قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

مصر خواستار تدوین چشم‌انداز مشترک عربی برای امنیت منطقه شد

وزیر امور خارجه مصر با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری یک رویکرد مشترک عربی برای آینده امنیت منطقه، اعلام کرد کشورهای عربی باید خود در طراحی ترتیبات امنیتی آینده نقش محوری داشته باشند و اجازه ندهند تصمیم‌گیری درباره امنیت منطقه بدون مشارکت آنها انجام شود.
 مصر خواستار تدوین چشم‌انداز مشترک عربی برای امنیت منطقه شد

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز،

بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر در حاشیه نشست وزیران عربی و اسلامی حمایت از قدس در امان، بر ضرورت تدوین یک چشم‌انداز مشترک عربی برای آینده امنیت منطقه تأکید کرد و گفت کشورهای منطقه باید نقش اصلی را در طراحی هرگونه ترتیبات امنیتی آینده بر عهده داشته باشند.

وی با اشاره به گفت‌وگوهای انجام‌شده میان وزیران حاضر در این نشست، اظهار داشت که موضوع ترتیبات امنیتی منطقه‌ای از مهم‌ترین محورهای رایزنی‌ها بوده و بر اهمیت شکل‌گیری موضعی واحد میان کشورهای عربی درباره امنیت منطقه تأکید شده است.

عبدالعاطی تصریح کرد: مصر بر این باور است که امنیت منطقه باید به دست کشورهای منطقه تأمین شود و ترتیبات آینده نیز باید بازتاب‌دهنده منافع دولت‌های منطقه باشد.

به گفته وی، گفت‌وگوهای عربی برای تدوین یک تصور مشترک در این زمینه ادامه دارد تا از تکرار تجربه توافق هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۵ جلوگیری شود؛ …



 آتلانتیک: واشنگتن در بن‌بست جنگ ایران؛ هرمز، زرادخانه‌ها و متحدانی که در حال فاصله‌گرفتن‌اند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

آتلانتیک: واشنگتن در بن‌بست جنگ ایران؛ هرمز، زرادخانه‌ها و متحدانی که در حال فاصله‌گرفتن‌اند

جنگ علیه ایران، از نگاه «آتلانتیک»، واشنگتن را هم‌زمان در سه جبهه تحت فشار قرار داده است: بن‌بست مذاکرات، فرسایش ذخایر تسلیحاتی و کاهش اعتماد متحدان عرب به توان آمریکا برای بازگرداندن موازنه در خلیج فارس. این نشریه می‌نویسد که ادامه اتکا به فشار اقتصادی، در شرایطی که مسیر نظامی نیز پرهزینه‌تر شده، می‌تواند موقعیت آمریکا را بیش از پیش محدود و ابتکار عمل را به تهران واگذار کند.

 پایان خاورمیانه آمریکایی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پایان خاورمیانه آمریکایی

خاورمیانه آمریکایی به پایان خود رسیده است. نظم منطقه‌ای که از سال ۱۹۹۱ حاکم بوده، یکی از تبعات فراوان جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بوده است. شکست آمریکا و اسرائیل در سرنگونی تهران، ورشکستگی دهه‌ها تحریم و خشونت را ثابت کرده است.

 چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست
۳۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

چین در حیاط خلوت آمریکا؛ این فقط یک رزمایش نیست

رزمایش‌های مشترک چین با مصر و امارات، فراتر از همکاری نظامی، نشانه‌ای از تغییر تدریجی معادلات امنیتی است؛ روندی که هم‌زمان با فرسایش اعتماد به واشنگتن، گسترش نقش امنیتی پکن و حرکت جهان به سوی چندجانبه‌گرایی را برجسته می‌کند.

 العربیه: عاصم منیر حامل پیام واشنگتن به تهران خواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

العربیه: عاصم منیر حامل پیام واشنگتن به تهران خواهد بود

العربیه به نقل از منابع گزارش داد که فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر به تهران حامل پیام واشنگتن خواهد بود.

 آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده
۱۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

آمریکا همیشه به دوستانش خیانت کرده

k: خاورمیانه | ایالات متحده آمریکا | واشنگتن | ویتنام | امریکا | افغانستان | رژیم صهیونیستی | ایالات متحده امریکا | ایالات‌متحده آمریکا | آمریکا



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]