قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز حضوری سال تحصیلی جدید

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تقویت مدارس دولتی گفت: کارهای خوبی در حوزه تقویت مدارس دولتی در حال شکل‌گیری است و امیدواریم مجموعه این اقدامات بتواند ما را به الگوی مدرسه تراز نزدیک کند.
 مدارس دولتی تقویت می‌شوند/ آمادگی برای آغاز  حضوری  سال تحصیلی جدید

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در حاشیه اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور و در جمع خبرنگاران، درباره توجه به ابعاد مختلف تربیتی در برنامه‌های آموزش و پرورش گفت: در برنامه‌های مربوط به اردوی عشایر همه ابعاد تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و تلاش شده برای هر یک از این ابعاد برنامه و شاخص مشخصی در نظر گرفته شود.

 

 

اتصال مدارس به سامانه‌ای یکپارچه برای ارزیابی عملکرد آنها

 

اختصاص بودجه به مدارس بر اساس عملکرد و نیاز آنها 

 

وی با بیان اینکه الگوی مدرسه تراز در قالب یک سامانه طراحی شده و در واقع برش مدرسه‌ای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محسوب می‌شود که قرار است به‌زودی رونمایی و ابلاغ شود افزود: پس از اجرای این طرح، مدارس به یک سامانه یکپارچه متصل خواهند شد و عملکرد، ارزیابی‌ها و فعالیت‌های آنها به شکل دقیق در این سامانه مشخص خواهد بود. این سامانه بخش‌هایی هوشمند نیز خواهد داشت که می‌تواند به مدیران مدارس در برنامه‌ریزی کمک کند و متناسب با شرایط و عملکرد مدرسه، قدرت برنامه‌ریزی را برای مدیران افزایش دهد.

 

کاظمی یکی دیگر از بخش‌های مهم این سامانه را بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد عنوان کرد و ادامه داد: هدف ما این است که بتوانیم بودجه‌ها را به صورت مستقیم در اختیار مدارس قرار دهیم تا منابع متناسب با عملکرد و نیازهای مدارس تخصیص پیدا کند.

 

 

مدارس دولتی تقویت می‌شوند 

 

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تقویت مدارس دولتی گفت: کارهای خوبی در حوزه تقویت مدارس دولتی در حال شکل‌گیری است و امیدواریم مجموعه این اقدامات بتواند ما را به الگوی مدرسه تراز نزدیک کند.

 

کاظمی درباره دستاوردهای آموزش و پرورش طی دو سال گذشته گفت: اگر قرار باشد از موفقیت‌های آموزش و پرورش در این دو سال نام برده شود، یکی از مهم‌ترین آنها این است که توانسته‌ایم آموزش و پرورش را به مسئله اول دولت و حاکمیت تبدیل کنیم و تمام ظرفیت‌های دولت را پای کار آموزش و پرورش بیاوریم.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه موفقیت‌های آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف، …



 ابلاغ فهرست اقلام مجاز بوفه‌های مدارس
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ابلاغ فهرست اقلام مجاز بوفه‌های مدارس

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از نهایی شدن فهرست اقلام مجاز پایگاه‌های تغذیه سالم (بوفه‌ها) با همکاری وزارت بهداشت خبر داد.

 آخرین مهلت تأیید سوابق تحصیلی کنکور 1405 تا پایان امروز
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

آخرین مهلت تأیید سوابق تحصیلی کنکور 1405 تا پایان امروز

مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش به تمام داوطلبان کنکور 1405 هشدار داد که برای احتساب سوابق تحصیلی، باید تا پایان امروز با مراجعه به سامانه my.sanjesh.org، سوابق خود را مشاهده و تأیید کنند. این اقدام شرط اصلی تولید نمره کل آزمون سراسری است.

 تمدید ثبت‌نام سرویس مدارس تا ۱۵ شهریور
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تمدید ثبت‌نام سرویس مدارس تا ۱۵ شهریور

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: مهلت اولیه ثبت درخواست سرویس مدارس هم تا ۱۵ شهریورماه تمدید شد.

 ثبت سفارش 155 میلیون جلد کتاب درسی انجام شد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ثبت سفارش 155 میلیون جلد کتاب درسی انجام شد

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد از مجموع 163 میلیون جلد کتاب درسی پیش‌بینی‌شده، سفارش چاپ 155 میلیون جلد ثبت شده و تاکنون 121 میلیون جلد در کشور توزیع شده است.

 امروز آخرین مهلت تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امروز آخرین مهلت تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

برنا - گروه اجتماعی؛ مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای از تمامی داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خواست تا پایان وقت امروز نسبت...