قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۲ ساعت قبل

حمله سنگین اسرائیل به ارتفاعات علی‌الطاهر در جنوب لبنان

ارتش اسرائیل بامداد امروز با حملات هوایی و توپخانه‌ای شدید، ارتفاعات علی‌الطاهر در جنوب لبنان را هدف قرار داد.
 حمله سنگین اسرائیل به ارتفاعات  علی‌الطاهر  در جنوب لبنان

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ مناطق جنوبی لبنان، بامداد امروز شنبه شاهد حملات شدید از سوی ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی بود. بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، جنگنده‌های رژیم اشغالگر ارتفاعات راهبردی علی‌الطاهر را بمباران کردند و همزمان، توپخانه این رژیم نیز منطقه بین دو تپه علی‌الطاهر و الدبشه را به طور متناوب گلوله‌باران کرد.

در همین حال، نظامیان رژیم اشغالگر اقدام به منفجر کردن خانه‌های مسکونی در اطراف المنصوری در بنت‌جبیل کردند. خبرنگار شبکه المیادین در جنوب لبنان گزارش داد که توپخانه اسرائیل همچنین حومه روستای «میفدون» را هدف قرار داده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در جریان این حملات، از بمب‌های فسفری ممنوعه بین‌المللی در اطراف ارتفاعات علی‌الطاهر استفاده شده است. همزمان، هواپیماهای جاسوسی رژیم اشغالگر نیز از شب گذشته تاکنون به طور مداوم بر فراز منطقه در حال پرواز هستند.

بر اساس …





 وقتی دولینگو همدلی را با شوخی ترکیب می‌کند؛ یک اتفاق ساده که به نفع برند تمام شد
۵۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

وقتی دولینگو همدلی را با شوخی ترکیب می‌کند؛ یک اتفاق ساده که به نفع برند تمام شد

توسعه برند؛ دولینگو پس از آنکه پیشرفت ۳۰۱ روزه یک کودک ۱۰ ساله بستری در بیمارستان را در چند دقیقه بازگرداند، با موجی از درخواست‌های مشابه کاربران مواجه شد؛ اما واکنش‌های متفاوت و گاه تند این برند، ماجرا را به یک اتفاق پرمخاطب در شبکه‌های اجتماعی تبدیل کرد.

 حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست
۲۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور با اشاره به آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند اعلام کرد که باشگاه همچنان پیگیر این پرونده است.

 افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران
۳۴ دقیقه قبل / سایت فردای اقتصاد

افزایش عمق رکود در اقتصاد ایران


 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۱۰ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 عکس روز ناسا از پرواز شهاب‌سنگ‌ها
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

عکس روز ناسا از پرواز شهاب‌سنگ‌ها

عکس روز ناسا یک نمای کامل را از بارش شهابی برساوشی به نمایش می‌گذارد.

 نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو
۲ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو

حل مشکل نقدینگی صنعت‌خودرو تنها با افزایش سقف تسهیلات بانکی امکان‌پذیر نیست. باید چرخه مالی صنعت نیز اصلاح شود