قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۵ ساعت قبل

وزیر آموزش و پرورش: وظیفه ما تبیین دستاوردهای دولت و مقابله با شکاف میان ملت و حکومت است+فیلم

کاظمی در رشت با تمجید از استقامت مردم و خدمات دولت در برابر تحریم‌ها، هفته دولت را فرصتی برای سنجش عملکرد بر اساس الگوهای مدیریتی شهدای وطن دانست.
 وزیر آموزش و پرورش: وظیفه ما تبیین دستاوردهای دولت و مقابله با شکاف میان ملت و حکومت است+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش روز دوشنبه در مراسم بزرگداشت دولتمردان شهید در رشت اظهار کرد: آنچه که ما را می‌تواند به پیروزی نهایی برساند، وحدت در میدان، خدمت ،خیابان و همچنین وحدت در میدان دیپلماسی است؛ چون دشمن می‌خواهد بین ما شکاف ایجاد کند و نباید در میدان دشمن بازی کنیم.

وی افزود: در دوره‌های گذشته دشمنان روحانیت را نشانه گرفته بود و تلاش داشتند این قشر را از جامعه جدا سازند که در نهایت موفق نشدند؛ قشر روحانی پیشتاز و مظلوم ترین قشر جامعه ما هستند که بیشترین شهدا را نیز این قشر تقدیم انقلاب کرد.

در ادامه حتما بخوانید کاظمی: تقویت هویت ملی و دینی دانش‌آموزان، راهکار مقابله با جنگ شناختی دشمن است + فیلم

وی اضافه کرد: هم اینک نیز دشمنان ما مترصد شکاف بین ملت و دولت هستند ما مکلفیم که دستاوردهای دولت را روشن و تبیین کنیم؛ از سوی دیگر اگر نسبت شهدا را بررسی کنیم، شهدای دولت پس از روحانیت بیشترین سهم را در کشور دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون یک هیات دولت کامل و علاوه بر آن ۱۳ هزار نفر از دولتمردان به شهادت رسیدند؛ همچنین رهبر شهید امت که زمانی رئیس جمهور بودند به اضافه برخی از استانداران، فرمانداران و بخشداران به شهادت رسیدند.

کاظمی بیان کرد: هم اینک رئیس جمهور ما وسط میدان شجاعانه در همه عرصه‌ها حضور دارد و زندگی ساده زیستی دارد؛ با این عمل مدیران می‌توان هجمه دشمنان را خنثی و تلاش کرد سیره و مکتب مدیریتی دولتمران شهید را تنظیم و آنان را الگوی خود قرار دهیم.

وی در ادامه به شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: ملت ایران نیروی مخلص و صبوری را از دست داد که اهل کار جهادی بود؛ شب و روز نمی شناخت و ما باید به طور ویژه مدیران جمهوری اسلامی به خصوص شهید رئیسی و همچنین شهید رجایی و باهنر را مورد توجه قرار دهیم.

وزیر آموزش و پرورش به ویژگی‌های امام شهید نیز اشاره و اظهار کرد: ما باید ویژگی‌های منحصر بفرد امام شهید امت همچون ایمان، اخلاص کم نظیر رهبر فرزانه انقلاب را مورد توجه قرار دهیم که این امر …



 کپلر: دیروز تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرد
۴۱ دقیقه قبل / سایت هم میهن

کپلر: دیروز تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرد

خبرگزاری رویترز با استناد به داده‌های اولیه مربوط به تردد کشتی‌ها گزارش داد که روز دوشنبه تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرده است؛ کمترین میزان از ۷ مه تاکنون.

 گوترش بااشاره به تجاوزنظامی آمریکا علیه ایران:ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

گوترش بااشاره به تجاوزنظامی آمریکا علیه ایران:ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند

لندن– ایرنا– آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران به‌عنوان یکی از نمونه‌های محدودیت قدرت‌های بزرگ در تحمیل اراده خود بر دیگر کشورها، تأکید کرد که ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند.

 چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم

چین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه ایران که افراد و نهادهای این کشور را هم را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد که از حقوق و منافع شرکت‌های چینی حمایت خواهد کرد.

 ثبت شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ثبت شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا

معاون امور بین الملل قوه قضائیه با اشاره به پیگیری جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، گفت: شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا در لاهه به ثبت رسیده است.

 وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس
۳۲ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس

سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، از برنامه دولت برای افزایش حمایت معیشتی از خانوارها و احتمال افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی برای برخی اقشار از نیمه دوم سال خبر داد.

 هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر

روابط عمومی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد: ۲ سارق مسلح که قصد انتقال ۲ خودرو سرقتی به گروهک های تروریستی را داشتند شناسایی و به هلاکت رسیدند.



سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟
سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های بیشتر
سایت اقتصاد ۲۴

بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های …

پایین بودن عدد اکتان بنزین معمولی نسبت به استاندارد موتور‌های حساس، خطر پدیده ضربه یا اصطلاحاً ناک، ذوب شدن پیستون و آسیب به سوپاپ‌ها را دوچندان کرده است. این موضوع صاحبان خودرو را ناچار می‌کند برای فرار از تعمیرات ده‌ها میلیون تومانی، در هر چند باک‌گیری دست‌ به‌ جیب شوند.
حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.