قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

چمران: انبار نفت شهران باید از تهران خارج شود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: انبار نفت شهران دیگر نباید با شکل فعلی به عنوان یک انبار نفت در داخل شهر فعالیت کند و در صورت نیاز به انبارهای کوچک‌تر، باید مکان‌یابی و احداث آنها با رعایت الزامات ایمنی انجام شود.
 چمران: انبار نفت شهران باید از تهران خارج شود

به گزارش تجارت نیوز، نشست خبری مهدی چمران رییس شورای شهر تهران آغاز شد.

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در این نشست خبری گفت: خبرنگاران باید در برابر قدرت‌ها ایستادگی کنند و آنچه را واقعیت دارد، فارغ از خواست ابرقدرت‌ها و صاحبان قدرت، به افکار عمومی منتقل کنند.

وی با بیان اینکه بیان حقیقت همواره کار ساده‌ای نیست، اظهار کرد: در لبنان نیز شماری از خبرنگاران به دلیل تلاش برای انعکاس واقعیت‌ها و در تقابل با امپراتوری رسانه‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی جان خود را از دست دادند. امروز نیز خبرنگاران باید همگام با رسانه‌های معتبر جهان، برای روایت واقعیت‌ها تلاش کنند.

رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اظهارات و تصمیمات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تصریح کرد: اینکه فردی ابتدا سخنی را مطرح کند و بعد آن را شوخی بنامد، شیوه‌ای است که در سیاست تجربه شده و دیگر قابل قبول نیست. بسیاری از تصمیمات ترامپ نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است.

چمران همچنین درباره روند بازنگری در طرح جامع شهر تهران توضیح داد: طرح جامع، سندی ثابت و غیرقابل تغییر نیست. در گذشته تصور می‌شد چنین طرح‌هایی باید برای دوره‌های ۲۰ یا ۲۵ ساله بدون تغییر اجرا شوند، اما این رویکرد برای شهرهای بزرگی مانند تهران پاسخگو نیست و می‌تواند خسارت‌هایی به شهر و شهروندان وارد کند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: در مواردی که اصلاحات مورد نیاز در چارچوب اختیارات کمیسیون ماده پنج باشد، موضوع در این کمیسیون بررسی و تصویب می‌شود و چنانچه اصلاحات از حدود اختیارات آن فراتر برود، باید در شورای عالی شهرسازی و معماری مطرح و تعیین تکلیف شود.

چمران با اشاره به تجربه سال‌های ابتدایی اجرای طرح جامع تهران گفت: حتی در نخستین سال تدوین طرح جامع نیز مشخص شد که این سند به اصلاحات متعددی نیاز دارد. به همین دلیل، یک روز کامل در کمیسیون ماده پنج به بررسی اصلاحات اختصاص یافت و در نتیجه آن، بخش قابل توجهی از فضاهای سبز به طرح اضافه و برخی اختلافات موجود برطرف شد. افزایش تراکم همچنان خط قرمز است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت انعطاف‌پذیری طرح جامع پایتخت گفت: طرح‌های شهری نباید به گونه‌ای تدوین شوند که پس از تصویب، امکان اصلاح آنها وجود نداشته باشد؛ بلکه …



 تهران پر از ساختمان‌های رهاشده؛ خلأ قانونی وجود ندارد
۱۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تهران پر از ساختمان‌های رهاشده؛ خلأ قانونی وجود ندارد

عضو شورای شهر تهران با اشاره به وجود ساختمان‌های نیمه‌کاره و رهاشده در پایتخت گفت برای تعیین تکلیف این املاک خلأ قانونی وجود ندارد و ظرفیت‌های موجود باید اجرایی شود.



 سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات

یک دستگاه خودرو ون در محدوده سقرچی جاده هراز دچار انحراف شد و پس از سقوط به دره، نیروهای امدادی برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به محل اعزام شدند.

 از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی» | طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد. گاردین در گزارشی می‌نویسد این مقررات، همراه با تعطیلی پناهگاه‌های زنان و محدودیت دسترسی آنان به درمان، نظامی ساخته که زندگی میلیون‌ها زن و دختر افغان را به‌شدت تحت کنترل قرار داده است.

 میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا
۷ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا

کلینیک و مرکز روان‌شناسی خود را در میگنا، نام نخست سلامت روان ایران، به مخاطبان واقعی خدمات مشاوره و درمان معرفی کنید.

 نسل Z از تریبون مطالبه‌گری تا میز سیاست‌گذاری
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نسل Z از تریبون مطالبه‌گری تا میز سیاست‌گذاری

گروهی از نوجوانان و جوانان نسل Z با هدف شناسایی و پیگیری مسائل هم‌نسلان خود، در حال طراحی ساختاری تخصصی هستند؛ ساختاری که قرار است دغدغه‌های دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانان را از مرحله بیان مسئله به پژوهش، مطالبه‌گری و ارائه راهکارهای کارشناسی برساند.

 نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت
۱۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کودکی که از هشت روزگی ربوده شده بود بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.