قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید

سخنگوی حماس ضمن محکومیت بمباران سایت‌های غیرنظامی، «شورای صلح» را به کوتاهی در وظایف و دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای ادامه تجاوزات متهم کرد.
 حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید

نورنیوز-گروه بین الملل: حازم قاسم افزود که رژیم اشغالگر با بمباران یکی از سایت‌های غیرنظامی در غزه، جنایت وحشیانه تازه‌ای مرتکب شده است که این اقدام، تشدید تنش خطرناک و دهن‌کجی کامل به تمامی فراخوان‌ها برای برقراری آتش‌بس به شمار می‌رود.

سخنگوی حماس تصریح کرد که شورای صلح تعیین شده از سوی آمریکا برای غزه، به دلیل کوتاهی در عمل به وظایف خود جهت اعمال فشار بر اشغالگران و ملزم کردن آن‌ها به توافقات حاصل‌شده، در برابر این تنش‌آفرینی مسئول است؛ بنابراین، این شورا در آزمونی واقعی برای اثبات توانمندی و جدی بودن خود در مدیریت میانجی‌گری و مذاکرات قرار دارد.

وی افزود اظهارات مقامات شورای صلح که در تناقض با مفاد توافق‌شده است، به رژیم اشغالگر پوشش و بهانه لازم را برای تشدید تجاوزات علیه فلسطینی‌ها در غزه می‌دهد.

ساعاتی پیش «ریحی الجدیلی»، تحلیلگر فلسطینی، نیز با اشاره به حمله روز سه‌شنبه رژیم صهیونیستی به یک کافه مردمی در ساحل شهر غزه و شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان، گفت: بمباران این کافه و شهادت هفت نفر و زخمی شدن حدود ۱۰ نفر دیگر، ابعاد سیاسی و زمانی دارد که فراتر از یک حمله سرف در تجاوز مداوم است.

الجدیلی این حمله را پیام عملی دانست که تمام تلاش‌های دیپلماتیک و میانجیگران برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه را هدف قرار می‌دهد.

وی …



 ارتش اسرائیل مدعی کشته شدن فرمانده گردان حماس در دیرالبلح شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ارتش اسرائیل مدعی کشته شدن فرمانده گردان حماس در دیرالبلح شد

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد این رژیم در حمله‌ای هوایی به منطقه «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه، یکی از فرماندهان میدانی جنبش حماس را به شهادت رسانده است.

 ببینید| رژیم صهیونیستی؛ میان توهم پیروزی و بن‌بست راهبردی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| رژیم صهیونیستی؛ میان توهم پیروزی و بن‌بست راهبردی - تسنیم

امل شبیب در ویدئوی تحلیلی، شکاف میان توهم پیروزی و بن‌بست راهبردی صهیونیست‌ها برابر ایران را بررسی می‌کند.

 هشدار ارتش اسرائیل درباره گسترش «تروریسم یهودی» در کرانه باختری
۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار ارتش اسرائیل درباره گسترش «تروریسم یهودی» در کرانه باختری

روزنامه «یسرائیل هیوم» گزارش داد، فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی درباره خطر تشدید تنش در کرانه باختری در پی افزایش حملات شهرک‌نشینان هشدار داده‌اند.

 قطر: نقض حاکمیت کشور‌های منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است
۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

قطر: نقض حاکمیت کشور‌های منطقه توسط اسرائیل رویکردی خطرناک است

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به دمشق، تأکید کرد که نقض حاکمیت کشور‌های منطقه توسط این رژیم، رویکردی خطرناک است.

 دعوای فرستاده آمریکا به سوریه و عراق با وزیر جنگ رژیم اسرائیل
۱۵ دقیقه قبل / سایت جماران

دعوای فرستاده آمریکا به سوریه و عراق با وزیر جنگ رژیم اسرائیل

فرستاده ویژه آمریکا به سوریه و عراق و سفیر این کشور در آنکارا، از اشغال بلندی‌های جولان سوریه توسط رژیم اسرائیل انتقاد کرد و آن را «اشغالی که ناقض قطعنامه‌های سازمان ملل و کل نظم بین‌المللی است » توصیف کرد.



واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.
ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود
سایت تابناک

ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود

فروپاشی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که در ماه ژوئن به دست آمد، بی‌اعتمادی دو طرف را افزایش داده و دستیابی به توافق جدید آسان نخواهد بود.
سایت فرارو

نمایش باشکوه پهپادها در جشن «روز عشق»