
به گزارش اطلاعات آنلاین از ارومیه، رضا رحمانی در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی اظهار کرد: درصدد هستیم با رایزنیهای مختلف از این محل و همچنین حقوق دولتی معادن که شرایط مشابه درآمدی نیز دارد، استفاده کنیم تا زمینه توسعه روزافزون استان فراهم شود.
وی با تاکید بر تکیه نکردن مدیران به اعتبارات دولتی برای اجرای طرح های مختلف عمرانی و خدمت رسانی به مردم افزود: در این راستا ۱۱ طرح مهم عمرانی در استان با کمترین تاثیر افزایش اعتبار، از رکود به رکورد رسیدند.
رحمانی اضافه کرد: موضوع پرآب شدن دریاچه ارومیه، افزایش باندهای مسیر ایواوغلی به گیت منطقه آزاد ماکو، مسیر ارومیه – تبریز، پروژه شمس تبریزی، بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی ارومیه، دو طرح توسعه کریدورهای برق در شمال و جنوب استان و آب ماکو از جمله این طرح هاست.
وی درخصوص برخی طرح های عمرانی استان که در این دو سال دوباره بر مدار اجرا بازگشتند، تصریح کرد: یکی از این طرح ها مسیر ارتباطی ایواوغلی به سمت گیت ورودی منطقه آزاد ماکو بود که سال گذشته ۲۰ کیلومتر از آن آسفالت شد، در حالی که در مجموع سه سال پیش از آن ۷۰۰ متر آسفالت شده بود.
وی با تاکید بر اینکه پیام شهادت امام شهید و شهدای راه حق در دو جنگ اخیر، تلاش بیشتر برای خدمت به این مردم بوده است، افزود: تمام تلاش من بر این است که همه منسجم و متحد و با انگیزه برای پیشرفت حرکت کنیم.
استاندار آذربایجانغربی یکی از مهمترین مشکلات بر سر راه اجرای طرح ها را مقررات دست و پاگیر اداری عنوان کرد و ادامه داد: من نمی توانم تحمل کنم که برخی مقررات، موانع پیش روی طرح های عمرانی باشد؛ عقب ماندگی ها با کار معمولی جبران نمی شود و باید روحیه بسیجی وارد کار شود.
وی اضافه کرد: مردم و شهدا به ویژه امام شهید در یک سال گذشته کاری کردند که ما اگر قبلاً …












