قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

حدادی: هواداران پرسپولیس امید زیادی به تیم دارند

مدیرعامل و مدیران باشگاه پرسپولیس در ترکیه جلسه ای با مهدی تارتار برگزار کردند.
 حدادی: هواداران پرسپولیس امید زیادی به تیم دارند

به گزارش مشرق و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست مدیران باشگاه پرسپولیس با اعضای کادر فنی و مهدی تارتار، در محل اردوی سرخپوشان برگزار شد و در جریان آن، آخرین وضعیت تیم و برنامه‌های آماده‌سازی برای فصل جدید مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، سرمربی پرسپولیس گزارشی از روند برگزاری اردو، شرایط فنی تیم و برنامه‌های تمرینی ارائه و روند آماده‌سازی سرخپوشان را تشریح کرد.

همچنین محسن خلیلی، سرپرست تیم، گزارشی از کلیات اردو، برنامه‌های اجرایی و هماهنگی‌های انجام‌شده ارائه داد و درباره روند برگزاری اردو توضیحاتی را به مدیران باشگاه ارائه کرد.

در ادامه این نشست، پیمان حدادی نیز درباره برنامه‌های پیش‌روی تیم تا آغاز رقابت‌های لیگ برتر، موضوعات مرتبط با امور پزشکی، تمرینات، ریکاوری و همچنین آخرین وضعیت ورزشگاه‌هایی که قرار است دیدارهای خانگی پرسپولیس در آن برگزار شود، با اعضای کادر فنی به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.

در پایان این جلسه، بر هماهنگی هرچه بیشتر میان بخش‌های مختلف باشگاه و کادر فنی برای فراهم شدن بهترین شرایط آماده‌سازی تیم در آستانه آغاز فصل جدید تأکید شد.

همچنین پیمان حدادی مدیرعامل، به همراه احد میرزایی عضو هیئت مدیره و علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس، با حضور در جلسه فنی تیم، پیش از آغاز برنامه‌های تمرینی، با اعضای کادر فنی و بازیکنان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست، پیمان حدادی در جمع بازیکنان ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای تیم در فصل پیش‌رو، بر اهمیت مسئولیت سنگین پوشیدن پیراهن پرسپولیس تأکید کرد.

وی با اشاره به روند جوان‌گرایی صورت‌گرفته در ترکیب سرخپوشان، اظهار داشت: هواداران پرسپولیس با توجه به شکل‌گیری تیمی جوان، باانگیزه و آینده‌دار، امید زیادی به این مجموعه دارند و انتظار می‌رود، بازیکنان با تلاش، همدلی و تعهد، فصل موفقی را رقم بزنند و نتایجی در شأن نام بزرگ پرسپولیس به دست آورند.

در پایان نیز مدیران باشگاه برای کادر فنی و بازیکنان در مسیر آماده‌سازی و حضور قدرتمند در رقابت‌های فصل جدید، آرزوی موفقیت کردند.



۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

پرسپولیس مدافع جوانش را از دست داد / فرزین معامله گری به ملوان پیوست / انتقال سربازی سرخپوش جوان به انزلی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ فرزین معامله‌گری، مدافع چپ‌پای تیم فوتبال پرسپولیس به ملوان پیوست.

او به عنوان بازیکن-سرباز و جهت گذراندن دوران سربازی خود به جمع قوهای انزلی اضافه شده است.

بدین ترتیب پرسپولیس حالا در سمت چپ خط دفاعی خود، تنها ابوالفضل جلالی و علیرضا همایی‌فر را در اختیار دارد و با توجه به مصدومیت‌های جلالی، احتمالاً سرخ‌پوشان در روزهای آخر نقل‌وانتقالات، برای جذب یک مدافع چپ وارد عمل شوند.


۷ ساعت قبل / سایت الف

مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟  

به گزارش خبرآنلاین؛ محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطاها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

 خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.


۱۰ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

مدافع پرسپولیس به ملوان پیوست

فرزین معامله‌گری، مدافع چپ‌پای تیم فوتبال پرسپولیس به ملوان پیوست.

او به عنوان بازیکن-سرباز و جهت گذراندن دوران سربازی خود به جمع قوهای انزلی اضافه شده است.

بدین ترتیب پرسپولیس حالا در سمت چپ خط دفاعی خود، تنها ابوالفضل جلالی و علیرضا همایی‌فر را در اختیار دارد و با توجه به مصدومیت‌های جلالی، احتمالاً سرخ‌پوشان در روزهای آخر نقل‌وانتقالات، برای جذب یک مدافع چپ وارد عمل شوند.




 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا