قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۳۹ دقیقه قبل

ترامپ بار دیگر به اهرم تهدید علیه ایران متوسل شد

رئیس‌جمهور آمریکا که در مدت حدود ۶ ماه عملیات نظامی علیه ایران، همچنان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیده و برای باز کردن تنگه هرمز دست‌وپا می‌زند، برای چندمین بار ایران را به «ضربه‌ای سخت» تهدید کرد. این در حالی است که تمامی حملات آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبرو شده است.
 ترامپ بار دیگر به اهرم تهدید علیه ایران متوسل شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، دونالد ترامپ در پی حملات سهمگین ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه از جمله به اردن، ادعا کرده که این حملات «به شدت پاسخ داده خواهند شد.»

یکشنبه شب، نیروهای آمریکایی در اقدامی تجاوزکارانه، مناطقی در جزیرهٔ لارک در جنوب ایران را هدف قرار داده و شماری از نیروهای ایرانی را به شهادت رساندند. در پی این اقدام، نیروهای نظامی ایران به سرعت حمله به پایگاه‌های آمریکا در منطقه را آغاز کردند و با موشک و پهپاد، پایگاه‌هایی را در اردن و امارات را هدف قرار دادند.

رئیس‌جمهور آمریکا در گفتگو با فاکس نیوز، تلاش کرده تا حملات ایران را بی‌نتیجه جلوه دهد، اما در عین حال بر پاسخ به این حملات تأکید کرده است. او همچنین ادعا کرده که تحریم‌ها علیه ایران «دارند به شدت اثر می‌گذارند». این در حالی است که به اذعان کارشناسان غربی، این تحریم‌ها «محکوم به شکست هستند» و نمی‌توانند واشنگتن را به اهدافش برسانند.

ترامپ همچنین برای چندمین بار، مدعی شده که «تهران مشتاق مذاکره است» و افزوده که او هنوز مطمئن نیست که می‌توان به توافقی دست یافت یا خیر.

این مقام آمریکایی در شرایطی تلاش می‌کند ایران را خواهان مذاکره معرفی کند که خود، ماه‌ها است به خاطر جنگ علیه ایران، تحت فشار بسیار در داخل آمریکا قرار گرفته است. او به شدت در تلاش است تا بتواند آبراه حیاتی تنگه هرمز را بازگشایی کند.

وی همچنین با جنگ علیه ایران، موجب ریزش شدید سبد رأی جمهوری‌خواهان در انتخابات آتی کنگره در آمریکا نیز شده است و از این جهت هم در مرکز انتقادات قرار گرفته است.

منبع: فارس …




 اخبار جدید

 سردار شکارچی: بیش از هزار نظامی اسرائیلی در جنگ با ایران کشته شدند
۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

سردار شکارچی: بیش از هزار نظامی اسرائیلی در جنگ با ایران کشته شدند

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: بیش از هزار نظامی صهیونیست در جنگ با ایران کشته و هزاران نفر هم مجروح شدند.

 آمریکا دشمن همه امت اسلامی است نه فقط ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه چارسوق

آمریکا دشمن همه امت اسلامی است نه فقط ایران

آمریکای جنایتکار نقاب‌های فریبنده و پوشالین را از چهره‌ کریه اهداف استعماری و نقشه‌های استکباری و سلطه‌جویانه‌ خود کنار زده و دستکش‌های مخملین فریبگر را در آورده و چنگال خون‌آلود خود را به همه‌ دنیا نشان داده‌ است حضرت آیت‌ الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت هفته وحدت با تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، برنامه بدخواهان و دشمنان اسلام را برجسته‌سازی اختلافات برای تضعیف امت اسلامی و تسلط بر آن خواندند و با اشاره به فرو افتادن نقاب‌های فریبنده از چهره جنایتکار آمریکا، اتحاد امت اسلامی و دفاع از یکدیگر در مقابل کفر و هم‌افزایی در مسائل مختلف مادی و معنوی را ضروری برشمردند و خطاب به حکّام کشورهای اسلامی تأکید کردند: حاکمان جنایتکار آمریکا و نظام جعلی صهیونی دشمنان قسم خورده اتحاد اسلامی و همه امت اسلام از …

 پزشکیان در دیدار با نخست وزیر هند: متأسفانه در داخل آمریکا جریان‌هایی وجود دارند که منافع خود را در تداوم جنگ می‌بینند - سلام نو
۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

پزشکیان در دیدار با نخست وزیر هند: متأسفانه در داخل آمریکا جریان‌هایی وجود دارند که منافع خود را در تداوم جنگ می‌بینند - سلام نو

رئیس جمهور تصریح کرد: متأسفانه در داخل آمریکا جریان‌هایی وجود دارند که منافع خود را در تداوم جنگ می‌بینند و خواهان استمرار درگیری‌ها هستند.

 آمادگی ایران برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی با تاجیکستان
۴۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

آمادگی ایران برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی با تاجیکستان

رئیس‌جمهور با تأکید بر پیوند‌های عمیق فرهنگی و تمدنی، روابط تهران و دوشنبه را فراتر از مناسبات متعارف دانست.

 شرط ایران برای عبور از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شرط ایران برای عبور از تنگه هرمز

پیگیری خبرنگار دفاعی فارس بیانگر آن است که تنگه هرمز همچنان به‌طور کامل مسدود است و عبور هیچ شناوری بدون هماهنگی و دریافت مجوز از نیروی دریایی سپاه امکان‌پذیر نیست.

 روابط ایران تاجیکستان فراتر از مناسبات متعارف دیپلماتیک است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

روابط ایران تاجیکستان فراتر از مناسبات متعارف دیپلماتیک است

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس‌جمهوری تاجیکستان در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای پلاس دیدار و درباره آخرین وضعیت مناسبات و همکاری‌های دوجانبه و راه‌های تقویت تعاملات مشترک گفت‌وگو کردند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026