قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳ ساعت قبل

راهکار بحران دارو نگاه کارشناسی است، نه توسل به قوه قضائیه/ ارقام مصوب بودجه با مصارف واقعی حوزه دارو همخوانی ندارد

رئیس انجمن داروسازان ایران، با اشاره به تضاد میان بودجه‌های مصوب و مصارف واقعی دارو، هشدار داد اشتباه در مدیریت منابع ارزی و قیمت‌گذاری‌ها، نه تنها زنجیره تأمین دارو، بلکه ذخایر استراتژیک کشور را نیز با خطر نابودی مواجه می‌کند.
 راهکار بحران دارو نگاه کارشناسی است، نه توسل به قوه قضائیه/  ارقام مصوب بودجه با مصارف واقعی حوزه دارو همخوانی ندارد

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، بحران دارو در کشور را دیگر نه یک چالش توزیعی یا کمبود موقتی که گرهی پیچیده از ناترازی‌های بودجه‌ای، نوسانات ارزی و تصمیمات متناقض در لایه‌های تصمیم‌گیر باید دید. در فضای متلاطم میان وعده‌های عدالت‌محور دولتی و واقعیت‌های گزنده‌ی اقتصادی، صدای ناکارآمدی سازوکارهای اجرایی بلند است و نارضایتی از شیوه‌های نظارتی هم به تدریج چهره عیان می‌کند.

رئیس انجمن داروسازان، در گفت‌وگوی پیش رو با نگاهی آسیب‌شناسانه، لایه‌هایی از این بحران را می‌شکافد و از زاویه‌ی نگاه خود، به تضادهای موجود در بودجه‌بندی مجلس و اهمال‌های اجرایی دولت می‌پردازد. او معتقد است تا زمانی که منطق اقتصادی در قیمت‌گذاری و تخصیص ارز اصلاح نشود، هرگونه برخورد قضایی یا وعده اصلاحی، تنها تسکینی موقت برای نظام سلامت خواهد بود.

در ادامه گفت‌وگوی ایسکانیوز با شهرام کلانتری خاندانی، رئیس انجمن داروسازان را بخوانید:

کلانتری در پاسخ به اظهارات سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس درباره بروز پدیده مرگ خودخواسته بیماران در اثر بالا رفتن هزینه خدمات دارویی و درمانی و لزوم برخورد قضایی با مافیای این حوزه، گفت: آقای دکتر اسحاقی متعلق به همان جایی است که با محاسبات اشتباه در مورد منابع مورد نیاز حوزه دارو، باعث شده وضعیت به این شکل رقم بخورد و اکنون تلاش می‌کند اشکال ناشی از تصمیمات خود و نهاد متبوعش را به گردن دیگران بیندازد.

وی با بیان اینکه منطق اقتصادی بسیار ساده است، گفت: تولیدکننده زمانی دارو تولید می‌کند که قیمت‌ها مقرون‌به‌صرف باشد و کارگاه سودآوری داشته باشد؛ در غیر این صورت، طبق منطق سالم اقتصادی از تولید صرف‌نظر می‌کند.

او با طرح این نکته که مجلس و سازمان غذا و دارو همواره بودجه‌های غیرواقع‌بینانه‌ای را تصویب می‌کنند، اضافه کرد: معمولاً تنها ۷۰ تا ۸۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای تأمین درست و منطقی دارو تقبل می‌شود. برای نمونه، وقتی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تقاضا می‌شود، تنها ۶۹ هزار میلیارد تومان را مصوب می‌کنند یا در موارد دیگر، از ۱۷۰ هزار میلیارد تومان تقاضا، تنها ۸۵ هزار میلیارد تومان را تصویب می‌کنند.

رئیس انجمن داروسازان در واکنش به اینکه این ناهماهنگی در اعداد و ارقام چه پیامدهایی دارد، گفت: وقتی اعداد …



 هشدار تازه مدیرعامل فولکس‌واگن درباره هزینه‌های تولید در آلمان
۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

هشدار تازه مدیرعامل فولکس‌واگن درباره هزینه‌های تولید در آلمان

توسعه برند؛ اولیور بلوم، مدیرعامل فولکس‌واگن، در بازدید از کارخانه امِدن آلمان که احتمال تعطیلی آن مطرح شده است، از کارکنان خواست تلاش برای کاهش هزینه‌ها را ادامه دهند. او هشدار داد که هزینه‌های این کارخانه همچنان در مقایسه با رقبای اروپایی بالاست و فولکس‌واگن برای حفظ رقابت‌پذیری خود باید به اصلاحات ادامه دهد.

 واکنش قالیباف به انتقادی درباره رویکرد مذاکراتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت هم میهن

واکنش قالیباف به انتقادی درباره رویکرد مذاکراتی

محمدباقر قالیباف: مذاکره ابزاری برای تأمین منافع ملی در چارچوب مقاومت است و نباید آن را با سازش یا عقب‌نشینی یکی دانست.

 داستان سقوط دستمزد دلاری در ایران
۲۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

داستان سقوط دستمزد دلاری در ایران

امروز در «تیتر یک» سراغ چهار روایت از اقتصاد و سیاست می‌رویم؛ از سفره خانوار ایرانی و نوسانات نرخ ارز تا بازار مسکن آمریکا، مسیرهای جایگزین تجارت نفت و آینده سوریه. در بخش اول بررسی می‌کنیم که جهش‌های ارزی چه اثری بر حداقل دستمزد دلاری ایرانیان گذاشته و چرا این شاخص در سال‌های اخیر به یکی از نشانه‌های مهم کاهش قدرت خرید تبدیل شده است. سپس به آمریکا می‌رویم؛ جایی که ورق در بازار مسکن به نفع خریداران برگشته و فروشندگانی که هنوز با ذهنیت دوران رونق قیمت‌گذاری می‌کنند، ناچار به ارائه تخفیف‌های سنگین شده‌اند. در ادامه، به سراغ مسیر ریلی آسیای مرکزی می‌رویم؛ مسیری که در شرایط اختلال در تردد نفتکش‌ها، می‌تواند یک راه اضطراری برای صادرات ایران به چین باشد، اما محدودیت ظرفیت آن نشان می‌دهد چرا راه‌آهن هنوز نمی‌تواند جای تجارت دریایی را بگیرد. و در پایان، سوریه را بررسی می‌کنیم؛ کشوری که هم‌زمان ب …

 رسمی: اژدهاکش موقتا از پرسپولیس رفت!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: اژدهاکش موقتا از پرسپولیس رفت!

باشگاه پرسپولیس برای انتقال قرضی ستاره جوان و جدیدش به نساجی مازندران موافقت کرد.

 فیلم واژگونی تریلی ۱۸ چرخ بر اثر طوفاندر آزادراه / باورکردنی نیست
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم واژگونی تریلی ۱۸ چرخ بر اثر طوفاندر آزادراه / باورکردنی نیست

حوادث رکنا: وزش بادهای شدید ناشی از طوفان تندری در ایالت لوئیزیانا، یک تریلی ۱۸ چرخ بدون بار را واژگون کرد.

 غذاهایی که قند خون‌تان را تنظیم می‌کنند
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غذاهایی که قند خون‌تان را تنظیم می‌کنند

گاهی با قطع مصرف قند و شکر و شیرینی قند خون همچنان بالا می‌رود و دلیلش این است که برخی مواد مغذی در عدد قند خون نقش دارند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح