قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

اطلاعیه ستاد عالی آزمون‌ها درباره امتحانات نهایی معوق در ۴ استان جنوبی و غایبان موجه

ستاد عالی آزمون‌ها در خصوص برگزاری امتحانات نهایی معوق در چهار استان جنوبی کشور و غایبین موجه امتحانات دروس مذکور در مرحله کشوری اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
 اطلاعیه ستاد عالی آزمون‌ها درباره امتحانات نهایی معوق در ۴ استان جنوبی و غایبان موجه

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ستاد عالی آزمون‌ها در خصوص در خصوص برگزاری امتحانات نهایی معوق در چهار استان جنوبی کشور (در دو درس تخصصی پایه دوازدهم هر رشته تحصیلی) و غایبین موجه امتحانات دروس مذکور در مرحله کشوری، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«باسمه تعالی

بر اساس تصمیم ستاد عالی آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش و با توجه به برگزاری امتحانات نهایی معوق در چهار استان جنوبی کشور (در دو درس تخصصی پایه دوازدهم هر رشته تحصیلی)؛ به غایبین موجه امتحانات دروس مذکور در مرحله کشوری اجازه داده می‌شود در صورت تمایل از این فرصت استفاده نموده و در امتحاناتی که مطابق برنامه ابلاغی به این چهار استان (برنامه ذیل) در روز‌های شنبه ۱۷ و سه‌شنبه ۲۰ مرداد‌ماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود، شرکت نمایند.

داوطلبان مشمول این اطلاعیه، می‌توانند برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات، حداکثر تا ساعت ۲۰ روز پنجشنبه مورخ ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ به سامانه my.medu.ir یا واحد‌های سنجش و ارزشیابی شهرستان‌ها، مناطق و نواحی آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه نمایند.»



۱۱ دقیقه قبل / سایت آوش

برنامه امتحانات پایه دوازدهم شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد

  مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، نحوه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی دوره‌های تحصیلی و برنامه آزمون‌های پایه دوازدهم در شهریورماه  ۱۴۰۵ را اعلام کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، در راستای هدف عملیاتی ۱۹ از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و به منظور اجرای راهکار ایجاد ساز و کارهای قانونی و ساختار مناسب برای سنجش و ارزشیابی عملکرد نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی، نحوه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی دوره‌های تحصیلی و برنامه آزمون‌های پایه دوازدهم در شهریورماه  ۱۴۰۵ را اعلام کرد.

متن کامل را از اینجا ببینید.

منبع: ایسنا

 


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیام قدردانی وزیر آموزش و پرورش از مشارکت فعال مدیران و رؤسا در سی و نهمین اجلاس آموزش و پرورش

 علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در پیامی از مشارکت فعال اعضای شورای معاونان، رؤسا، معاونین و مدیران کل، مشاورین معاونت ها، سازمان‌ها و مراکز ستادی، رؤسای دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور و مدیران کل کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور و رؤسای مناطق، نواحی و شهرستان‌های سراسر کشور و همه همکارانی که در این اجلاس حضور داشتند، قدردانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

با سلام و احترام

اکنون که سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با شعار «حماسه همدلی برای ایران؛ برای مدرسه» با رویکرد ارتقای کیفیت؛ عدالت و هویت؛ با مشارکت و حضور مؤثر مسئولان بلند مرتبه کشور با موفقیت در دستیابی به گفتمان مشترک و هم‌افزایی و همدلی میان مسئولان آموزش و پرورش سراسر کشور از صف تا ستاد برگزار شد؛ از مسؤولیت‌پذیری، تعهد شایسته در برنامه‌ریزی، سازماندهی و هماهنگی در بسیج ظرفیت‌ها و امکانات موجود به‌منظور اجرای مطلوب این رویداد مهم فرهنگی- تربیتی، صمیمانه سپاسگزاری و قدردانی می‌نمایم.

سلامت و توفیق روزافزون همه همکاران را در مسیر رشد و بالندگی نظام تعلیم و تربیت کشور با تأسی از منویات مقام معظم رهبری (مدظّله‌العالی) و سیاست‌های دولت چهاردهم از حضرت حق تعالی مسألت می‌نمایم.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ضرورت واردات بنزین/ مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ یاسر میرزایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کنونی بخش انرژی کشور اظهار کرد: اگر ۶ ماه یا یک سال پیش درباره مساله بنزین صحبت می‌کردیم، بیشتر با مجموعه‌ای از مسائل بنیادی و بلندمدت مواجه بودیم؛ اما امروز و در این مقطع، با یک موضوع بحرانی روبه‌رو هستیم که نیازمند راه‌حل فوری است.

وی افزود: البته حل بحران‌های فوری نباید باعث شود عوامل اصلی و بلندمدت ناترازی انرژی نادیده گرفته شود؛ چراکه حتی برای حل مسائل کوتاه‌مدت نیز ناچاریم به ریشه‌های این ناترازی بپردازیم.

میرزایی با بیان اینکه مصرف بنزین کشور به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآورشد: این میزان مصرف در شرایطی ثبت شده که کشور با وضعیت اقتصادی عادی مواجه نیست و آثار حملات تجاوزکارانه و مشکلات رشد اقتصادی نیز وجود دارد.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در شرایط عادی، برآورد می‌شد میزان مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر برسد. بخشی از کاهش فعلی مصرف نیز ناشی از شرایط خاص اقتصادی و مدیریت مصرف است، اما نیاز واقعی کشور در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ به‌ویژه در اواخر تابستان و اوایل پاییز که اغلب با اوج مصرف روبه‌رو هستیم.

وی درباره ظرفیت تولید بنزین خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش تولید، از طریق استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی و اختلاط فرآورده‌ها حاصل می‌شود. این روش، جایگزین توسعه زیرساخت‌های سخت‌افزاری پالایشگاهی نیست؛ زیرا افزایش واقعی ظرفیت تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و زمان‌بر است.

میرزایی ادامه داد: افزایش تولید از مسیر اختلاط ممکن است به افت کیفیت سوخت منجر شود و کاهش کیفیت نیز می‌تواند مصرف خودروها را افزایش دهد. بنابراین، افزایش حجم تولید بدون توجه به کیفیت فرآورده، همیشه به معنای بهبود تراز بنزین نیست.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت واردات بنزین گفت: با توجه به میزان مصرف و توان تولید موجود، دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه نیاز داریم؛ این در حالی است که تامین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی، به‌ویژه در مسیرهای جنوبی کشور، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

وی اعلام کرد: بخشی از مسیرهای تامین خارجی نیز با محدودیت مواجه شده و حتی برخی کشورهایی که پیش از این ظرفیت مازاد بنزین داشتند، اکنون امکان عرضه به ایران را ندارند. در چنین شرایطی، برداشت از ذخایر مطرح می‌شود؛ در حالی که ذخایر باید برای دوره‌های کوتاه و شرایط اضطراری نگهداری شوند، نه اینکه به‌صورت مستمر جایگزین واردات یا تولید شوند.

میرزایی اضافه کرد: برداشت مداوم از ذخایر، کشور را در وضعیت شکننده قرار می‌دهد و گزارش‌ها و برآوردهای موجود نشان می‌دهد سطح ذخایر بنزین به شرایط نگران‌کننده‌ای نزدیک شده است.

وی با تاکید بر اینکه مساله بنزین اکنون باید در کانون توجه سیاست‌گذاری قرار گیرد، افزود: سازمان بهینه‌سازی انرژی از ابتدای فعالیت خود، برنامه جامعی برای رفع ناترازی انرژی دنبال می‌کرد و در این برنامه، بخش حمل‌ونقل و سوخت‌هایی مانند بنزین و گازوئیل، به دلیل حساسیت‌های اجتماعی، در اولویت‌های پایانی قرار داشتند.

میرزایی اظهار کرد: در برنامه‌های قبلی، تمرکز اصلی بر مدیریت مصرف گاز طبیعی بود، اما اکنون شرایط به‌گونه‌ای است که شاید چاره‌ای جز جلو انداختن برنامه‌های مرتبط با بنزین و گازوئیل نداریم.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با اشاره به چشم‌انداز زمستان پیش‌رو گفت: اگر برای مدیریت ناترازی انرژی و به‌ویژه مصرف گاز و سوخت در ماه‌های آینده تصمیم‌های موثر و فوری گرفته نشود، کشور با شرایط دشوارتری مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا




 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.