قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

فروش کتب درسی دانش‌آموزان صرفا از سامانه فروش مواد آموزشی مقدور است

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با تأکید بر ممنوعیت فروش کتاب‌های درسی دانش‌آموزان خارج از سامانه‌ رسمی فروش و توزیع مواد آموزشی گفت: هرگونه عرضه چاپی بدون مجوز غیرقانونی است.
 فروش کتب درسی دانش‌آموزان صرفا از سامانه فروش مواد آموزشی مقدور است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  به نقل از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، فروش کتاب‌های درسی دانش‌آموزان خارج از سامانه رسمی فروش و توزیع مواد آموزشی به نشانی irtextbook.ir ممنوع است و خانواده‌ها و دانش‌آموزان برای تهیه کتاب‌های درسی خود تنها از مسیرهای اعلام‌شده اقدام نمایند.

 

مطابق ماده (۲) قانون تشکیل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، مصوب سال ۱۳۵۵ و اصلاحیه سال ۱۳۵۸، تألیف، تدوین و انتشار کتاب‌ها و نشریات آموزشی و کمک‌آموزشی برای دانش‌آموزان، معلمان و مربیان از وظایف ذاتی این سازمان به شمار می‌رود.

 

بر این اساس، کلیه حقوق مادی و معنوی کتاب‌های درسی دانش‌آموزان سراسر کشور متعلق به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است و هرگونه استفاده، عرضه و فروش کتاب‌های درسی و اجزای آن، به صورت چاپی یا الکترونیکی، همچنین ارائه در پایگاه‌های مجازی، نمایش، اقتباس، تلخیص، تبدیل، ترجمه، عکس‌برداری، نقاشی، تهیه فیلم و تکثیر به هر شکل و نوع، بدون کسب مجوز از این سازمان ممنوع خواهد بود.

 

رصد فروشگاه‌های اینترنتی متخلف

 

همچنین در صورت مشاهده فروش کتاب‌های درسی توسط فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی، موضوع در سامانه نظارت اینماد ثبت و به مسدودی نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه پرداخت فروشگاه متخلف منجر خواهد شد.

 

مسیرهای رسمی ثبت سفارش کتاب‌های درسی

 

متقاضیان می‌توانند طبق زمانی‌بندی‌ اعلام‌شده، از طریق «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» به آدرس my.gov.ir، «پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش» به آدرس my.medu.ir و یا سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی irtextbook.ir نسبت به ثبت سفارش اقدام کنند.

 

بر این اساس، به خانواده‌ها توصیه می‌شود از خرید کتاب‌های درسی از فروشگاه‌های اینترنتی و مراکز غیرمجاز خودداری کرده و سفارش کتاب‌های درسی دانش‌آموزان را صرفاً از طریق سامانه‌های رسمی آموزش و پرورش ثبت نمایند.



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیام قدردانی وزیر آموزش و پرورش از مشارکت فعال مدیران و رؤسا در سی و نهمین اجلاس آموزش و پرورش

 علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در پیامی از مشارکت فعال اعضای شورای معاونان، رؤسا، معاونین و مدیران کل، مشاورین معاونت ها، سازمان‌ها و مراکز ستادی، رؤسای دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور و مدیران کل کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور و رؤسای مناطق، نواحی و شهرستان‌های سراسر کشور و همه همکارانی که در این اجلاس حضور داشتند، قدردانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

با سلام و احترام

اکنون که سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با شعار «حماسه همدلی برای ایران؛ برای مدرسه» با رویکرد ارتقای کیفیت؛ عدالت و هویت؛ با مشارکت و حضور مؤثر مسئولان بلند مرتبه کشور با موفقیت در دستیابی به گفتمان مشترک و هم‌افزایی و همدلی میان مسئولان آموزش و پرورش سراسر کشور از صف تا ستاد برگزار شد؛ از مسؤولیت‌پذیری، تعهد شایسته در برنامه‌ریزی، سازماندهی و هماهنگی در بسیج ظرفیت‌ها و امکانات موجود به‌منظور اجرای مطلوب این رویداد مهم فرهنگی- تربیتی، صمیمانه سپاسگزاری و قدردانی می‌نمایم.

سلامت و توفیق روزافزون همه همکاران را در مسیر رشد و بالندگی نظام تعلیم و تربیت کشور با تأسی از منویات مقام معظم رهبری (مدظّله‌العالی) و سیاست‌های دولت چهاردهم از حضرت حق تعالی مسألت می‌نمایم.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

وزیر آموزش و پرورش: اندیشه‌های رهبر شهید در کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید جانمایی می‌شود

علیرضا کاظمی در حاشیه گردهمایی «امین ایران» در مشهد و در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره انعکاس اندیشه‌های رهبر شهید در کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اظهار کرد: از همان لحظه شهادت آقا، کارگروه ویژه‌ای در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد و بخش‌هایی از کتاب‌های درسی که امکان اصلاح داشت، به این موضوع اختصاص یافت.

وی افزود: کار عمیق‌تر، تدوین مکتب و سیره رهبر شهید و جانمایی آن در کتاب‌های درسی است که نیازمند زمان و طراحی دقیق است و این مسیر را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده شاهد این تغییرات خواهند بود، گفت: «قطعاً از تمام ظرفیت‌های فوق‌برنامه و دیگر امکانات آموزش و پرورش استفاده خواهیم کرد تا نسبت نظام تعلیم و تربیت با این فصل جدید انقلاب به‌درستی تعریف شود.» رهبر شهید؛ اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ اسلام و ایران

کاظمی با اشاره به برگزاری گردهمایی «امین ایران ۴» همزمان با چهلمین روز تدفین رهبر شهید، این شخصیت را «اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ اسلام پس از ائمه معصومین (ع) و تاریخ جمهوری اسلامی ایران» توصیف کرد و گفت: شخصیتی جامع‌الاطراف بود که در همه ابعاد علمی، عرفانی، فرهنگی، اجتماعی، مدیریتی و سیاسی در اوج قرار داشت.

وی ایمان و توکل بی‌نظیر به خداوند را نخستین ویژگی برجسته رهبر شهید دانست و افزود: همین باور عمیق، عزتمندی، استقلال، ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی را در وجود ایشان نهادینه کرده بود. امیدآفرینی در سخت‌ترین بحران‌ها

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از مهم‌ترین درس‌های رهبر شهید برای مدیران کشور، امیدآفرینی بود؛ در سخت‌ترین بحران‌ها و شرایطی که دشمن لحظه‌شماری می‌کرد، ایشان همواره قله‌ها را نشان می‌داد و با آرامش و اتکا به ایمان، امید را در جامعه زنده نگه می‌داشت.

در ادامه حتما بخوانید نقش رهبر شهید انقلاب در ترویج ادبیات مقاومت

کاظمی همچنین وحدت‌آفرینی را از دیگر ویژگی‌های محوری رهبر شهید برشمرد و گفت: ایشان همواره رمز پیروزی ملت ایران را در وحدت و همدلی می‌دید و در همه دیدار‌ها و مواجهه با چالش‌های داخلی و خارجی، بر انسجام ملی تأکید داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر شهید در کنار همه ویژگی‌های علمی و مدیریتی، اعتقاد عجیبی به مردم داشت و تکیه بر مردم را یکی از ستون‌های اصلی اداره کشور می‌دانست؛ الگویی که باید در نظام تعلیم و تربیت نیز به نسل جدید منتقل شود.




 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.