قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

تعطیلی کلینیک قلابی زیبایی در اندرزگو/ دستگیری دو متهم با جعل عنوان پزشک

پرونده کلینیک قلابی زیبایی در اندرزگو بسته شد. کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ با شناسایی و دستگیری دو متهم که با جعل عنوان پزشک و انجام اقدامات درمانی غیرمجاز، سلامت شهروندان را به خطر انداخته بودند، به فعالیت یک شبکه کلاهبرداری در حوزه خدمات درمانی پایان دادند. سرهنگ کارآگاه مسلم میراحمدی، سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌ای با موضوع اقدام درمانی غیرمجاز، جعل عنوان و کلاهبرداری از شعبه نهم بازپرسی دادسرای ناحیه ۲۶ تهران به اداره مبارزه با جعل این معاونت، رسیدگی تخصصی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت
 تعطیلی کلینیک قلابی زیبایی در اندرزگو/  دستگیری دو متهم با جعل عنوان پزشک

به گزارش سایت دیدبان ایران، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ با شناسایی و دستگیری دو متهم که با جعل عنوان پزشک و انجام اقدامات درمانی غیرمجاز، سلامت شهروندان را به خطر انداخته بودند، به فعالیت یک شبکه کلاهبرداری در حوزه خدمات درمانی پایان دادند. سرهنگ کارآگاه مسلم میراحمدی، سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌ای با موضوع اقدام درمانی غیرمجاز، جعل عنوان و کلاهبرداری از شعبه نهم بازپرسی دادسرای ناحیه ۲۶ تهران به اداره مبارزه با جعل این معاونت، رسیدگی تخصصی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات اولیه، شاکی پرونده اظهار داشت که از طریق فضای مجازی با یک کلینیک زیبایی در محدوده اندرزگو آشنا شده و برای تزریق فیلر ران پا به آن مرکز مراجعه کرده است. فردی که خود را پزشک معرفی می‌کرد، با استفاده از مهر و سربرگ رسمی یک پزشک، اقدام به انجام تزریق کرد که در ادامه موجب بروز عفونت شدید و گسترده در محل تزریق شد.

سرهنگ میراحمدی ادامه داد: برابر اظهارات شاکی، شدت عفونت به حدی بود که وی ناچار به بستری شدن در بیمارستان و انجام چندین مرحله جراحی برای تخلیه بافت‌های آلوده شد و در نهایت به دلیل تخریب بخشی از عضلات و پوست، دچار آسیب جدی و تغییر شکل ظاهری ران پا شد. با دریافت این شناسایی عاملان این اقدام غیرقانونی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: مأموران در نخستین بررسی‌ها به نشانی اعلامی مراجعه کردند، اما مشخص شد متهمان پیش …



 15میلیارد بازدید در دو سکوی ایرانی؛ طلا و تنگه هرمز در صدر - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

15میلیارد بازدید در دو سکوی ایرانی؛ طلا و تنگه هرمز در صدر - تسنیم

گزارش «رادار فضای مجازی» نشان می‌دهد محتوای دو سکوی ایرانی در یک هفته 15میلیارد بازدید داشته است.

 متهم مسلح در خیابان امیربهادر به دام پلیس افتاد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

متهم مسلح در خیابان امیربهادر به دام پلیس افتاد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با انتشار مطالب تهدیدآمیز، فحاشی، کری‌خوانی و نمایش سلاح در فضای مجازی، درصدد قدرت‌نمای...

 تکذیب نسبت پزشک عراقی با بیمارستان هلال‌احمر ایران در نجف
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب نسبت پزشک عراقی با بیمارستان هلال‌احمر ایران در نجف

پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احم، نسبت پزشک عراقی با بیمارستان هلال احمر ایران در نجف اشرف که در فضای مجازی خبرساز شده را تکذیب کرد.

 ماجرای ویدئوی جنجالی مریم مسرت فرماندار باروق |  انصاف نیوز
۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

ماجرای ویدئوی جنجالی مریم مسرت فرماندار باروق | انصاف نیوز

ویدئویی منتسب به مریم مسرت فرماندار باروق در ساعات اخیر در فضای مجازی دست‌به‌دست شده و به یکی از سوژه‌های بحث‌برانگیز شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است؛ اما هنوز درباره‌ی جزییات این ویدئو ابهام‌هایی هم وجود دارد.