قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱ ساعت قبل

اعمال حاکمیت گمرکی واگذارشدنی نیست؛ بخش خصوصی فقط در زیرساخت‌ها مشارکت می‌کند

رئیس‌کل گمرک ایران با رد واگذاری وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی، گفت: کنترل، ترخیص کالا و وصول حقوق دولت در اختیار گمرک می‌ماند و بخش خصوصی تنها می‌تواند در ساخت...
 اعمال حاکمیت گمرکی واگذارشدنی نیست؛ بخش خصوصی فقط در زیرساخت‌ها مشارکت می‌کند

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرود عسگری، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ابهامات مطرح‌شده درباره واگذاری بخشی از گمرکات به بخش خصوصی، تأکید کرد: گمرک یک دستگاه حاکمیتی است و اعمال قوانین و مقررات در حوزه‌هایی مانند واردات، صادرات و ترانزیت و همچنین وصول حقوق دولت، قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست.

در خصوص ابهامات مطرح شده در بخش خصوصی در مورد واگذاری برخی گمرکات کشور به بخش خصوصی، فرود عسگری با اشاره به برخی برداشت‌ها از مصوبات و ابلاغیه‌های اخیر درباره واگذاری امور به بخش خصوصی، اظهار کرد: گمرک جمهوری اسلامی ایران یک دستگاه حاکمیتی است که مأمور اعمال رویه‌های واردات، صادرات و ترانزیت و اجرای کنترل‌های قانونی و وصول حقوق دولت است و این وظایف تنها باید از سوی دستگاه قانونی یعنی گمرک جمهوری اسلامی ایران انجام شود.

وی افزود: کنترل مجوزها، اعمال قانون و مقررات و انجام تشریفات گمرکی از جمله وظایف حاکمیتی است و نمی‌توان این مسئولیت‌ها را به شخص یا مجموعه خصوصی واگذار کرد.

واگذاری حاکمیت نه؛ استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بله

رئیس کل گمرک ایران با تأکید بر اینکه موضوع مطرح‌شده درباره بخش خصوصی، واگذاری اعمال حاکمیت گمرکی نیست، گفت: آنچه مورد بحث بوده، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه‌های سخت‌افزاری و زیرساختی است.

وی توضیح داد: برای مثال، بخش خصوصی می‌تواند بر اساس فرآیند‌های تعریف‌شده از سوی گمرک، در ساخت ساختمان‌ها، نوسازی و ایجاد گمرکات مدرن و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاری کند.

عسگری ادامه داد: سرمایه‌گذار می‌تواند بر اساس فرآیند‌های کاری و استاندارد‌های تعریف‌شده، ساختمان و زیرساخت مورد نیاز را طراحی و احداث کند، اما اعمال قانون و مقررات و انجام تشریفات مربوط به ترخیص کالا همچنان در اختیار گمرک باقی می‌ماند.

به گفته وی، نمونه چنین مدلی پیش از این نیز وجود داشته و سرمایه‌گذار خارجی در برخی نقاط زیرساخت و ساختمان مورد نیاز را ایجاد کرده، اما اعمال وظایف حاکمیتی و اجرای مقررات گمرکی همچنان بر عهده گمرک جمهوری اسلامی ایران بوده است.

انبارداری و زیرساخت‌ها؛ از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌شود

رئیس کل گمرک ایران در ادامه با اشاره به بخش‌هایی که امکان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در آنها وجود …



 تأکید وزیر ارتباطات بر مشارکت بخش خصوصی در سیاست‌گذاری تولید محتوای کودک
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تأکید وزیر ارتباطات بر مشارکت بخش خصوصی در سیاست‌گذاری تولید محتوای کودک

ستار هاشمی بر ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها در حوزه تولید محتوا و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در سیاست‌گذاری، به‌ویژه در حوزه محتوای کودک، تأکید کرد.

 وزیر ارتباطات: تولید محتوا با محوریت بخش خصوصی توسعه می‌یابد
۱۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

وزیر ارتباطات: تولید محتوا با محوریت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از تجربیات فعالان حوزه تولید محتوای کودک در فضای مجازی برای سیاست‌گذاری دقیق‌تر در این حوزه، گفت: وزارت ارتباطات با جدیت موضوع تولید محتوا را پیگیری می‌کند و این جریان باید با دریافت بازخورد از فعالان این حوزه توسعه یابد.



خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟
سایت دنیای خودرو

خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟

نهاد علی‌بیک‌زاده در سرمقاله روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «» پرداخت
ارتقا خاموش
روزنامه عصر اقتصاد

ارتقا خاموش

مرتضی ایراندوست (کارشناس ارشد مدیریت صنعتی) – مهندس مجتبی ایراندوست پس از «استعفای خاموش»،«اخراج خاموش» و «استخدام خاموش»، اصطلاح دیگری در حوزه منابع انسانی تحت عنوان »ارتقای خاموش«ترند شده است. «ارتقای خاموش» پدیده جدیدی است که کارمندان آن را در محیط کار خود حس می‌کنند؛ پدیده‌ای که دقیقاً نقطه مقابل «استعفای خاموش» قرار دارد.ارتقا خاموش
وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد
روزنامه عصر اقتصاد

وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد

مریم مرادی| دکتری مدیریت کسب کار از دانشگاه تهران گاهی بزرگ‌ترین اشتباه یک مدیر، انتخاب اشتباه نیست. وابستگی بیش از حد به یک انتخاب درست است. ممکن است یک محصول بسیار موفق داشته باشید، یک مشتری بزرگ بخش قابل‌توجهی از درآمدتان را تأمین کند، یک تأمین‌کننده بهترین قیمت بازار را ارائه دهد یا یک کانال
از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران
روزنامه عصر اقتصاد

از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران

بازارها فقط با اعداد سخن نمی‌گویند؛ گاهی جابه‌جایی چند رتبه در یک جدول، از تغییری عمیق در نیازها، نگرانی‌ها و انتخاب‌های جامعه خبر می‌دهد.
اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید
روزنامه عصر اقتصاد

اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید

ساسان باقرپناه اقتصادها معمولاً در یک روز از حرکت نمی‌ایستند. پیش از آنکه کارخانه‌ای تعطیل شود، طرح توسعه آن متوقف می‌شود؛ پیش از تعدیل نیرو، استخدام‌های جدید کنار گذاشته می‌شود؛ پیش از آنکه تجارت متوقف شود، سفارش‌ها کوچک‌تر و محتاطانه‌تر می‌شوند و پیش از آنکه خانواده‌ای رسماً از تأمین نیازهای خود ناتوان شود، بسیاری از
ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی

1. حدود چهار سال است که بحث بنزین و اصلاحات مرتبط با آن به طور جدی در دستور کار دولت و مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیری قرار دارد و طرح‌های عجیب‌وغریب بسیاری مطرح شده است فقط به این دلیل که نظام سیاستگذاری ما واقعیتی به نام قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد. اما دست‌آخر ناچار است تسلیم بدون قید‌و‌شرط همان چیزی شود که به رسمیت نمی‌شناسد و هزینه سنگینی هم بابت آن متحمل شود.