قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تصویب کلیات سند راهگذر شرق - غرب با محوریت راه‌آهن هرات - مزارشریف

کلیات سند کریدور شرق ـ غرب با محوریت طرح راه‌آهن هرات ـ مزارشریف در جلسه ستاد ملی گذر و تقویت نقش ایران در ترانزیت منطقه‌ای به تصویب رسید.
 تصویب کلیات سند راهگذر شرق - غرب با محوریت راه‌آهن هرات - مزارشریف
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاون اول رئیس‌جمهوری در جلسه «ستاد ملی گذر» با اشاره به اهمیت توسعه کریدور‌های حمل‌ونقل، گفت: دولت در دو سال گذشته اقدامات مؤثری در این حوزه انجام داده است و توسعه کریدور‌های ترانزیتی را یکی از اولویت‌های اصلی خود می‌داند.

محمدرضا عارف افزود: افزایش ظرفیت کریدور‌ها و توسعه بندر‌های خشک و شمالی در کنار بندر‌های خلیج فارس را راهبردی اساسی برای ارتقای جایگاه ایران در حمل‌ونقل منطقه‌ای است.

وی با اشاره به تحولات منطقه‌ای، بر ضرورت تقویت همگرایی میان کشور‌های اسلامی تأکید کرد: ایران همواره بر وحدت امت اسلامی تأکید داشته و نسبت به طرح‌های ایران‌هراسی هشدار داده است.

عارف با انتقاد از استقرار پایگاه‌های نظامی آمریکا در برخی کشور‌های منطقه، گفت: این پایگاه‌ها جز فساد، ناامنی و تحقیر دستاوردی برای کشور‌های میزبان نداشته‌اند و غرب تنها به دنبال تأمین منافع خود در منطقه است.

وی همچنین با قدردانی از برگزاری سفر اربعین، افزود: همکاری‌های ارزشمندی میان ایران و عراق برای برگزاری این مراسم انجام شده و افتخار می‌کنیم خدماتی در شأن مردم برای این سفر ارائه می‌شود.

در ادامه حتما بخوانید وزیر امور خارجه از مرکز مدیریت هوشمند آب و فاضلاب مشهد بازدید کرد

وی ادامه داد: در این جلسه، کلیات سند کریدور شرق ـ غرب با محوریت طرح راه‌آهن هرات ـ مزارشریف به تصویب رسید و هدف از این سند، افزایش سهم ایران از بازار ترانزیت بین‌المللی، ارتقای جایگاه ژئواکونومیک کشور، توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری منطقه‌ای، تقویت پیوند‌های اقتصادی با افغانستان و سایر کشور‌های مسیر و همچنین ایجاد سازوکار‌های نوین تأمین مالی طرح‌های راهبردی اعلام شد.

وی بیان کرد: تصویب‌نامه‌های تسهیل فرآیند‌های گمرکی و حمل یکسره کالا، دستورالعمل ترخیص کانتینر‌های خالی مرجوعی و ورود موقت، اقدامات جایگزینی بندر‌های جنوبی برای تأمین کالا‌های اساسی و ترانزیت از مرز‌های مشترک با همسایگان و برنامه معماری سکوی هوشمند پایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای اتصال به پنجره واحد خدمات یکپارچه گذر نیز در این نشست به تصویب رسید.



 از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

مردم میان «روایت فتح» و «روایت شکست» مانده‌اند؛ دوگانه‌ای که بخشی از آن محصول سال‌ها روایت‌سازی جناحی و سیاسی است.

 ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 ساماندهی نیروهای شرکتی بی‌نتیجه ماند/ مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود

ساماندهی نیروهای شرکتی بی‌نتیجه ماند/ مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود.

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اعلام اینکه نظرسنجی‌های دولت نشان می‌دهد معیشت، مذاکرات و فیلترینگ از دغدغه‌های مردم است، تصریح کرد: ۸۰ درصد مردم نگران معیشت و گرانی‌ها هستند و ۵۰ تا ۶۰ درصد هم خواهان مذاکره با آمریکا هستند.

 اخبار سیاسی

اخبار سیاسی

اقتصاد و سیاست به طور شگفت انگیزی در یکدیگر تنیده شده اند و تصمیماتی که دولتمردان در هر یک از این دو شاخه می گیرند، به طور مستقیم بر دیگری تاثیر می گذارد. اخبار حوزه اقتصاد سیاسی طیف وسیعی از اخبار و تحلیل ها را شامل می شود که اطلاع از آنها برای فعالان اق