قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

دستور جمع‌آوری یک دارو از بازار + عکس

سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک دارو را از بازار، به دلیل تقلبی بودن، صادر کرد.
 دستور جمع‌آوری یک دارو از بازار + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو مبتنی بر نظر فنی اداره کل دارو اعلام کرد: فرآورده تقلبی «Polivy (Polatuzumab vedotin)» با دوز ۱۴۰ میلی‌گرم و سری ساخت H۶۹۸۰H۰۵ در بازار دارویی ایران شناسایی شده است.

در صورت مشاهده این فرآورده، ضمن جمع‌آوری فوری، اطلاعات و اقدامات انجام‌شده به سازمان غذا و دارو ارسال شود. دستگیری فروشنده مکمل افزایش قد | این محصول مخدر ترامادول دارد این ژل‌های شستشوی پوست را نخرید + عکس

بر این اساس، هرگونه گزارش درباره عوارض ناخواسته یا فقدان اثر مورد انتظار این فرآورده نیز باید در اسرع وقت به سازمان غذا و دارو اعلام شود.

گفتنی است، در تبلیغات این دارو از مبارزه آن با سلول‌های سرطانی سخن گفته می‌شود. کد خبر 1061596



۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

نورنیوز-گروه اجتماعی:  داریوش محبی با اشاره به مصرف گسترده استامینوفن برای کنترل درد و تب، اظهار کرد: این دارو، مانند هر فرآورده دارویی دیگر، باید بر اساس نیاز واقعی بیمار، با دوز مناسب و در فواصل زمانی صحیح مصرف شود.

وی افزود: انتخاب شکل دارویی نیز باید متناسب با وضعیت بیمار انجام شود و نمی‌توان صرفاً به دلیل تزریقی بودن یک فرآورده، آن را گزینه مؤثرتر یا مناسب‌تری برای همه بیماران دانست.

محبی تصریح کرد: در بیمارانی که امکان مصرف دارو از طریق خوراکی وجود دارد و منع مصرفی نیز مطرح نیست، ضرورت استفاده از فرم تزریقی باید با نظر پزشک تعیین شود. بنابراین، تزریقی بودن دارو به خودی خود مزیت درمانی محسوب نمی‌شود.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو همچنین نسبت به مصرف همزمان فرآورده‌های حاوی استامینوفن هشدار داد و گفت: توجه به مجموع دریافت روزانه این ماده از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چراکه ممکن است فرد همزمان چند فرآورده دارویی حاوی استامینوفن مصرف کند و بدون اطلاع از ترکیبات آنها، میزان دریافتی خود را افزایش دهد.

وی ادامه داد: مصرف منطقی دارو فقط به انتخاب فرآورده مناسب محدود نمی‌شود، بلکه دوز صحیح، فاصله مناسب میان نوبت‌های مصرف، شکل دارویی، مدت درمان و شرایط بالینی بیمار همگی در ایمنی و اثربخشی درمان نقش دارند.

محبی با تأکید بر ضرورت پرهیز از خوددرمانی، به‌ویژه در مورد داروهای تزریقی، خاطرنشان کرد: فرآورده‌های تزریقی نباید بدون ارزیابی و تجویز پزشک مورد استفاده قرار گیرند و تصمیم درباره ضرورت مصرف آنها باید بر اساس وضعیت بیمار و نیاز درمانی گرفته شود.

وی در پایان از شهروندان خواست از مصرف خودسرانه دارو، به‌ ویژه فرآورده‌های تزریقی، خودداری کنند و پیش از مصرف دارو در صورت وجود هرگونه ابهام، با پزشک یا داروساز مشورت کنند.


۴ ساعت قبل / سایت مشرق

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپوهای سر و بدن

به گزارش مشرق به نقل از ایفدانا، بهروز اکبری گفت‌: برخی مواد نگه‌دارنده برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شوند. از جمله این مواد می‌توان به متیل‌ایزوتیازولینون (MIT) و کلرومتیل‌ایزوتیازولینون (CMIT) اشاره کرد که در برخی شامپوهای سر و بدن و همچنین بعضی شوینده‌ها کاربرد دارند.

وی افزود: این مواد در صورت استفاده در حد مجاز، برای حفظ کیفیت و ایمنی محصول به کار می‌روند، اما در برخی افراد حساس ممکن است باعث خارش، قرمزی، سوزش، التهاب، خشکی و پوسته‌ریزی پوست شوند و حتی زمینه بروز اگزما و حساسیت پوستی را ایجاد کنند.

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو توصیه کرد: کودکان، افراد دارای پوست حساس و کسانی که سابقه آلرژی یا اگزما دارند، هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی، ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی را با دقت مطالعه کنند و در صورت امکان، محصولاتی را انتخاب کنند که فاقد این مواد باشند.

وی تأکید کرد: رعایت میزان مجاز مواد نگه‌دارنده، درج دقیق ترکیبات و ارائه اطلاعات شفاف روی بسته‌بندی، از الزامات مهم تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است و به حفظ سلامت مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

اکبری از شهروندان خواست محصولات آرایشی و بهداشتی را از مراکز معتبر تهیه کنند و هنگام خرید به مجوز سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه داشته باشند. همچنین در صورت بروز علائم حساسیت، مصرف محصول را متوقف کرده و با پزشک یا داروساز مشورت کنند.


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

نورنیوز-گروه اجتماعی: بررسی‌های نظارتی نشان می‌دهد تعدادی از لوسیون‌ها و محصولات مراقبت از پوست بدون دریافت مجوزهای قانونی در بازار عرضه شده‌اند.

لوسیون‌های پوست

▫️ BIOAQUA

Vitamin C White Brighten Face Lotion

▫️ MAX LADY

لوسیون بدن

▫️ SADOER

لوسیون بدن

لوسیون بدن هلو و عسل

▫️ BAURSDE

لوسیون بدن

محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست

▫️ SADOER

Body Butter

Body Ice Cream

▫️ BELLE JARDIN

کرم مغذی پوست

مصرف این فرآورده‌ها به دلیل نامشخص بودن منشأ تولید و کیفیت مواد اولیه می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را با مخاطره مواجه کند.

از شهروندان درخواست می‌شود از خرید این محصولات از مراکز غیرمجاز خودداری کرده و موارد عرضه آنها را به مراجع نظارتی گزارش کنند.




 روباه مهربانِ فلات ایران
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

تصویری از روباه مهربان فلات ایران را ملاحظه می‌نمایید.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.