قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱ ساعت قبل

سخنگوی سپاه: موشک‌هایمان فناورانه شدند

سخنگوی سپاه گفت: در برابر آمریکا فناورانه جنگیدیم و شبکه قدرت ‌و اجزای آن را ‌از هم پاشاندیم.
 سخنگوی سپاه: موشک‌هایمان فناورانه شدند

به گزارش مشرق، سردار حسین محبی، امروز در همایش تجلیل از «راویان میدان و خیابان» که با حضور جمعی از فعالان رسانه‌ای و مسئولان استان برگزار شد، ‌با تشریح اهداف دشمن از حملات نظامی به اهداف کم‌اهمیت، اظهار کرد: هدف قرار دادن یک پست بازرسی که چند جوان و نوجوان در آن حضور دارند، یا حمله یک پهپاد چند میلیون دلاری به یک کلانتری خالی، از نظر نظامی چه توجیهی دارد؟ واقعیت این است که دشمن این اقدامات را صرفاً با هدف نظامی انجام نمی‌دهد، بلکه به دنبال ایجاد یک اثر ادراکی در جامعه است، اما دچار شکست شد.

سخنگوی سپاه با اشاره به هدف قرار دادن مسئولان عالی‌رتبه در ابتدای درگیری‌ها گفت: در هیچ جنگ متعارف و عرف شناخته‌شده‌ای معمول نیست که در نخستین شلیک‌ها، رهبر یک کشور، رئیس‌جمهور یا فرماندهان اصلی آن هدف قرار گیرند.جنگ‌ها معمولاً از مراحل پایین‌تر آغاز می‌شوند و به‌صورت تدریجی پیش می‌روند، اما دشمن در این جنگ عامدانه چنین اقداماتی را انجام داد.

وی ادامه داد: دشمن می‌خواست این تصور را ایجاد کند که نظام به یک فرد وابسته است و با حذف آن فرد، همه‌چیز فرو می‌ریزد و تلاش داشت با هدف قرار دادن فرماندهان نظامی، این تصور را القا کند که ساختار نظامی کشور از کار افتاده است.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه این برآوردهای دشمن در عمل محقق نشد، توضیح داد: به اذن الهی دشمن در این جنگ شکست خورد؛ زیرا هیچ‌یک از برآوردهای اصلی آن به نتیجه نرسید.دشمن می‌خواست با جنگ ادراکی، نیروهای خود را به میدان بکشاند، اما حضور مردم به گونه‌ای بود که اساساً مجال تحقق این هدف را از آنها گرفت.

وی افزود: هنگامی که رهبر جمهوری اسلامی ایران هدف قرار گرفت، دشمن انتظار داشت در اداره کشور خلأ ایجاد شود، اما دید که هیچ اختلالی در روند اداره کشور ایجاد نشد، ارکان کشور پایدار ماندند، قوا به وظایف خود ادامه دادند و نیروهای نظامی نیز مأموریت‌های خود را دنبال کردند.

سخنگوی سپاه با اشاره به حمله به پایگاه‌های بسیج اظهار کرد: دشمن وقتی یک پایگاه بسیج را هدف قرار داد، مشاهده کرد بسیجیان وابسته به ساختمان نیستند و بلافاصله در اطراف همان محل و در خیابان‌ها مستقر شدند.

محبی اضافه کرد: در مورد ایستگاه‌های بازرسی نیز همین اتفاق افتاد و با هدف قرار گرفتن یک پست، نیروهای فراجا در نقاط دیگر مستقر شدند و …



 رویترز: آمریکا به‌دنبال بازگرداندن ایران به مذاکرات است
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

رویترز: آمریکا به‌دنبال بازگرداندن ایران به مذاکرات است

رویترز: آمریکا از فرمانده ارتش پاکستان خواسته است از نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به میز مذاکرات استفاده کند.

 جزئیات دقیق کشف ثروت عظیم در حوزه نفتی + ویدئو | توضیحات وزیر نفت
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات دقیق کشف ثروت عظیم در حوزه نفتی + ویدئو | توضیحات وزیر نفت

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت درباره جزئیات دقیق کشف ثروت عظیم در حوزه نفتی توضیحاتی داد.

 آخرین وضعیت افزایش مبلغ کالابرگ از زبان میدری/ کالابرگ چه کسانی قطع شد؟
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت افزایش مبلغ کالابرگ از زبان میدری/ کالابرگ چه کسانی قطع شد؟

 میدری درباره شایعات مطرح‌شده مبنی بر احتمال حذف کالابرگ افرادی که برای زیارت اربعین به عراق سفر کرده‌اند، توضیح داد: افرادی که از ایران خارج شده و به کشور بازگشته بودند، اما بازگشت آنها در سامانه ثبت نشده بود، به عنوان افراد مقیم خارج از کشور شناسایی شدند.

 رمزگشایی مهم اژه ای از علت حملات اخیر به دستگاه قضا | اولین اظهارنظر بعد از تغییرات گسترده در قوه قضاییه
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رمزگشایی مهم اژه ای از علت حملات اخیر به دستگاه قضا | اولین اظهارنظر بعد از تغییرات گسترده در قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه گفت: در نتیجه‌ی اقدامات کمیته ویژه مبارزه با فساد اقتصادی در حوزه ارز، تاکنون بالغ بر ۷ و نیم میلیارد یورو رفع تعهدات ارزی صورت گرفته است. این مبلغ، میزان قابل‌توجهی است؛ ما برای وصول ۶ میلیارد دلار از منابع خود در فلان کشور، جهد و تلاش بسیار می‌کنیم.

 امیر خلیفه‌اصل: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم
۵۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

امیر خلیفه‌اصل: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم

امیر خلیفه‌اصل سرمربی استقلال خوزستان با تمجید از عملکرد شاگردانش مقابل نساجی گفت: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم.

 ارزش ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ دلار؛ جزئیات جدید از میدان گازی تازه کشف شده
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ارزش ۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ دلار؛ جزئیات جدید از میدان گازی تازه کشف شده

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ارزش ذاتی میدان گازی تازه‌کشف‌شده در جنوب استان فارس را حدود ۴۰ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این میدان دارای ۷۷۰۰ میلیارد فوت مکعب گاز درجاست که حدود ۵۵۰۰ میلیارد فوت مکعب آن قابل استحصال استحصال است.  



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

من باشعورم چون زباله...| تصاویر حجم تاسف‌بار زباله و نخاله در مازندران

صنعت پتروشیمی در مدار رشد - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

صنعت پتروشیمی در مدار رشد - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / پتروشیمی ایران از مزیت مهمی برخوردار است که بسیاری از کشورهای رقیب از آن بی‌بهره‌اند: دسترسی به منابع گسترده نفت و گاز و امکان تولید خوراک در داخل کشور. با وجود این مزیت، صرف برخورداری از خوراک ارزان نمی‌تواند تضمین‌کننده رقابت‌پذیری باشد. صنعت پتروشیمی برای ماندن در بازارهای جهانی به سرمایه‌گذاری مستمر، [ ]
ورود کارکرده های دوست داشتنی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ورود کارکرده های دوست داشتنی - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / بازار خودرو در ایران طی سال‌های گذشته به یکی از حساس‌ترین بازارهای مصرفی تبدیل شده است. خودرو دیگر برای بخش بزرگی از خانوارها صرفاً یک کالای مصرفی نیست و در بسیاری از موارد به دارایی سرمایه‌ای تبدیل شده است. افزایش قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی، رشد قیمت نمونه‌های وارداتی و محدودیت عرضه [ ]
گوشت حرام، حلال شد!
سایت روزنامه سازندگی

گوشت حرام، حلال شد!

خرید و فروش گوشت بوفالوی هندی آزاد شد
زنان؛ ستون امنیت ملی
سایت روزنامه سازندگی

زنان؛ ستون امنیت ملی

سخنی با رئیس‌جمهور به‌قلم؛ پروانه مافی؛ عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران
بن‌سلمان در الیزه
سایت روزنامه سازندگی

بن‌سلمان در الیزه

دیدار ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه