قیمت طلا امروز



 سایت نورنیوز / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

پیکر جوان 35 ساله پس از 5 روز جست‌وجو در زاینده‌رود پیدا شد

پیکر جوان 35 ساله که پنج روز پیش در رودخانه زاینده‌رود شهرستان سامان غرق شده بود، پس از عملیات جست‌وجوی مستمر پیدا شد.
 پیکر جوان 35 ساله پس از 5 روز جست‌وجو در زاینده‌رود پیدا شد

نورنیوز-گروه حوادث: روابط عمومی جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری بیژن طاهری روز سه‌شنبه با اعلام این خبر افزود: این جوان ۳۵ ساله روز پنجشنبه در رودخانه زاینده‌رود غرق شده بود که پس از پنج روز جست وجوی مستمر پیکر وی عصر روز دوشنبه حوالی روستای چم خلیفه پیدا و از آب خارج شد.

وی گفت: عملیات جست وجو با حضور نیروهای هلال‌احمر شهرستان سامان، تیم واکنش سریع استان، اعضای باشگاه قایقرانی و نیروهای محلی انجام شد و سرانجام پیکر فرد غرق‌شده در روز ۲۶ مردادماه کشف شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری با هشدار نسبت به خطرات رودخانه زاینده‌رود از گردشگران و شهروندان خواست از شنا و ورود به مناطق پرخطر رودخانه خودداری کنند.

طاهری همچنین از مردم خواست از نزدیک شدن به حریم رودخانه‌ها، به‌ویژه مناطق پرخطر، پرهیز کنند.

براساس اعلام مرکز مدیریت اورژانس استان چهارمحال و بختیاری از ابتدای سالجاری بیش از ۶۰مورد غرق شدگی در استان رخ داده که از این تعداد ۱۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.