قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۳ ساعت قبل

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه : عناصر پژاک به اهالی یک روستا در مریوان کردستان حمله مسلحانه کردند

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: جمعی از اهالی روستای «دری» از توابع شهرستان مریوان، هنگام بازگشت از فعالیت‌های روزمره کشاورزی، باغداری و جمع‌آوری گیاهان کوهی، مورد حمله عناصر مسلح گروهک پژاک قرار گرفتند.
 ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه : عناصر پژاک به اهالی یک روستا در مریوان کردستان حمله مسلحانه کردند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  جمعی از اهالی روستای «دری» از توابع شهرستان مریوان، هنگام بازگشت از فعالیت‌های روزمره کشاورزی، باغداری و جمع‌آوری گیاهان کوهی، مورد حمله عناصر مسلح گروهک پژاک قرار گرفتند.

 تعدادی از اهالی این روستا که برای انجام امور روزمره و تأمین معاش خانواده‌های خود به مناطق اطراف روستا رفته بودند، در مسیر بازگشت با حمله اشرار وابسته به گروهک غیرقانونی پژاک مواجه شدند که در جریان این اقدام خشونت‌آمیز، تعدادی از شهروندان محلی زخمی شدند.

مردم روستای دری همچون دیگر روستاییان منطقه، برای کسب روزی و ادامه زندگی خود به فعالیت‌های کشاورزی و باغداری مشغول هستند، اما اشرار و عناصر وابسته به گروهک‌های مسلح و غیرقانونی با اقدامات خود، امنیت و آرامش همان مردمی را هدف قرار می‌دهند که مدعی دفاع از حقوق آنان هستند.

گروهک غیرقانونی پژاک و عناصر مسلح وابسته به آن، با ایجاد ناامنی و تهدید جان شهروندان، بار دیگر ماهیت واقعی خود را نشان داده‌اند. حمله به کشاورزان و روستاییانی که در حال تلاش برای کسب روزی و امرار معاش هستند با هیچ ادعایی درباره حمایت از مردم و حقوق آنان قابل توجیه نیست.

  …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026