قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

چرا ماشین داغ می‌کند؟ / نشانه‌هایی که نباید نادیده بگیرید

بالا رفتن آمپر آب همیشه به کم شدن آب رادیاتور مربوط نیست؛ گاهی یک فن خراب یا ترموستات معیوب می‌تواند موتور خودرو را تا مرز آسیب جدی پیش ببرد.
 چرا ماشین داغ می‌کند؟ / نشانه‌هایی که نباید نادیده بگیرید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بالا رفتن آمپر آب و داغ کردن خودرو یکی از رایج‌ترین مشکلات رانندگان در فصل گرما و ترافیک‌های سنگین شهری است؛ مشکلی که اگر به‌موقع جدی گرفته نشود، می‌تواند به آسیب‌های سنگین و پرهزینه‌ای مثل سوختن واشر سرسیلندر یا حتی خرابی کامل موتور منجر شود.

به گزارش راهنماتو، بسیاری از رانندگان تصور می‌کنند داغ کردن خودرو فقط به کم شدن آب رادیاتور مربوط می‌شود، اما در واقع سیستم خنک‌کننده خودرو مجموعه‌ای از قطعات مختلف است که اختلال در هرکدام از آن‌ها می‌تواند باعث افزایش غیرعادی دمای موتور شود.

کارشناسان فنی می‌گویند در بسیاری از موارد، علائم اولیه داغ کردن خودرو مدت‌ها قبل ظاهر می‌شود اما راننده آن‌ها را نادیده می‌گیرد؛ از کارکرد غیرعادی فن گرفته تا کاهش سطح مایع خنک‌کننده یا حتی روشن بودن دائمی کولر در شرایط پرفشار. کم شدن آب رادیاتور؛ رایج‌ترین علت داغ کردن خودرو

اولین و شایع‌ترین دلیل بالا رفتن دمای موتور، کم شدن سطح مایع خنک‌کننده یا همان آب رادیاتور است.

مایع خنک‌کننده وظیفه دارد گرمای تولیدشده در موتور را جذب و از طریق رادیاتور دفع کند. وقتی سطح این مایع کاهش پیدا می‌کند، انتقال حرارت به‌درستی انجام نمی‌شود و دمای موتور بالا می‌رود.

نشتی شلنگ‌ها، سوراخ شدن رادیاتور، خرابی درب منبع انبساط یا تبخیر تدریجی آب در خودروهایی که ضدیخ استاندارد ندارند، از مهم‌ترین دلایل کم شدن آب رادیاتور هستند.

کارشناسان تأکید می‌کنند استفاده از آب معمولی به‌جای ضدیخ استاندارد، علاوه بر ایجاد رسوب، نقطه جوش سیستم را پایین می‌آورد و احتمال داغ کردن خودرو را بیشتر می‌کند. خرابی فن رادیاتور؛ مشکلی که بیشتر در ترافیک خودش را نشان می‌دهد

اگر خودرو در ترافیک یا زمان توقف داغ می‌کند اما هنگام حرکت دمای آن پایین می‌آید، یکی از اولین قطعاتی که باید بررسی شود فن رادیاتور است.

فن وظیفه دارد هنگام توقف خودرو، جریان هوا را از میان رادیاتور عبور دهد تا گرمای مایع خنک‌کننده دفع شود. خرابی موتور فن، سوختن فیوز، اختلال در رله فن یا خرابی سنسور دما می‌تواند باعث شود فن دیر روشن شود یا اصلاً کار نکند.

در بسیاری از خودروها، رانندگان زمانی متوجه خرابی …





 با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!

با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!

امروز «روز جهانی پشه» است و به همین مناسبت به یافته‌های جدید و جالبی درباره این حشرات کوچک می‌پردازیم که می‌توانند قاتلان بزرگی باشند.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.