قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

رفع تصرف ۴۶ هکتار از اراضی ملی و دولتی به ارزش بیش از دو هزار میلیارد تومان در جزیره قشم

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از رفع تصرف بیش از ۴۶ هکتار از اراضی ملی و دولتی با ارزشی بالغ بر دو هزار میلیارد تومان در جزیره قشم خبر داد.
 رفع تصرف ۴۶ هکتار از اراضی ملی و دولتی به ارزش بیش از دو هزار میلیارد تومان در جزیره قشم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف ۴۶۶ هزار و ۲۹۲ متر مربع از اراضی ملی و دولتی در مناطق مختلف جزیره قشم خبر داد و با اشاره به تخریب مستحدثات غیرمجاز در این اراضی، تأکید کرد: این ساخت و ساز‌های غیرقانونی شامل «دیوارچینی، پی سنگی و سد و بند خاکی» بوده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ارزش تقریبی اراضی اعاده شده را دو هزارو سیصد و سی و یک میلیارد و چهارصد و شصت میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این رفع تصرفات پس از سپری شدن مراحل قانونی و انجام استعلامات مورد نیاز از مراجع ذی‌ربط به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم و توسط یگان حفاظت از اراضی ملی و دولتی سازمان منطقه آزاد با همکاری فراجا در یک ماه اخیر به مرحله اجرا گذاشته شده است.

قهرمانی در ادامه تصریح کرد: پرونده‌های مربوط به تصرفات غیرقانونی اراضی ملی و دولتی مطرح و تشکیل شده در مراجع قضایی استان هرمزگان، با جدیت و سرعت رسیدگی می‌شوند و این موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادگستری استان قرار دارد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین تأکید کرد: مشارکت و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها و اطلاع‌رسانی عمومی امکان برخورد سریع و به موقع با متصرفان غیر قانونی و جلوگیری از تعدی به اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی را فراهم می‌سازد و به همین منظور دستگاه قضایی استان هرمزگان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش‌ها در این خصوص است.



۱۰ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

(عکس) تخریب برج ۱۰ طبقۀ ۲ هزار میلیاردی در اراضی ملی میگون

رویداد۲۴| عملیات تخریب یک ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز به ارزش بیش از دو هزار میلیارد تومان در اراضی ملی منطقه میگون (شمال تهران) آغاز شد.

به گزارش فارس، در ادامه برخورد قاطع دستگاه قضایی با متصرفان اراضی ملی و صیانت از حقوق بیت‌المال، عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک مجتمع غیرمجاز ۱۰ طبقه در پلاک ۲۰ منطقه میگون شمیرانات آغاز شد.

​این ساختمان عظیم که شامل ۳۰ واحد مسکونی است، با تصرف غیرقانونی عرصه‌ای به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع از اراضی ملی بنا شده بود.

بر اساس برآوردهای انجام‌شده، ارزش این سازه غیرمجاز که متعلق به یک شخص حقوقی بوده، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شود که با ورود به‌موقع دستگاه‌های نظارتی و صدور حکم قاطع قضایی، دست متصرفان از این اراضی کوتاه شد.

​رضا بیانی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در تشریح جزئیات این پرونده تخلف اظهار داشت: پس از تصرف این اراضی ملی و احداث بنا، پرونده با پیگیری جدی منابع طبیعی و دستگاه قضایی در مسیر قانونی قرار گرفت. دادگاه پس از بررسی‌های دقیق، حکم به تخریب ساختمان و اعاده زمین به وضع سابق داد که این رأی در دادگاه تجدیدنظر نیز مهر تأیید خورد و قطعی شد.

هم‌اکنون عملیات تخریب این مستحدثات با توجه به ابعاد گسترده سازه و لزوم رعایت ملاحظات فنی، تحت نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول در حال انجام است. 

بر اساس روند پیش‌بینی‌شده و به دلیل پیچیدگی‌های تخریب طبقات فوقانی، این عملیات در چند مرحله تداوم خواهد یافت تا حکم دادگاه به‌طور کامل اجرا شده و این بخش از اراضی ملی شمیرانات به آغوش طبیعت بازگردد.




 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.