قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۲ ساعت قبل

ثبت یک رکورد جدید برای علیپور در پایان بازی با ملوان

علی علیپور با گلزنی در دیدار مقابل ملوان توانست خود را به عنوان دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه پرسپولیس مطرح کند.
 ثبت یک رکورد جدید برای علیپور در پایان بازی با ملوان

اقتصاد۲۴- علیپور در شبی که پرسپولیس با سه گل ملوان را شکست داد، یکی از مهم‌ترین گل‌های دوران فوتبالش را به ثمر رساند. مهاجم شماره ۹ سرخپوشان در دقیقه ۵۶ از اشتباه مدافع ملوان استفاده کرد و با یک حرکت تکنیکی زیبا، گل سوم تیمش را به ثمر رساند تا تعداد گل‌هایش با پیراهن پرسپولیس به عدد ۹۵ برسد.

این گل برای علیپور از یک جهت دیگر هم اهمیت ویژه‌ای داشت. او پیش از این با ۹۴ گل در رده سوم جدول گلزنان تاریخ پرسپولیس قرار داشت، اما با گلزنی برابر ملوان، به رکورد ۹۵ گل رسید و در کنار علی پروین قرار گرفت. اسطوره‌ای که سال‌ها یکی از دست‌نیافتنی‌ترین نام‌ها در جدول گلزنان سرخپوشان بود.

در صدر این جدول همچنان فرشاد پیوس با ۱۵۳ گل قرار دارد و فاصله او با سایر مهاجمان تاریخ باشگاه قابل توجه است. پس از پیوس، علیپور و علی پروین با ۹۵ گل در رده دوم قرار دارند و همایون بهزادی با ۸۳ گل، صفر ایرانپاک با ۷۴ گل و حسین کلانی با ۷۱ گل در رتبه‌های بعدی ایستاده‌اند.

آمار ۱۰ گلزن برتر تاریخ پرسپولیس به این شرح است:

۱- فرشاد پیوس ۱۵۳،

۲- علی علیپور ۹۵،

۳- علی پروین ۹۵،

۴- همایون بهزادی ۸۳،

۵- صفر ایرانپاک ۷۴،

۶- حسین کلانی ۷۱،

۷- ناصر محمدخانی ۵۹ گل

۸- مهدی طارمی ۵۵ گل

۹- کریم باقری ۴۶ گل

۱۰- علی دایی ۴۳ گل

البته داستان رسیدن علیپور به این جایگاه یک نکته آماری مهم هم دارد. علی پروین در دوران حضورش در پرسپولیس یک بار مقابل آرارات گلزنی کرد، اما آن مسابقه بعد‌ها با حکم انضباطی ۳-۰ اعلام شد و آن گل در آمار رسمی گل‌های پروین محاسبه نمی‌شود. به همین دلیل، عدد ۹۵ برای علیپور و پروین در جدول رسمی فعلی ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: فیلم / گل سوم پرسپولیس به ملوان با نقش آفرینی زیبای علیپور

علیپور در حالی به این رکورد رسید که این فصل نیز دو گل برای پرسپولیس به ثمر رسانده و همین دو گل باعث شده شمار گل‌های رسمی او برای این باشگاه به ۹۵ برسد. او حالا تنها یک گل با عبور از علی پروین فاصله دارد و می‌تواند با گل بعدی، به تنهایی عنوان دومین گلزن برتر تاریخ پرسپولیس را به نام خود ثبت کند.

نکته جالب درباره علیپور این …



 زمان واریز معوقات بازنشستگان بالاخره مشخص شد؟
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

زمان واریز معوقات بازنشستگان بالاخره مشخص شد؟

بازنشستگان تامین اجتماعی از انتظار برای واریز معوقات فروردین و اردیبهشت خبر دادند.

 ببینید | لحظات اولیه حمله به انبارهای نفت تهران در جنگ ۴۰ روزه
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید | لحظات اولیه حمله به انبارهای نفت تهران در جنگ ۴۰ روزه

آسیب‌ها، بخشی از ظرفیت پشتیبانی و توزیع سوخت پایتخت را از مدار خارج کرد. انبارهای شمال‌شرق و شمال‌غرب تهران، دیگر در چرخه تأمین سوخت قرار ندارند. ظرفیت عملیاتی انبار ری نیز به حدود ۳۰ درصد ظرفیت پیشین رسیده است. به همین دلیل، الگوی معمول سوخت‌رسانی در تهران تغییر کرده است و بخشی از سوخت مورد نیاز جایگاه‌ها، اکنون به‌صورت مستقیم از پالایشگاه‌ها ارسال می‌شود.

 تارتار پس از برد برابر ملوان زیر سرم رفت!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

تارتار پس از برد برابر ملوان زیر سرم رفت!

سرمربی پرسپولیس پس از بازی برابر ملوان به دلیل ناخوش بودن حال خود در نشست خبری حاضر نشد.

 جلالی: معلوم نیست به داربی برسم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

جلالی: معلوم نیست به داربی برسم

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید وضعیت حضور یا عدم حضورش در داربی مشخص نیست.

 عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا

همزمان با آغاز مرحله جدید سیاست ارزی بانک مرکزی و عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس ارز به شبکه بانکی، طی سه روز نخست فقط ۲۰ میلیون دلار از این منابع توسط متقاضیان خریداری شد؛ موضوعی که نشان می‌دهد ظرفیت عرضه به مراتب بالاتر (۲۵ برابر) از تقاضای فعلی بازار اسکناس است و دست‌کم در این بخش، کمبود عرضه ارز نمی‌تواند عامل افزایش قیمت تلقی شود.

 غریب‌آبادی: تنگه هرمز تا زمان اجرای تعهدات آمریکا باز نمی‌شود/ هیچ کشتی بدون هماهنگی با ایران از تنگه هرمز عبور نمی‌کند
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

غریب‌آبادی: تنگه هرمز تا زمان اجرای تعهدات آمریکا باز نمی‌شود/ هیچ کشتی بدون هماهنگی با ایران از تنگه هرمز عبور نمی‌کند

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به تفاهم ایران و عمان درباره سازوکار تردد در تنگه هرمز تاکید کرد تا زمانی که آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد، این آبراه بین‌المللی بازگشایی نخواهد شد و تردد شناورها تنها با هماهنگی تهران امکان‌پذیر است.