قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

چمن دستگردی زیر کشت نمی‌رود

چمن ورزشگاه دستگردی تا آخر فصل زیر کشت نمی‌رود تا تیم‌های تهرانی برای میزبانی به مشکل نخورند.
 چمن دستگردی زیر کشت نمی‌رود

به گزارش مشرق ، بحران کمبود ورزشگاه مناسب معضلی است که فوتبال ایران درگیر آن است و این موضوع در تهران بیش از استان‌های دیگر دیده می‌شود. تیم‌های پیکان، استقلال و پرسپولیس در تهران میزبانی می‌کنند و در کنار آن‌ها استقلال خوزستان هم برای میزبانی به پایتخت می‌آید.

ورزشگاه شهر قدس در کنار استادیوم دستگردی گزینه‌های میزبانی این تیم‌ها هستند. پیش از این قرار بود که چمن دستگردی زیر کشت برود اما پس از جلسه‌ای میان مدیران این ورزشگاه و سازمان لیگ قرار شد به دلیل کمبود ورزشگاه، تا انتهای فصل این استادیوم زیر کشت نرود.



۴۷ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۶-۱۴۰۵) | هفته سرنوشت‌ساز مدعیان

به گزارش شهرآرانیوز، هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در فصل بیست‌وششم می‌تواند یکی از جذاب‌ترین و حساس‌ترین هفته‌های این رقابت‌ها باشد، جایی که چند تیم مدعی در دیدار‌هایی مهم مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و نخستین تقابل مستقیم مدعیان در این فصل رقم خواهد خورد.

بازی‌های هفته سوم از روز یکشنبه اول شهریور آغاز می‌شود و در نخستین دیدار، استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان سپاهان خواهد بود. آبی‌پوشان پایتخت که هر دو بازی ابتدایی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند، در شرایطی به مصاف یکی از مدعیان اصلی قهرمانی می‌روند که سپاهان هفته گذشته در دیداری حساس در خانه مقابل تراکتور شکست خورد و برای جبران آن نتیجه به دنبال کسب امتیاز از استقلال خواهد بود.

در ادامه حتما بخوانید نحوه خرید بلیت بازی استقلال و سپاهان (یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵) + لینک و قیمت

اما مهم‌ترین دیدار هفته روز دوشنبه دوم شهریور در تبریز برگزار می‌شود، جایی که تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه خالی از تماشاگر یادگار امام مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. هر دو تیم در دو هفته نخست به پیروزی رسیده‌اند و با شرایطی ایده‌آل وارد این مسابقه می‌شوند. به همین دلیل، در پایان این بازی حداقل یکی از دو مدعی صدرنشین شکست خواهد خورد، مگر اینکه جدال دو تیم با تساوی به پایان برسد.

در سایر دیدار‌های هفته سوم نیز شمس‌آذر قزوین برابر آلومینیوم اراک قرار می‌گیرد، استقلال خوزستان میزبان نساجی مازندران است. همچنین فجرسپاسی با ملوان، ذوب‌آهن با مس شهر بابک، خیبر خرم‌آباد با پیکان، گل‌گهر با چادرملو اردکان و صنعت نفت آبادان با فولاد دیدار می‌کنند.

در مجموع، هفته سوم می‌تواند نخستین محک جدی مدعیان لیگ بیست‌وششم باشد، هفته‌ای که دوئل استقلال و سپاهان و سپس تقابل تراکتور و پرسپولیس، نگاه‌ها را بیش از هر زمان دیگری به صدر جدول و رقابت مدعیان قهرمانی معطوف خواهد کرد. برنامه بازی های هفته سوم لیگ برتر فوتبال


۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دربی استقلال پرسپولیس در اصفهان است/ بازی در تهران نخواهد بود

به گزارش تجارت نیوز، علی طاهری عصر امروز در جمع خبرنگاران برگزاری دربی سرخابی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش‌جهان را قطعی دانست و گفت: ورزشگاه آزادی در حال تعمیر است و مشکلاتی دارد و از طرفی سلزمان لیگ هم به دنبال برگزاری یک دربی باشکوه بود و بر همین اساس تصمیم گرفته شد با توجه به زیرساخت‌های مناسب ورزشی اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان میزبان این دیدار باشد.

وی افزود: این تصمیم با نظر موافق استاندار اصفهان، اتخاذ شد تا از این سرمایه ملی برای برگزاری دربی استفاده کنیم. تقریباً از اسفندماه مردم درگیر مسائل جنگ بودند و برگزاری چنین رویدادی می‌تواند در بازگرداندن امید، شور و نشاط به جامعه مؤثر باشد.

رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان ادامه داد: استان‌های کشور باید دست به دست هم بدهند و بتوانیم بار فوتبال را همه به دوش بکشیم. با توجه به اینکه ورزشگاه آزادی در بازه تعمیرات قرار دارد، فکر می‌کنم بهترین مکان برای برگزاری دربی، ورزشگاه نقش‌جهان است تا هواداران بتوانند با ظرفیت حداکثری در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

طاهری با اشاره به تجربه برگزاری دربی در اراک گفت: سال گذشته دربی در اراک با حضور 12، 13 هزار هوادار برگزار شد و به نوعی ویژگی و شکوه خاص خود را نداشت. ان‌شاءالله اصفهان به عنوان یک شهر تاریخی و گردشگری بتواند میزبان علاقه‌مندان به فوتبال باشد و شاهد برگزاری یک دربی زیبا، باکیفیت و بدون حاشیه از سوی دو تیم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت فوتبال استان اصفهان به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، برگزاری این میزبانی را متقبل شده است و این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. پیش از این نیز دیدار تیم ملی ایران و قرقیزستان برای نخستین بار از تهران خارج شد و در اصفهان برگزار شد که میزبانی بسیار شایسته‌ای در این دیدار انجام شد.

منبع: تسنیم


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

طرح ۹۰ به ۱۰ دربی فقط در یک صورت اجرا می‌شود!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلالی‌ها به شرطی با طرح ۹۰ درصدی حضور هواداران خود در ورزشگاه و در دربی رفت موافقند که دربی برگشت در ورزشگاه آزادی برگزار نشود .

به گزارش فوتبالی، طبیعی است که استقلال و پرسپولیس هر دو به دنبال عدالت در حضور هواداران خود باشند. امسال برای اولین بار ظاهراً قرار است در دربی رفت که استقلال میزبان شده ۹۰ درصد هواداران را در اختیار داشته باشد اما استقلالی‌ها می‌گویند اگر در دربی برگشت و در ورزشگاه بزرگ آزادی هم این قانون اجرا شود عدالت رعایت نخواهد شد چون در آن صورت پرسپولیس در دربی برگشت تماشاگران به مراتب بیشتری خواهد داشت .

طبق شنیده‌های فوتبالی این طرح هنوز به صورت قطعی اعلام نشده و معلوم نیست اجرا شود. در واقع شرط اجرایی آن فقط این است که دربی برگشت در ورزشگاه آزادی برگزار نشود . 

چندی پیش یکی از مدیران فوتبال اعلام کرده بود که احتمالاً این ورزشگاه از آذر ماه آماده بهره‌برداری است ولی همه می‌دانند که در فوتبال ایران از این وعده‌ها زیاد داده می‌شود و خیلی بعید است که حداقل تا نوروز ۱۴۰۶ شاهد آماده شدن ورزشگاه آزادی باشیم . 

از طرفی هنوز تاریخ دربی برگشت مشخص نشده اما پیش‌بینی می‌شود در آذر یا دی ماه برگزار شود که در آن صورت کمی بعید به نظر می‌رسد آن بازی در ورزشگاه آزادی انجام شود .

با این اوصاف باید دید فدراسیون فوتبال و کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ، چه تصمیمی برای دربی می‌گیرند اما شاید عاقلانه ترین راه این باشد که امسال هم مثل چند سال گذشته دربی با شرایط ۵۰-۵۰ برگزار شود تا هیچ حرف و حدیثی باقی نماند.




 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.