قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

فروش سؤالات کنکور کلاهبرداری است؛ تجهیزات تقلب نیز داوطلبان را با تبعات قانونی مواجه می‌کند

رئیس پلیس فتا فراجا با هشدار به داوطلبان آزمون سراسری و خانواده‌های آنان گفت: ادعای فروش سؤالات کنکور، پاسخنامه و یا دسترسی زودهنگام به محتوای آزمون، کذب بود...
 فروش سؤالات کنکور کلاهبرداری است؛ تجهیزات تقلب نیز داوطلبان را با تبعات قانونی مواجه می‌کند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار «وحید مجید» اظهار کرد: هم‌زمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری آزمون‌ها، مجرمان سایبری با ایجاد کانال‌ها، صفحات و حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی، از عناوین فریبنده‌ای نظیر «فروش سؤالات اصلی»، «پاسخنامه تضمینی»، «دسترسی اختصاصی»، «قبولی قطعی» و «فروش صندلی دانشگاه» استفاده می‌کنند تا اعتماد داوطلبان و خانواده‌ها را جلب کنند.

وی افزود: گردانندگان صفحات و کانال‌های فعال در این حوزه پس از دریافت وجه، یا ارتباط خود را قطع می‌کنند و یا با دریافت اطلاعات هویتی، شماره تماس، تصویر مدارک و سایر داده‌های شخصی، زمینه سوءاستفاده‌ها و اخاذی‌های بعدی را فراهم می‌سازند.

رئیس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: هرگونه ادعا در خصوص ارائه سوالات یا پاسخنامه آزمون‌ها قطعا با هدف کلاهبرداری است و با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد بود.

سردار مجید در ادامه با اشاره به تبلیغات مربوط به فروش تجهیزات و ابزار‌های تقلب در فضای مجازی گفت: برخی سودجویان با عرضه ابزار‌هایی نظیر ابزار‌های ارتباطی کوچک، تجهیزات حافظه‌دار، ابزار‌های تصویربرداری مخفی و ... تلاش می‌کنند تقلب در آزمون را امری ساده و قابل انجام نشان دهند؛ در حالی که همراه داشتن یا استفاده از وسایل غیرمجاز در جلسه آزمون از جمله گوشی تلفن همراه، می‌تواند برای داوطلب تبعات قانونی و انضباطی به همراه داشته باشد لذا داوطلبان عزیز باید بدانند ورود هرنوع از تجهیزات ذکر شده به جلسه آزمون (حتی در صورت عدم استفاده از آنها)، تخلف محسوب شده و می‌تواند آینده تحصیلی آنان را تحت تأثیر قرار دهد.

رئیس پلیس فتا فراجا از داوطلبان و خانواده‌ها خواست اخبار و اطلاعیه‌های آزمون را صرفاً از مبادی رسمی و درگاه سازمان سنجش آموزش کشور دنبال کنند و به تبلیغات پرزرق‌وبرق، کانال‌های ناشناس، صفحات فاقد هویت مشخص و وعده‌های غیرواقعی اعتماد نکنند.

وی تأکید کرد: شهروندان از پرداخت وجه به افراد ناشناس، ارسال تصویر کارت ملی، کارت بانکی، شماره داوطلبی، اطلاعات حساب کاربری و سایر اطلاعات شخصی برای دریافت سؤالات یا تجهیزات تقلب خودداری کنند؛ زیرا این اطلاعات می‌تواند ابزار اخاذی و کلاهبرداری مجرمان سایبری قرار گیرد.

سردار مجید در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده تبلیغات مشکوک درباره فروش سؤالات کنکور، پاسخنامه، قبولی تضمینی یا تجهیزات غیرمجاز تقلب، ضمن خودداری از تعامل و پرداخت وجه، موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا پایگاه اینترنتی policefata.ir به پلیس فتا گزارش کنند.





 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۱۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.