کنکور سراسری 1405 در حالی برگزار شد که چهار داوطلب شهید که پیشتر برای آنها کارت ورود به جلسه صادر شده بود، دیگر فرصت حضور در آزمون را پیدا نکردند؛ وزیر علوم همچنین از بیش از 30 داوطلب دیگری خبر داد که قرار بود در کنکور ثبتنام کنند، اما پیش از رسیدن به مرحله صدور کارت، در جریان جنگ جان خود را از دست دادند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پنجشنبه ۲۹ مردادماه و همزمان با برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵، نام چهار داوطلب شهید با این آزمون گره خورد؛ چهار جوانی که مانند صدها هزار داوطلب دیگر برای شرکت در آزمون سراسری ثبتنام کرده بودند و برای آنها کارت ورود به جلسه نیز صادر شده بود، اما جنگ فرصت نشستن پشت میز کنکور و دنبال کردن رؤیای دانشگاه را از آنها گرفت.
حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز در حاشیه برگزاری کنکور سراسری در حوزه امتحانی دانشگاه امام صادق(ع) با گرامیداشت یاد این چهار داوطلب اظهار کرد که آزمون در این حوزه در حالی برگزار میشود که یاد چهار داوطلب شهید نیز در آن زنده است.
چهار داوطلبی که کارت کنکور گرفتند اما به جلسه نرسیدند
وزیر علوم با اشاره …




