قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

اعلام بیشترین تخلف نانوایی‌های استان تهران/ کمبودی در کالاهای اساسی نداریم

سخنگوی استانداری تهران با اشاره به این که در استان تهران مجموعا ۱۱ هزار و ۳۸۸ واحد خبازی فعالیت می‌کنند، گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲۱ هزار و ۷۰۴ بازرسی از نانوایی‌ها صورت گرفته است و با واحدهای متخلف نیز برخورد شده است.
 اعلام بیشترین تخلف نانوایی‌های استان تهران/ کمبودی در کالاهای اساسی نداریم

به گزارش تجارت نیوز، علی رزازی در خصوص قیمت نان، سهمیه آرد و تخلفات نانوایی‌ها و اقدامات صورت گرفته در استان تهران، گفت: در استان تهران مجموعا ۱۱ هزار و ۳۸۸ واحد خبازی فعالیت می‌کنند. از این تعداد ۸ هزار و ۵۶۵ واحد یارانه‌ای و ۲ هزار و ۸۲۳ واحد آزادپز هستند.

وی ادامه داد: میزان مصرف ماهانه آرد یارانه‌ای استان تهران حدود ۸۸ هزار تن و آرد آزاد حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن است.

سخنگوی استانداری تهران با اشاره به این که از ابتدای سال تا کنون ۲۱ هزار و ۷۰۴ بازرسی از نانوایی ها صورت گرفته است، گفت: نتیجه این بازدید ها به این صورت بود که ۵ هزار و ۳۹۷ مورد آن گران فروشی، یک هزار و ۴۶ مورد کم فروشی و ۱۴۹ مورد فروش اجباری نان در قالب هایی مانند کنجدی، سبوس‌دار و … را داشتد که برخورد با این واحدها صورت گرفت.

به گفته رزازی، برخورد با تخلف، صرفا به تشکیل پرونده محدود نیست و حسب نوع و تکرار تخلف، اقداماتی مانند کاهش یا قطع سهمیه آرد، انتقال سهمیه به واحدهای مجاور، تبدیل واحد متخلف به آزادپز، معرفی واحدهای فاقد مجوز یا عرضه کننده آرد به خارج از شبکه به تعزیرات و در موارد قانونی پلمب واحد متخلف است. تشکیل پیش از ۱۲ هزار پرونده گران‌فروشی در استان تهران

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نظارت بر بازار تهران، گفت: قرارگاه فرماندهی نظارت و بازرسی بر بازار در استان تهران تشکیل شده است و در کنار این موضوع، حدود ۲ هزار نفر نیروی انسانی برای تقویت تیم‌های بازرسی در استان تهران از ابتدای سال تاکنون ساماندهی شده‌اند.

سخنگوی استانداری تهران افزود: بعد از این اتفاقات، ۴۵ هزار بازرسی موردی از بازار انجام شده و یک هزار و ۷۸۸ گزارش مردمی نیز دریافت کرده‌ایم. همچنین ۶ هزار مورد بازدید و نظارت از انبارها صورت گرفته که در پی آن ۱۴ پرونده احتکار ثبت شده است.

رزازی همچنین اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۷۵۰ پرونده در حوزه گران‌فروشی گزارش شده و ارزش جریمه واحدهای متخلف نیز حدود ۷ هزار و ۹۳۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

سخنگوی استانداری تهران با اشاره به رصد شبکه‌های انبار و توزیع کالاهای اساسی، گفت: همه این اقدامات در کنار بازرسی‌ها انجام می‌شود و با توجه به موجودی کالاهای اساسی که اعلام می‌شود، شبکه‌های انبارها و شبکه‌های توزیع نیز رصد می‌شوند.

وی در پایان تأکید کرد: گزارش روزانه میزان موجودی کالاهای اساسی به استاندار تهران ارسال می‌شود و تا به الان اعلام می‌کنم از حیث موجودی کالاهای اساسی در استان تهران هیچ کمبودی نداریم.

منبع: ایسنا





 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.