قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

رسانه نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ ایران هشدار می‌دهد

فاکس‌نیوز، مهم‌ترین پایگاه رسانه‌ای ترامپ که همواره از سیاست‌های او دفاع می‌کند، این بار با موجی از انتقاد تصمیم وی برای حمله به ایران را زیر سوال می‌برد.
 رسانه نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ ایران هشدار می‌دهد

به گزارش تجارت نیوز، دونالد ترامپ در طول دو دوره ریاست‌جمهوری خود همواره بر حمایت تحلیلگران سیاسی شبکه فاکس‌نیوز تکیه کرده است؛ رسانه‌ای نزدیک به جریان راست آمریکا که از گذشته محبوب او بوده است.

اما مانند بخش گسترده‌ای از افکار عمومی آمریکا، چندین مفسر این شبکه که پیش‌تر از او حمایت می‌کردند، اخیراً درباره اینکه آیا جنگ علیه ایران موفقیت‌آمیز بوده یا خیر، ابراز نگرانی کرده‌اند؛ موضوعی که نشان می‌دهد ترامپ در فضای رسانه‌ای که همیشه به آن تکیه کرده، با شرایط دشوارتری روبه‌رو شده است.

ترامپ هنوز در آستانه از دست دادن حمایت مجریانی مانند شان هنیتی یا جسی واترز نیست، اما از سوی یکی از چهره‌های اصلی این شبکه، یعنی لورا اینگراهام، با پرسش‌ها و انتقاد‌هایی روبه‌رو شده است. اینگراهام بار‌ها پرسیده است که آیا آمریکا واقعاً به پیروزی‌هایی که ادعا می‌کند، دست یافته است یا نه. ترامپ همچنین با تردید‌های مکرر جانی جوی جونز، یکی از برجسته‌ترین تحلیلگران نظامی فاکس‌نیوز مواجه شده است؛ فردی که عضو سابق تفنگداران دریایی آمریکا است و در جنگ افغانستان هر دو پای خود را از دست داده است.

اظهارات جونز اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا او با پیت هگست، همکار سابق خود در فاکس‌نیوز که اکنون وزیر جنگ آمریکا است، رابطه نزدیکی دارد.

علاوه بر این، تحلیلگران نظامی شبکه فاکس نیوز نیز مواضعی انتقادی داشته‌اند؛ از جمله ژنرال بازنشسته «کیث کلاگ» که روز چهارشنبه در فاکس‌نیوز گفت ترامپ باید راهبرد خود را «تغییر دهد».

اخیرا اینگراهام به گزارشی از روزنامه نیویورک‌تایمز اشاره کرده که بیان کرد ترامپ زمانی که در ترکیه بود و قصد داشت به آمریکا بازگردد، به دلیل تهدید احتمالی ایران از هواپیمای جایگزین استفاده کرد. اینگراهام می‌گوید اگر تهدید ایران تا اندازه‌ای جدی است که رئیس جمهور آمریکا را مجبور به جایگزین کردن هواپیما می‌کند، پس «ادعا‌ها درباره نابودی کامل توان نظامی ایران درست نیست».

او گفت: «اگر ایران بتواند …





 نامزدی گروسی برای دبیر کلی سازمان ملل رسمیت یافت
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نامزدی گروسی برای دبیر کلی سازمان ملل رسمیت یافت

صفحه رسمی سازمان ملل در شبکه ایکس رسما رافائل گروسی را به عنوان یکی از نامزدهای هشت‌گانه دبیرکلی سازمان ملل متحد معرفی کرد.

 ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند

با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات، نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند. بر اساس ارزیابی وزارت انرژی آمریکا، عبور نفت از تنگه هرمز به‌طور متوسط روزانه ۸ تا ۹ میلیون بشکه بوده است.

 ادعای تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند/ ایران و حزب‌الله باید در حل مشکل لبنان مشارکت کنند
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند/ ایران و حزب‌الله باید در حل مشکل لبنان مشارکت کنند

تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با تشریح آخرین تحولات منطقه، از تلاش ترکیه برای مقابله با جنگنده‌های اسرائیلی در جریان حمله به پایگاه ابوالظهور سوریه، تماس دو ساعته رئیس موساد با وزیر خارجه دولت جولانی و نقش ایران و حزب‌الله در حل بحران لبنان سخن گفت و در عین حال مدعی شد اسرائیل به دنبال ایجاد مسیر هوایی امن از سوریه برای دسترسی به ایران است.

 انتقادات بی پرده اهالی رسانه در دیدار با سید محمد خاتمی/ اصحاب رسانه به خاتمی چه گفتند؟!
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقادات بی پرده اهالی رسانه در دیدار با سید محمد خاتمی/ اصحاب رسانه به خاتمی چه گفتند؟!

جمعی از اصحاب رسانه‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا به مناسبت روز خبرنگار با حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی دیدار داشتند و در این دیدار دغدغه‌ها و دیدگاه‌های...

 عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس می‌دهد.

 فرمانده نیروی دریایی ارتش روز صنعت دفاعی را تبریک گفت
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

فرمانده نیروی دریایی ارتش روز صنعت دفاعی را تبریک گفت

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی، ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی را تبریک گفت.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.