قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱ ساعت قبل

رئیس دانشگاه تهران: برای بورس نخبگان محدودیت نگذاشته‌ایم/ حتی اگر همه نخبه‌های زیر رتبه ۱۰۰، دانشگاه تهران را انتخاب کنند مشمول کمک هزینه تحصیلاتی خواهند شد + فیلم

امید گفت: ما برای بورس نخبگان محدودیت نگذاشته‌ایم؛ یعنی نگفتیم فقط تا یک تعداد مشخص. اگر همه نفرات برتر کشوری هم بیایند، ما این بورس را تأمین می‌کنیم.
 رئیس دانشگاه تهران: برای بورس نخبگان محدودیت نگذاشته‌ایم/ حتی اگر همه نخبه‌های زیر رتبه ۱۰۰، دانشگاه تهران را انتخاب کنند مشمول کمک هزینه تحصیلاتی خواهند شد + فیلم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه تهران در مراسم رونمایی از بورس نخبگان در پاسخ به سوال خبرنگار SNNTV درباره بورس نخبگان گفت : تقریبا در علوم انسانی، همه دانشگاه تهران را انتخاب می‌کنند. در علوم تجربی هم، از زمانی که رشته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران دایر شد، چون دوره دکتری پیوسته است، باز متقاضی زیادی داریم. اما بدیهی است که در سایر رشته‌ها، برخی دیگر در اولویت قرار دارند. 

ما برای این موضوع محدودیت نگذاشته‌ایم؛ یعنی نگفتیم فقط تا یک تعداد مشخص. اگر همه نفرات برتر کشوری هم بیایند، ما این بورس را تأمین می‌کنیم. یعنی حامی این برنامه، که یکی از بنیادهای فرهنگی است و از طریق بنیاد حامیان دانشگاه تهران این کار را انجام می‌دهد، این آمادگی را دارد.  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی    به خاطر افزایش امکانات رفاهی، پذیرش را محدود کرده‌ایم/ امسال پذیرش نوبت دوم نداریم   محمدحسین امید در پاسخ به SNNTV افزود : دانشگاه تهران باید حداقل امکانات رفاهی را برای دانشجویان تأمین کند.    در بعضی از سال‌ها دانشگاه دانشجوی زیادی گرفته بود و تعداد زیادی از دانشجویان ما در خوابگاه‌های بسیار نامناسب، که اصلا خوابگاه نبودند و خانه‌هایی بودند که به خوابگاه تبدیل شده بودند، یا در سطح شهر در ساختمان‌های بسیار فرسوده اسکان داشتند.    از امسال ورودی دانشجویانمان را حداقل در نظر گرفته‌ایم و بالاتر از حداقل را بر مبنای امکانات رفاهی تنظیم کرده‌ایم. به همین دلیل، پذیرش امسال را محدود کرده‌ایم.   امسال پذیرش نوبت دوم نداریم و دانشگاه، در واقع، فقط دانشجویان روزانه را خواهیم داشت. البته پذیرش در سه پردیس دانشگاه تهران، یعنی پردیس کیش، پردیس ارس و پردیس البرز، که مخصوص تحصیلات تکمیلی است، خواهد بود.  

  …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026