قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴ ساعت قبل

نجات ۸۶۰ نفر از غرق‌شدن در دریای مازندران

سرپرست هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران از نجات ۸۶۰ نفر از غرق‌شدن در آب‌های ساحلی استان از آغاز اجرای طرح‌های دریا خبر داد و گفت: طی این مدت ۲۱ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
 نجات ۸۶۰ نفر از غرق‌شدن در دریای مازندران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛مرتضی علیزاده در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح‌های دریا اظهار کرد: از ۱۰ خردادماه و طی ۸۰ روز گذشته، ناجیان غریق با حضور مستمر در سواحل استان موفق شدند ۸۶۰ نفر را از مرگ حتمی نجات دهند.

وی افزود: بررسی آمار حوادث نشان می‌دهد بیشترین موارد غرق‌شدگی به ترتیب در شهرستان‌های رامسر، بابلسر و نوشهر گزارش شده است.

سرپرست هیأت نجات‌غریق و غواصی مازندران با تأکید بر ضرورت توجه مسافران و گردشگران به هشدارهای ایمنی گفت: دریای مازندران قابل پیش‌بینی نیست و بی‌توجهی به هشدارهای ناجیان غریق، به‌ویژه درباره جریان‌های شکافنده، می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری داشته باشد.

علیزاده با اشاره به پیش‌بینی مواج بودن دریای خزر در روزهای آینده خاطرنشان کرد: از هموطنان و مسافران درخواست می‌شود در شرایط نامساعد جوی از شنا در دریا، به‌خصوص در مناطق غیرمجاز و نقاط مواج، خودداری کنند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

وی ادامه داد: همزمان با افزایش حضور مسافران در سواحل مازندران، ۲۱ نفر در آب‌های ساحلی استان جان خود را از دست داده‌اند که رعایت نکردن توصیه‌های ایمنی و بی‌احتیاطی از عوامل مهم بروز این حوادث بوده است.

 

سواحل مازندران در سال‌های گذشته نیز همواره شاهد حوادث ناشی از غرق‌شدگی بوده و شرایط متغیر دریا، امواج شکافنده و شنا در مناطق خارج از محدوده‌های ایمن، از مهم‌ترین عوامل افزایش خطر برای شناگران و مسافران محسوب می‌شود.





 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 تهران خنک می شود
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.