قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

انتقال سامانه کاتب به سازمان ثبت، تصمیم صحیحی نبود

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران ضمن بررسی ابهامات مربوط به انحصارگرایی در سامانه‌های ثبت، بر تبعیت از تصمیمات الزام‌آور قوه قضائیه تأکید کرد اما نسبت به پیامدهای انتقال سامانه کاتب به سازمان ثبت هشدار داد.
 انتقال سامانه کاتب به سازمان ثبت، تصمیم صحیحی نبود

علی خندانی، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز در پاسخ به اینکه برخی نمایندگان مجلس مدعی انحصارگرایی در سامانه کاتب شده‌اند، اظهار کرد: تنها موضوعی که در بحث کاتب مورد نقد قرار گرفت، مسئله انحصار بود؛ در حالی که در واقعیت هیچ‌گونه انحصاری وجود نداشت.

وی با بیان اینکه سازمان ثبت هرگز مانع فعالیت دیگران در این قالب نشده است، اضافه کرد: همان‌طور که سازمان‌های دیگر و سکوهای مختلفی در حوزه املاک و اسناد فعال بودند، سازمان ثبت نیز هیچ محدودیت یا مسئولیتی برای کسی قائل نبود تا از ایجاد سامانه یا سکوی جدید باز بماند.

او با طرح این نکته که آمادگی سازمان ثبت برای همکاری با همه فعالان همواره وجود داشته است، گفت: اگر مصاحبه‌های مسئولان سازمان ثبت را بررسی کنیم، خواهیم دید که هم رئیس سازمان و هم معاونان، به‌ویژه معاون فرهنگی، صراحتاً اعلام کرده‌اند که هر کسی آمادگی ایجاد سکو یا پلتفرم داشته باشد، سازمان آماده ارائه خدمات و دسترسی‌های لازم است.

رئیس کانون سردفتران در واکنش به اینکه چرا متقاضبان کم بوده‌اند، تبیین کرد: شاید به دلیل گستردگی، حساسیت و حجم سنگین کار، افراد کمتر اقدام به مراجعه کردند، اما انحصاری در کار نبوده و کماکان هم وجود ندارد.

وی با اشاره به وضعیت فعلی افزود: در حال حاضر نیز چندین پلتفرم فعال هستند که دسترسی‌های لازم را دریافت کرده و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه سامانه کاتب تنها یکی از این موارد است، گفت: همان‌طور که دسترسی‌های لازم برای سامانه کاتب در حوزه سازمان ثبت تعریف شده، در سامانه‌های دیگر نظیر «کوتر» نیز سازمان ثبت دسترسی‌های مورد نیاز را فراهم کرده است.

او با تأکید بر این موضوع اضافه کرد: در وزارت راه و سایر سازمان‌ها و ارگان‌هایی که قانون اجازه داده بود، دسترسی‌ها فراهم شد تا فعالیت کنند؛ بنابراین هیچ تبعیضی یا رانتی در این مسیر وجود نداشته است.

انتقال سامانه کاتب به سازمان ثبت

خندانی در پاسخ به پرسشی درباره تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون نود و سایر مراجع برای انتقال سامانه کاتب به سازمان ثبت، اظهار کرد: برخی موضوعات مطرح شد که هیچ‌یک از آن‌ها با صحت و واقعیت سازگار نبود، اما در نهایت تصمیم بر این شد که این انتقال محقق شود.

او با بیان این نکته که همچنان بر اشتباه بودن این تصمیم باور دارد، گفت: ما معتقدیم این اقدام کار صحیحی نبوده و در آینده نیز به این نتیجه خواهند رسید که تصمیمی اشتباه گرفته شده است.

وی در پایان اضافه کرد: با این حال، از آن‌جا که تصمیمات مراجع بالاتر و قوه قضائیه الزام‌آور است، ما از این روند تبعیت کردیم و امیدواریم کارها به خوبی پیش برود، هرچند احتمال دارد در آینده نتوانند همان شرایط و امکاناتی را فراهم کنند که پیش از این فراهم بود.

انتهای پیام/

‌ محمد شفیعی مقدم





 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.