قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

هشدار درباره برخی دفاتر غیررسمی ازدواج و صدور اسناد جعلی؛ مردم حتما به دفترخانه رسمی بروند

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق با هشدار درباره مراکز غیر رسمی ازدواج و طلاق گفت: از مردم خواهش می‌کنم در زمان مراجعه برای ازدواج، حتماً به دفترخانه بروند. با موضوع ازدواج‌شان شوخی نکنند چراکه این موضوع را نمی‌شود جبران کرد.
 هشدار درباره برخی دفاتر غیررسمی ازدواج و صدور اسناد جعلی؛ مردم حتما به دفترخانه رسمی بروند
به گزارش تجارت نیوز، علی مظفری رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق، درباره تخلفات دفاتر ازدواج و طلاق گفت: اصولاً در حوزه آماری یکی از بزرگ‌ترین تخلفات و بیشترین تخلفات دفاتر، اعم از اسناد رسمی و ازدواج و طلاق، تخلف دریافت مازاد بر تعرفه مصوب است.

وی ادامه داد: این بحث اما در حوزه ازدواج و طلاق شامل دو موضوع است؛ اول اینکه بخش عمده‌شان اصلاً دفاتر ازدواج و طلاق نیستند؛ به اسم دفتر ازدواج و طلاق، محلی را راه اندازی می‌کنند، مشتری جذب می‌کنند، عاقد می‌گذارند، عقد می‌خوانند، مردم هم فکر می‌کنند دفتر ازدواج و طلاق است و ۲۰ میلیون تا ۳۰ میلیون هزینه می‌دهند؛ در صورتی که این دفاتر، دفتر ازدواج و طلاق نیستند. دفتر ازدواج و طلاق رسمی، متفاوت از سالن‌های عقد و ازدواج است که امروزه در جامعه وجود دارد.

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: از مردم خواهش می‌کنم در زمان مراجعه برای ازدواج، حتماً به دفترخانه بروند. با موضوع ازدواج‌شان شوخی نکنند چراکه این موضوع را نمی‌شود جبران کرد. در بسیاری از موارد سندهای ازدواج جعلی صادر شده و مردم گرفتار شده‌اند، ازدواج‌هایی ثبت‌شده اما نتوانستند وام ازدواج را دریافت کنند و بسیاری مشکلات دیگر ایجاد شده است که بخش بزرگی از آن مربوط به همین سالن‌هایی است که عرض کردم، یک سری از تخلفات در زمینه دریافت وجه مازاد هم به دفاتر ما مربوط می‌شود که البته این اتفاق به دلیل‌عدم نظارت از طریق کانون بر این دفاتر بوده است.

مظفری با اشاره به راه‌اندازی کانون سردفتران و دفتریاران ازدواج و طلاق گفت: در حال حاضر که کانون تأسیس شده، بازرسی ما از دفاتر ازدواج و طلاق هم فعال شده است. مردم هم در این خصوص هر شکایتی داشتند، به بازرسی ما با شماره ۶۶۳۷۱۰۳۸ تماس بگیرند. به صورت اینترنتی ما مقدمات برگزاری فرایند رسیدگی به شکایت و عودت وجه‌شان را آماده کردیم البته این اقدامات درخصوص تخلفات در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق است.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه کانون به تازگی راه اندازی شده است از ماه آینده بازرسی کانون تحت نظارت سازمان ثبت، روزانه موظف شده در دفاتر ازدواج به صورت مستمر، بدون یک روز مرخصی، بازرسی را انجام داده و گزارش دهد.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران ازدواج و طلاق درباره تاثیر قانون تسهیل بر این حوزه گفت: قانون تسهیل که فوق‌العاده برای همه جامعه صنفی مشکلاتی ایجاد کرد، مستقیم مشمول حال دفاتر ازدواج و طلاق نشد، ولی تبعاتش شامل ما شده است، با اجرای این قانون این تصور بر مردم ایجاد شد که دفاتر ازدواج و طلاق هم مثل سردفتری اسناد رسمی درآمد دارند. جوان دانشجوی لیسانس حقوق که می‌توانست در رشته‌های دیگری مانند قضاوت، وکالت، یا سردفتری اسناد فعالیت کند، بی‌خبر از همه جا آزمون سردفتری ازدواج و طلاق را انتخاب کرده و وارد این حوزه شده اما بعد از ورود متوجه می‌شوند که با فعالیت در این حوزه از بیمه، بازنشستگی و حتی درآمد مناسب هم برخوردار نیستند. اما سه سال از عمر یک جوان در فرایند انتخاب و آزمون اختبار از بین رفته است.

مظفری گفت: در حال حاضر بخش بزرگی از مشکلاتی که قانون تسهیل در حوزه کاری ما ایجاد کرده است برای خود جامعه حقوقی است، یعنی فارغ التحصیلان رشته حقوق بدون اطلاع از این موضوعات وارد حوزه دفاتر ازدواج و طلاق می‌شوند و با مشکلاتی که عرض کردم مواجه می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این موارد مانند مشکلات بیمه و بازنشستگی برای سردفتران و دفتریاران برطرف خواهد شد، گفت: کانون به تازگی تاسیس شده است و ما درصدد هستیم این مشکلات را رفع کنیم.

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق در پاسخ به سوالی درباره تخلفاتی مانند دریافت وجه برای ثبت ازدواج غیرمتعارف مانند ازدواج زیر سن قانونی گفت: سازمان ثبت در موضوعات شرعی و حیثیتی برای مردم عزیز، هیچ کوتاهی و هیچ اغماضی ندارد. در صورت بروز چنین تخلفاتی به محض اینکه اتفاق بیفتد، براساس قانون به قید فوریت و خارج از نوبت برخورد می‌شود و سلب صلاحیت از آن دفتر انجام خواهد شد.

مظفری گفت: در سایر موارد اگر تخلفاتی مشاهده شود مجازات‌های متفاوتی اعمال خواهد شد برخی جرایم، شامل جریمه جزای نقدی می‌شود و در برخی موارد مجازات انفصال از سه ماه تا ۶ ماه، از شش ماه تا دو سال و از دو سال تا انفصال دائم هم صورت می‌گیرد.

منبع: ایلنا



 جنایت  مقابل مترو جوانمرد قصاب بخاطر متلک پرانی به زن متاهل/ هم به عروسم متک گفت هم پسرم را کشت فقط قصاص

جنایت مقابل مترو جوانمرد قصاب بخاطر متلک پرانی به زن متاهل/ هم به عروسم متک گفت هم پسرم را کشت فقط قصاص

حوادث رکنا: متهمی که در جنوب تهران مرتکب قتل شده بود، در شعبه دوم دادگاه کیفری محاکمه شد.

 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

ادارات و مراکز آموزشی دو استان چهارمحال و بختیاری و هرمزگان برای روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه تعطیل شد.

 دو چهره‌ برای یک معلم؛ خسته‌ در ‌مدرسه، پرانرژی در کلاس خصوصی

دو چهره‌ برای یک معلم؛ خسته‌ در ‌مدرسه، پرانرژی در کلاس خصوصی

تعدادی از معلمان به دلیل مشکلات معیشتی، محتوای کامل‌تر و انرژی بیشتر خود را به کلاس‌های خصوصی و مجازی منتقل کرده‌اند

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

اگر فکر می‌کنید همه خورش‌های ایرانی را امتحان کرده‌اید، خورش تبریزی می‌تواند نظرتان را عوض کند. این غذای اصیل آذربایجان با ترکیب هویج، آلو، گوشت، زعفران و چو...

 هشدار ایران نسبت به عادی‌سازی تخریب محیط زیست در جنگ

هشدار ایران نسبت به عادی‌سازی تخریب محیط زیست در جنگ

شینا انصاری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست می‌گوید که سکوت در برابر تخریب محیط زیست در جنگ در حال تبدیل شدن به یک رویه خطرناک جهانی است.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.