قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

باز یا بسته بودن مجلس برای مردم اهمیت دارد یا ندارد؟

مجلس شورای اسلامی امروز دقیقا ۵ ماه و سه روز است که در تعطیلی به سر می برد
 باز یا بسته بودن مجلس برای مردم اهمیت دارد یا ندارد؟
هم میهن به نقل  از تلگرامی محمد مهاجری نوشت:  از اوایل اسفند ۱۴۰۴ تا کنون مجلس دوازدهم جلسه علنی در ساختمان بهارستان نداشته است. در این مدت هیچ گزارشی ندیده‌ایم که مثلاً مردم فلان حوزه انتخابیه یا یک فرهیخته و نخبه یا یک تشکل صنفی یا دانشجویی  دلشان برای جلسات علنی تنگ شده باشد و مثلاً طوماری امضا کرده یا در تجمعی حضور یافته و خواستار برگزاری جلسه باشند. فقط یک‌بار چند نماینده در رفتاری بی‌مزه، دنبال راه‌انداختن نمایشی خنده‌دار برای تحصن در مقابل ساختمان پارلمان بودند که لابد خودشان فهمیدند مضحکه می‌شوند و انصراف دادند.

پرسش آن است که خلاء مجلس چقدر برای اقشار مختلف جامعه احساس شده.؟ و چه‌بسا تشکیل نشدن جلسات علنی خوشایند است

پاسخ به این سؤال را می‌توان از یک نظرسنجی بسیار ساده به دست آورد. چند نماینده (ترجیحاً پایداریچی) با یک کاغذ و قلم در میدان بهارستان جلوی مردم را بگیرند و از آنها بپرسند چقدر باز یا بسته‌بودن مجلس برایشان مهم است. اگر نمونه به طور تصادفی (و نه گزینشی) انتخاب شود به‌احتمال زیاد حتی یک نفر نیز به این سؤال پاسخ مثبت نخواهند داد. همین نظرسنجی را می‌توان به‌صورت پیامکی نیز انجام داد.

اما چرا چنین است؟ قطعاً اکثر نمایندگان مجلس در پدیدارشدن چنین نتیجه‌ای برای نظرسنجی مدخلیت ندارند. این اکثریت افراد معقولی هستند که در جلسات علنی کاملاً منطقی رفتار می‌کنند. پس باید علت را در کردار و پندار و گفتار اقلیتی جست که تنش و عصبانیت و بی‌مبالاتی در آداب را به عادت مألوف تبدیل کرده‌اند. هم آنانی که رهبرشهید و نیز رهبر معظم کنونی در پیام سالگرد تشکیل مجلس به آنها تذکر دادند و آنها یک گوششان در است و دیگری دروازه.

 همین‌ها هستند که خانه ملت را از اعتبار تهی کرده‌اند. مثلاً بالاترین هنر یکی از آنها پیشنهاد تونل ساختن برای مسئولان برای پناه‌گرفتن در شرایط جنگی است. درحالی‌که رهبری شهید پناه‌بردن به مکان خاص را نپذیرفته بودند ارائه چنین پیشنهادی (که لابد برای حفظ جان خود این نماینده هم هست!) و بی‌توجهی به جان میلیون‌ها ایرانی اوج ابتذال آن را می‌رساند.

آن دیگری همه هنرش پرونده‌سازی متوهمانه برای مسئولان کشور و جاسوس خواندن همه است. دیگری اوج هنرآفرینی‌اش آن است که چندسال قبل گفته بود اگر اف ای تی اف تصویب شود باید حاج‌قاسم سلیمانی را کت‌بسته تحویل امریکا بدهیم!

از این نمونه‌ها زیاد هست و بازگویی‌اش گاه خنده‌دار و گاه ملال‌آور است.

متأسفانه رد صلاحیت افراد باسواد و معتبر، نتیجه‌اش همین است که افرادی بر جای شایستگان بنشینند که بازو بسته‌بودن مجلس برای مردم مهم نباشد.



 عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست

عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست

آرمان امروز : عباس عراقچی اظهار کرد: در دولت دکتر پزشکیان اولویت بیشتری به همسایگان داده شد و اولویت ما بر این اساس قرار گرفت تا در محیط پیرامونی‌مان اولا صلح و آرامش برقرار شود و بعد از آن زمینه‌های همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با همسایگان ایجاد شود.» وی افزود:نگاه دکتر پزشکیان یک نگاه [ ]

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

به گزارش فرکانس، بازار طلا در روزهای پایانی مرداد با قدرت بیشتری حرکت کرده است. رشد دلار در بازار داخلی از یک سو و جهش اونس جهانی از سوی دیگر، باعث شده طلای ۱۸ عیار به محدوده ۱۹.۵ میلیون تومان برسد. هم‌زمان اونس جهانی در معاملات اخیر حتی به نزدیکی ۴۵۰۰ دلار رسیده است. این [ ]

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]

 ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مبعوث‌شده مشهد همراه با دیگر نقاط کشور همچنان سنگر خیابان را حفظ کرده‌اند و تاکید دارند که راه امام شهید را ادامه خواهند داد.

 بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

آرمان امروز : بحران مسکن در جهان دیگر صرفاً به کمبود سرپناه یا گسترش حاشیه‌نشینی محدود نیست؛ افزایش قیمت مسکن نسبت به درآمد، فشار هزینه اجاره، رشد سریع شهرنشینی و تشدید ریسک‌های اقلیمی، دسترسی به مسکن مناسب را به یکی از چالش‌های مهم اقتصادی شهرهای جهان تبدیل کرده است. گزارش «شهرهای جهان ۲۰۲۶» سازمان ملل [ ]

 ملاحظات اطلاع‌رسانی

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]