستم دلار کرده.
چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟
سایت تابناک

چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، برای اولین بار پس از بیش از یک دهه به مصر سفر خواهد کرد.
از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید
سایت خبرآنلاین

از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی …

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از دست‌یابی به توافقی گسترده با حکومت جدید ونزوئلا خبر داده است که در صورت اجرا، به ایالات متحده اجازه می‌دهد به حجم عظیمی از ذخایر نفت دست‌نخورده این کشور به قیمت تمام‌شده دسترسی پیدا کند.
چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟
سایت فرارو

چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟

دولت ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی و مذاکرات برای تحمیل خواسته‌های خود به ایران، بار دیگر به فشار اقتصادی حداکثری روی آورده و آن را «روز دی اقتصادی» نامیده است. اما موفقیت این راهبرد به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری و خریدار نفت ایران گره خورده است. مشکل واشنگتن این است که فشار واقعی بر تهران مستلزم رویارویی با پکن و بانک‌های چینی است؛ اقدامی که ترامپ، با وجود لحن تند، تاکنون از آن پرهیز کرده و میان تقابل با چین و معامله با آن در نوسان بوده است.
سایت فرارو

راز گوشه‌گیری بارون ترامپ پس از تهدید به ترور