قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

کالابرگ مرداد این افراد فعلاً واریز نمی‌شود/ از کلیک کردن روی هرگونه پیامک حاوی لینک خودداری کنید

بنا به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود.
 کالابرگ مرداد این افراد فعلاً واریز نمی‌شود/ از کلیک کردن روی هرگونه پیامک حاوی لینک خودداری کنید

به گزارش سایت دیدبان ایران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: شهروندان از کلیک کردن روی هرگونه پیامک مشکوک که حاوی لینک در خصوص کالابرگ است جدا خودداری کنند، چرا که در پیامک های رسمی که از سرشماره V.Refah ارسال می‌شود هیچگونه لینک و نشانی اینترنتی ندارد. بهزاد سام دلیری توجه شهروندان به مسائل امنیتی را در پیشگیری از کلاهبرداری حائز اهمیت برشمرد و افزود: برای هر عضو خانوار که غیرمقیم ثبت شده اند، پیامک جداگانه ای از سرشماره V.Refah فقط برای سرپرست آن خانوار ارسال می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با بیان اینکه حق هیچ یک از افراد واجد شرایط دریافت کالابرگ تضییع نمی شود ادامه داد: کالابرگ مرداد این افراد فعلاً واریز نمی‌شود که در صورت احراز سکونت، معوقه مردادماه در دوره بعدی به حساب سرپرست خانوار واریز خواهد شد.

سام دلیری با بیان اینکه برای رفع این مساله ابتدا سرپرست خانوار باید آدرس محل سکونت خود را در «سامانه املاک و اسکان» تأیید یا به‌روزرسانی کنند، افزود: پس از آن، فقط فردی که در پیامک بعنوان غیرمقیم اعلام شده است، باید شخصاً به همراه کارت ملی به یکی از دفاتر منتخب پیشخوان دولت مراجعه کند.

وی افزود: افراد زیر ۱۵ سال نیز باید به همراه سرپرست خانوار به همراه شناسنامه به این دفاتر مراجعه کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران فرصت احراز سکونت افراد را تا پایان شهریور ۱۴۰۵ برشمرد و افزود: هیچگونه مراجعه حضوری به وزارتخانه، ادارات استانی یا سایر دستگاه‌ها لازم نیست و سرپرست خانوار می توانند برای پیگیری تا پایان شهریور به دفاتر منتخب پیشخوان استان مراجعه کند.



۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه بیان کرد: خودروهای مناطق آزاد که وارد چرخه شماره‌گذاری شده‌اند، موجب جذب سرمایه در حوزه خودرویی نیز شد.

وی تصریح کرد: در راستای کنترل حجم واردات خودرو در مناطق آزاد و با هدف اینکه شرکت‌ها بتوانند خودروهای مناسب‌تری را در زنجیره حمل‌ونقل کشور قرار دهند، اقداماتی از سوی ریاست پلیس راهور پیش‌بینی و به تمامی استان‌های دارای مناطق آزاد ابلاغ شده است.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه پلیس راهور همواره آخرین مرحله واردات یا تولید خودرو یعنی شماره‌گذاری را بر عهده داشته است، اظهار کرد: پلیس راهور از سال گذشته تاکنون علاوه بر انجام وظایف اجرایی در جایگاه سیاست‌گذار نیز نقش‌آفرینی کرده است.

وی تاکید کرد: فارغ از مسائل سیاسی و فضای اقتصادی جامعه، پلیس راهور در چارچوب وظایف خود تلاش می‌کند در این زمینه به مردم کمک کند.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

وی درباره مطالبه مرخصی پلاک‌های موقت نیز گفت: به مردم قول می‌دهیم تا پایان شهریور این مشکل را حل کنیم و پلاک‌های موقت نیز مشمول مرخصی شوند.




 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...