قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قیمت بیت‌کوین به سقف ۶۵.۳ هزار دلار در ماه اوت رسید/ احتمال کاهش نرخ بهره در آمریکا

بیت‌کوین پس از انتشار آمار ضعیف اشتغال آمریکا به بالای ۶۵ هزار دلار صعود کرد، زیرا بازارها احتمال تغییر سیاست فدرال رزرو و کاهش فشار نرخ بهره را بیشتر از قبل ارزیابی کردند.
 قیمت بیت‌کوین به سقف ۶۵.۳ هزار دلار در ماه اوت رسید/ احتمال کاهش نرخ بهره در آمریکا

به گزارش تجارت نیوز، بیت‌کوین روز جمعه همزمان با آغاز معاملات وال‌استریت به بالاترین سطح خود در ماه اوت رسید و از مرز ۶۵ هزار دلار عبور کرد. انتشار داده‌های ضعیف‌تر از انتظار بازار کار آمریکا باعث شد دارایی‌های پرریسک، از جمله ارزهای دیجیتال و سهام، با افزایش تقاضا مواجه شوند. کاهش اشتغال آمریکا بیت‌کوین و سهام را بالا برد

داده‌های TradingView نشان داد که قیمت جفت بیت کوین / دلار آرمیکا به ۶۵,۳۴۰ دلار رسید که نشان‌دهنده رشد حدود ۱.۳ درصدی در آن روز بود. این حرکت همزمان با انتشار گزارش اشتغال غیرکشاورزی آمریکا از سوی اداره آمار کار آمریکا رخ داد.

بر اساس این گزارش، اقتصاد آمریکا در ماه ژوئیه ۲۳ هزار شغل از دست داد و نرخ بیکاری به ۴.۱ درصد رسید؛ رقمی که طبق توضیح BLS نسبت به ماه قبل «تغییر چندانی» نداشته است. اما نکته مهم‌تر، بازبینی قابل‌توجه داده‌های ماه‌های گذشته بود. میزان اشتغال ماه مه که پیش‌تر ۱۲۹ هزار شغل اعلام شده بود، به ۶۳ هزار کاهش یافت. همچنین رقم ماه ژوئن از ۵۷ هزار به تنها ۲۰ هزار شغل اصلاح شد.

در نتیجه، مجموع اشتغال ایجادشده در ماه‌های مه و ژوئن ۱۰۳ هزار شغل کمتر از برآوردهای قبلی بوده است.ترکیب از دست رفتن شغل در ماه ژوئیه و کاهش قابل‌توجه ارقام ماه‌های گذشته، باعث شد معامله‌گران احتمال اتخاذ سیاست پولی آسان‌تر از سوی فدرال رزرو را افزایش دهند. واکنش بازار سهام نیز مثبت بود. شاخص S&P 500 در آغاز معاملات حدود ۰.۵ درصد رشد کرد و شاخص فناوری‌محور نزدک مرکب نیز بیش از ۱ درصد افزایش یافت. بازار احتمال توقف نرخ بهره در سپتامبر را بیشتر می‌داند

ضعف بازار کار آمریکا مستقیماً انتظارات مربوط به تصمیم بعدی فدرال رزرو را تحت تأثیر قرار داده است. داده‌های ابزار FedWatch متعلق به گروه CME نشان می‌دهد بازار اکنون انتظار دارد فدرال رزرو در نشست ماه سپتامبر نرخ بهره را در سطح فعلی حفظ کند.

این تغییر قابل‌توجه است، زیرا تنها یک روز پیش، احتمال غالب بازار به سمت افزایش ۰.۲۵ واحد درصدی نرخ بهره متمایل بود. پیش از انتشار گزارش اشتغال، رایان لی، تحلیلگر ارشد تحقیقاتی بیت‍گت، گفته بود که داده‌های بازار کار می‌تواند لحن و جهت تصمیم‌گیری فدرال رزرو در نشست سپتامبر و همچنین سمپوزیوم اقتصادی سالانه جکسون هول در اواخر ماه اوت را مشخص کند.

فابیان …





 بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

آرمان امروز : پس از صدور مجوز محیط‌ زیست طرح توسعه میدان نفتی سهراب، الگوی توسعه این میدان با هدف کاهش مداخلات در تالاب هورالعظیم بازطراحی شد. مهدی نجاریان، مجری طرح توسعه میدان نفتی سهراب گفت: با همکاری صنعت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست، دریافت این مجوز زمینه‌ساز اجرای طرح توسعه این میدان مشترک [ ]

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز با نوسان سنگین دنبال شد؛ تتر از ۱۸۶ هزار تومان تا مرز ۱۹۱ هزار تومان جهش کرد و همزمان بیت‌کوین پس از صعود قدرتمند روزهای اخیر تا کانال ۷۸ هزار دلار، با افزایش فشار فروش به محدوده ۷۷ هزار دلار عقب نشست. در بازار جهانی نیز با وجود این اصلاح، ارزش کل بازار همچنان در محدوده ۲.۶ تریلیون دلار قرار دارد و شاخص ترس و طمع در محدوده طمع است.

 ما می‌خواهیم تویوتای ایران شویم!
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما می‌خواهیم تویوتای ایران شویم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام گروه صنعتی ایران‌خودرو با تأکید بر هدف‌گذاری این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» گفت دستیابی به این هدف یک رویای عجیب و غیرواقعی نیست و می‌توان در مدت کوتاهی به آن نزدیک شد.

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.

 مسکو  و پکن مانع سناریوی تازه ترامپ علیه تهران می‌شوند؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مسکو و پکن مانع سناریوی تازه ترامپ علیه تهران می‌شوند؟

اکوایران: به باور تحلیل‌گران، مختل کردن روابط تجاری عمیق ایران با پکن و مسکو می‌تواند برای ایالات متحده دشوار باشد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.