قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱ ساعت قبل

آمریکا برای هیات ایرانی شرط‌هایی گذاشته که احتمالا به نیویورک نمی‌روند

معاون تشریفات و سرپرست معاونت سیاسی دفتر رئیس‌جمهور با انتقاد از محدودیت‌های آمریکا برای حضور هیأت ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت شروط مطرح‌شده از سوی واشنگتن قانونی نیست و ایران در حال بررسی سطح و نحوه حضور خود در این نشست است.
 آمریکا برای هیات ایرانی شرط‌هایی گذاشته که احتمالا به نیویورک نمی‌روند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ سیدعباس موسوی، معاون تشریفات و سرپرست معاونت سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، با اشاره به محدودیت‌های آمریکا برای حضور هیأت ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت یکی از مشکلات ایران با ایالات متحده، سوءاستفاده این کشور از موقعیت میزبانی مقر سازمان ملل متحد است.

موسوی اظهار کرد: طبق موازین و حقوق بین‌الملل، آنها موظف هستند که تسهیلاتی برای حضور اعضای سازمان‌های بین‌المللی فراهم کنند. نه سفر دوجانبه است و نه ارتباطی به آنان دارند، اما متأسفانه از موقعیت میزبانی خود سوءاستفاده می‌کنند.

وی افزود: اخیراً شاهد بودیم که شروطی گذاشته‌اند که به هیچ وجه مسموع و قانونی نیست و بدعت‌گذاری جدیدی است.

معاون تشریفات دفتر رئیس‌جمهور درباره تصمیم ایران برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل نیز گفت: در حال جمع‌بندی هستیم که آیا شرکت کنیم یا نه و اگر شرکت کنیم در چه سطحی و با چه تعدادی باشد.

موسوی ادامه داد: در حال بررسی هستیم. تضییقاتی که دارند فعلاً در حد حرف است؛ اگر قرار باشد اجرایی شود، احتمالاً باید تجدیدنظر کرد.

  …




 اخبار جدید

 همه کشور‌ها دغدغه دارند که جنگ هرچه سریع‌تر پایان یابد
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

همه کشور‌ها دغدغه دارند که جنگ هرچه سریع‌تر پایان یابد

وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که همه کشور‌ها دغدغه دارند تا هر چه سریع‌تر جنگ علیه ایران پایان یابد.

 پزشکیان: همکاری کشورهای منطقه، مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

پزشکیان: همکاری کشورهای منطقه، مسیر تحقق صلح و ثبات پایدار است

روسای جمهور ایران و آذربایجان ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط و مناسبات دو کشور، بر تحکیم دوستی و همکاری میان تهران و باکو و توسعه تعاملات اقتصادی تاکید کردند.

 بیانیه مشترک توافق مکه صادر شد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

بیانیه مشترک توافق مکه صادر شد

در پی امضای توافقنامه دفاع مشترک مکه میان آنکارا، ریاض و اسلام‌آباد، وزرای امور خارجه، دفاع و روسای ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان در استانبول گردهم آمدند.

 پاسخ به مبدأ تجاوز با «تعلل صفر»
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

پاسخ به مبدأ تجاوز با «تعلل صفر»

ترامپ گفته که در برابر کاشتن مین‌های ایران، «تحمل صفر» داریم و وعده کرده که به حملات ایران پاسخ خواهد داد. در مقابل، ایران با حمله به دو پایگاه امریکا در ارد...

 ریمدان؛ مسیر پشتیبان هرمز یا گلوگاهی با هزار و ۲۰۰ کامیون در روز؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ریمدان؛ مسیر پشتیبان هرمز یا گلوگاهی با هزار و ۲۰۰ کامیون در روز؟

ریمدان در چند ماه گذشته از یک مرز کم‌اهمیت تجاری به مسیر پشتیبان تجارت منطقه‌ای تبدیل شده است؛ مسیری که با فعال شدن تی‌آی‌آر و رشد تردد کامیون‌ها، حالا میان پاکستان، ایران و آسیای مرکزی نقش تازه‌ای پیدا کرده، هرچند هنوز با جایگزین شدن حمل دریایی فاصله دارد.

 قفل سخت تنگه ترامپ را به جنون رساند
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

قفل سخت تنگه ترامپ را به جنون رساند

ارتش و سپاه پایگاه‌های ارتش متجاوز امریکا در منطقه را درهم کوبیدند

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026