قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۳۸ ساعت قبل

کشف ۱۹ میلیاردی فرآورده‌های جنگلی قاچاق در اردبیل

جانشین فرمانده انتظامی از کشف بیش از ۴۴ تن فرآورده‌های جنگلی قاچاق به ارزش ۱۹ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال خبرداد
 کشف ۱۹ میلیاردی فرآورده‌های جنگلی قاچاق در اردبیل
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  سردار عادل منیر، جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با پدیده شوم قاچاق و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه قاچاقچیان و برهم زنندگان امنیت اقتصادی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل طرح مبارزه با قاچاق کالا وارز با اولویت مقابله با قاچاق فرآورده‌های جنگلی را به مدت ۴ روز اجرا کردند.

وی افزود: با اجرای این طرح ۳۴ تن و ۱۰۰ کیلو چوب جنگلی، یک تن و ۲۰۰ کیلو زغال و ۸ تن و ۷۹۰ کیلو الوار جنگلی کشف و ۴ دستگاه خودرو توقیف شد.

در ادامه حتما بخوانید نجات جان دختر جوان در دریاچه شورابیل توسط پلیس اردبیل سارقان حرفه‌ای دوچرخه در دام پلیس اردبیل

جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به دستگیری ۵ نفر در این طرح گفت: ارزش کشفیات این عملیات برابر اظهار نظر کارشناسان ۱۹ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال بوده؛ که اقدامات قانونی با تشکیل ۶ فقره پرونده در حال انجام است.

سردار منیر تصریح کرد: از مردم عزیز می‌خواهیم در صورت اطلاع از هرگونه قاچاق موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام؛ تا در اسرع وقت با متخلفان و مجرمان برخورد قانونی صورت گیرد.

جانشین فرمانده انتظامی استان همچنین از کشف ۱۴۶ تن و ۴۸۹ کیلو جو خارج از شبکه توزیع به ارزش ۴۸ میلیارد ریال در عملیات ماموران پلیس آگاهی شهرستان "گرمی" خبر داد.

وی همچنین ادامه داد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه ناامن کنندگان اقتصاد کشور و در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر دپوی جو خارج از شبکه توزیع توسط فردی سودجو در منزلی در روستای "زیوه" شهر "انگوت"، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سردار منیر با اشاره به مشخص شدن صحت گزارش‌های دریافتی با انجام بررسی‌های میدانی افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان "گرمی" در بازرسی از منزل ۱۴۶ تن و ۴۸۹ کیلو جو خارج از شبکه توزیع کشف؛ که کارشناسان ارزش کشفیات را ۴۸ میلیارد ریال را برآورد کرده‌اند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.



 کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد...

 باجناق آقا + عکس | اولین گفتگوی باجناق رهبر شهید؛ یک روایت خواندنی | قلبم از جا کنده شد! | از طریق آقا مجتبی، پیگیری می کردیم

باجناق آقا + عکس | اولین گفتگوی باجناق رهبر شهید؛ یک روایت خواندنی | قلبم از جا کنده شد! | از طریق آقا مجتبی، پیگیری می کردیم

باجناق رهبر شهید انقلاب، در اولین گفت و گوی رسانه ای به تحریریه خراسان آمد.خاطرات حاج محمود عباس زاده پهلوان با بغض های دلتنگی از یک رفاقت دیرینه با آقا حکایت می کند.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رسانه‌های اسرائیل تصویری از «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی این رژیم، منتشر کردند که در حال بازدید از پروژه‌ای برای احداث یک مجتمع ویژه اعدام برای اسرای فلسطینی است.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

اقتصادنیوز: دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع ۵‌میلیون و ۹۷۰هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد ۰.۸۴درصدی در سطح ۵‌میلیون و ۹۴۷هزار واحد آرام گرفت.

 بحران داخلی اسرائیل بر سر چیست؟/ قدرت تا کی در دست نتانیاهو میماند؟

بحران داخلی اسرائیل بر سر چیست؟/ قدرت تا کی در دست نتانیاهو میماند؟

عملیات شمارش آرای انتخابات مقدماتی حزب «لیکود» در اسرائیل، صبح دیروز (سه‌شنبه) وارد مرحله سرنوشت‌ساز خود شد تا نقشه قدرت داخلی این حزب را در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی، بازترسیم کند.