قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.
 قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵) و در جریان نخستین روز سفر خود به عراق، به همراه هیأت پارلمانی کشورمان با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق دیدار و گفت و گو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر معظم انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب تقدیر و تشکر کنم همچنین از جمعیت ده میلیونی که در تشییع رهبر شهید انقلاب در مراسم عراق حضور یافتند، کمال قدرانی را دارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دو کشور در روزهای سخت به کمک هم می‌آیند، یادآور شد: این در حالی است که شخصی مانند صدام با فتنه و حیله‌ آمریکا جنایاتی را در هر دو کشور صورت داد اما این ملت و کشور ایران و عراق بودند که در دوره پس از صدام در روزهای سخت کنار هم ایستادند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهیدمان که طی ۴ دهه گذشته، با اقدامات خود توانستند افق تازه‌ای از سطح روابط بین کشورهای اسلامی ایجاد کنند، اظهار داشت: نگاه دقیق و عمیق رهبر شهید انقلاب باعث شد این کشورها به هم نزدیک شوند.

قالیباف در ادامه با اشاره به وقوع جنگ تحمیلی سوم بیان داشت: ایران و عراق و ملت بزرگ آنها دریافته‌اند که بزرگترین مشکل و عامل اصلی تمامی اشکالات منطقه، آمریکاست و خوی استکباری این کشور و روحیه جنایتکارانه و پلید رژیم صهیونیستی، جنگ‌های اخیر را در منطقه رقم زده که بیشترین خسارت نیز در این جنگ‌ها به دو کشور ایران و عراق وارد آمده است.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه در جریان جنگ اخیر مشکلاتی در خلیج فارس به وجود آمد و صادرات نفت با موانعی مواجه شد که مقصر اصلی بروز مشکلات در خلیج فارس و موانع بازار انرژی، امریکا و جنگ طلبی این کشور است عنوان کرد: تجربه گذشته نشان می‌دهد کشورهای اسلامی بیش از هر زمان دیگر، نیازمند هم هستند و آمریکا حامی آنها نیست.

وی همچنین با یادآوری اینکه آمریکا به کشورهای خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند، …



 نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد - تسنیم
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد - تسنیم

نشست سران سه قوه به میزبانی رئیس‌جمهور و با حضور رؤسای مجلس و قوه قضائیه برگزار شد.

 واکنش عارف به جنگ اقتصادی آمریکا
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش عارف به جنگ اقتصادی آمریکا

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.

 عارف: فشار اقتصادی آمریکا قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست - تسنیم
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عارف: فشار اقتصادی آمریکا قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست - تسنیم

عارف نوشت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.

 تعرفه‌های تلافی‌جویانه کانادا بر کالاهای آمریکایی
۲۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تعرفه‌های تلافی‌جویانه کانادا بر کالاهای آمریکایی

نخست وزیر کانادا اعلام کرد: تعرفه‌های تلافی‌جویانه ما بر کالاهای آمریکایی در بخش‌ هایی نظیر فولاد و محصولات لبنی از ۱۷ شهریور ماه اجرایی خواهند شد.

 کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر آمریکا اعمال می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت برترینها

کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر آمریکا اعمال می‌کند

نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد از ۸ سپتامبر (17 شهریور ماه)، در پاسخ به تعرفه‌های ۵۰ درصدی جدید آمریکا، بر واردات از ایالات متحده در طیف وسیعی از بخش‌ها تعرفه وضع خواهد کرد.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.