
نورنیوز- گروه بین الملل: پس از خشم دونالد ترامپ از انتشار اخباری در مورد ضعفهای امنیتی هواپیمای جدید ایرفورس وان که قطر به رئیسجمهوری آمریکا اهدا کرده است، فشار کاخ سفید و اقدامات تلافیجویانه علیه منتقدان همچنان ادامه دارد.
به گزارش آسوشیتدپرس، در تازهترین مورد، فرانک کندال وزیر سابق نیروی هوایی ایالات متحده گفت که به منظور مجبور کردن دولت دونالد ترامپ برای بازگرداندن مجوز امنیتی خود از آن شکایت خواهد کرد. دولت ترامپ ادعا کرده است که کندال درباره جت اهدایی قطر که اکنون به عنوان هواپیمای ایر فورس وان استفاده میشود، اطلاعات حساسی را فاش کرده است.
وزیر سابق نیروی هوایی ایالات متحده که در دوران ریاست جمهوری جو بایدن به عنوان رئیس نیروی هوایی خدمت میکرد، با اعلام شکایت علیه دولت ترامپ، خاطرنشان کرد که رئیسجمهوری آمریکا سابقه اقدامات تلافی جویانه علیه منتقدان از طریق لغو مجوزها را دارد.
کندال همچنین با رد ادعای افشای اطلاعات حساس تاکید کرد: همانگونه که مادرم سالها پیش به من آموخت، باید مقابل قلدرها ایستاد. مارک زید وکیل برجسته امنیت ملی نیز که پس از لغو مجوز امنیتی خود از دولت ترامپ شکایت کرده است، در پستی در پلتفرم ایکس تائید کرد که کندال او را استخدام کرده است. زید نوشت: خبرهای بیشتری در راه است.
آسوشیتدپرس یادآوری کرده است که زید در کمک به طیف وسیعی از نظامیان و غیرنظامیان برای حفظ مجوزهای امنیتی در جریان تحقیقات تبحر دارد.
وی سال گذشته، هدف تلاشهای دولت ترامپ برای لغو مجوزهای امنیتی افرادی قرار گرفت که دشمن تلقی شدند و نامش در کنار ۱۴ نفر دیگر در یک فرمان اجرایی قرار داشت که براساس آن مجوز امنیتیشان لغو میشد.
ترامپ در تاریخ مارس ۲۰۲۵ (اسفند ۱۴۰۳) با صدور یک فرمان اجرایی مجوز امنیتی جو بایدن رئیسجمهوری پیشین و همه اعضای خانوادهاش، …











