قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۲ ساعت قبل

اشتباه نرم افزاری یا واقعا نمرات امتحانات نهایی اعلام شده؛ ماجرا چیست؟

ساعاتی پیش در اکثر کانالهای خبری اعلام شد که دانش آموزان سال دوازدهم می توانند کارنامه نهایی امتحانات تیر و مرداد را مشاهده کنند. این اتفاق سبب شد تا جمع زیادی به سراغ سایت سنجش بروند که اعلام شده بود علاوه بر سایت مای مدیو برای انتشار کارنامه نهایی سال ۱۲ در نظر گرفته شده است . البته آدرس سایت بینا در آنجا داده شده بود . تعدادی توانستند کارنامه را مشاهده کنند و حتی اعلام شد فرصت اعتراض به نمرات تا ۱۳ شهریور است . اما کمی بعد اکثر مراجعه کنند با این پیام روبرو شدند : فعلا کارنامه ای قابل مشاهده نیست .
 اشتباه نرم افزاری یا واقعا نمرات امتحانات نهایی اعلام شده؛ ماجرا چیست؟

به گزارش سایت دیدبان ایران، ساعاتی پیش در اکثر کانالهای خبری اعلام شد که دانش آموزان سال دوازدهم می توانند کارنامه نهایی امتحانات تیر و مرداد را مشاهده کنند . این اتفاق سبب شد تا جمع زیادی به سراغ سایت سنجش بروند که اعلام شده بود علاوه بر سایت مای مدیو  برای انتشار کارنامه نهایی سال ۱۲ در نظر گرفته شده است .

البته آدرس سایت بینا در آنجا داده شده بود . https://bina.medu.ir/report-card/report-card

تعدادی توانستند کارنامه را مشاهده کنند و حتی اعلام شد فرصت اعتراض به نمرات تا ۱۳ شهریور است …



 سال تحصیلی سختی پشت سر گذاشتیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سال تحصیلی سختی پشت سر گذاشتیم

امتحانات پایان سال تحصیلی با وجود شرایط ویژه کشور برگزار شد اما مدارس چند استان جنوبی در هنگام برگزاری آزمون‌های نهایی با حملات دشمن روبه‌رو شدند. جابه‌جایی تاریخ آزمون‌ها باعث شد که با وجود همه دشواری‌ها پرونده همه امتحانات و آزمون‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵ بسته شود.

 رهبر معظم انقلاب: برای دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر» باید قدرت ایران را روایت کرد - سلام نو
۶ ساعت قبل / سایت سلام نو

رهبر معظم انقلاب: برای دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر» باید قدرت ایران را روایت کرد - سلام نو

حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر» باید قدرت ایران را روایت کرد، فرمودند: گاه بیان صادقانه ضعف‌ها کمک به دشمن است.

 میدری: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

میدری: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فروشگاه‌های بزرگ و کوچک همچنان عرضه‌کننده کالاهای مشمول کالابرگ هستند

 تصاویر/ تقدیر شینا انصاری از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر/ تقدیر شینا انصاری از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از فعالان حفاظت از دریاچه ارومیه تقدیر کرد.

 فیلم/ این مرد وقتی سیل آمد پولدار شد
۱۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم/ این مرد وقتی سیل آمد پولدار شد

حوادث رکنا: ویدئویی از سیلاب یکی از شهر ها، مردی را نشان می‌دهد که در میان جریان آب مشغول جمع‌آوری اسکناس‌هایی است که سیلاب با خود آورده است؛ اقدامی که در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

 کشف ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانان ماهشهر
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشف ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانان ماهشهر

فرمانده مرزبانی استان خوزستان از کشف حدود ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های شمال خلیج فارس در یک طرح عملیاتی خبر داد.



آلودگی کربنی در جنگ سوم
سایت جوان آنلاین

آلودگی کربنی در جنگ سوم

در کنار پیگیری‌های حقوقی، مقابله با آلودگی‌های محیط‌زیستی جنگ تحمیلی سوم، نیازمند برنامه اقدام کارشناسی است‌
قاتل این خانواده سرطان نبود
سایت جوان آنلاین

قاتل این خانواده سرطان نبود

خبر کوتاه است، اما تلخی آن به این آسانی تمام نمی‌شود، پسری ۲۰ ساله که ماه‌ها درگیر بیماری سرطان مادرش و تلاش برای تأمین دارو‌های او بوده، در اوج استیصال تصمی...
فاجعه در کمین بازار تهران؛ ۱۳۵۷ پلاک در معرض خطر
سایت فرارو

فاجعه در کمین بازار تهران؛ ۱۳۵۷ پلاک در معرض خطر

در حالی که ۱۳۵۷ پلاک بازار در چهار سطح خطر دسته‌بندی شده‌اند، هنوز بخش‌هایی از برنامه‌های ایمنی بازار به مرحله اجرا نرسیده؛ تجربه پلاسکو، سیدولی، سینا اطهر، گاندی و بازارچه جنت هم نشان داده فاصله میان اخطار و حادثه همیشه طولانی نیست.
۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه
روزنامه هفت صبح

۲۰ هزار کلاس هوشمند مقابل مدارس روستایی بدون زیرساخت‌های اولیه

‌کمبود معلم در رشته‌های تخصصی همچنان یکی از مهم‌ترین چالش‌های آموزش‌وپرورش برای ساماندهی سال تحصیلی جدید است
جزئیات ریزش خیابان نشاط اصفهان؛ پای حفاری مترو به میان آمد
سایت فرارو

جزئیات ریزش خیابان نشاط اصفهان؛ پای حفاری مترو به میان آمد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری از ایجاد حفره‌ای به قطر ۵۰۰ میلیمتر و نشت فاضلاب بر اثر شکستگی خط انتقال فاضلاب در خیابان نشاط اصفهان خبر داد.
سایت رویداد‌ ۲۴

دولینگو آزمون زبان را برای ایرانی‌ها متوقف کرد